Zmeura cetonă pentru diabetici: este recomandată?

Zmeura ceton este popular ca un supliment pentru pierderea in greutate. Dar există o întrebare dacă se recomandă sau nu utilizarea ketonei de zmeură pentru diabetici. Cetonele de zmeură sunt substanțe naturale care se găsesc în zmeură (în cantități foarte mici, apropo), care dau zmeurului aroma lor delicioasă. Industria alimentară le folosește pentru aromatizarea și aromatizarea alimentelor. Ar fi nevoie de 90 de kilograme de zmeură proaspătă pentru a obține cantitatea de cetonă care este într-o formă suplimentară. Deci, din această cauză, cetonul de zmeură care vine sub formă de suplimente este de fapt fabricat într-un laborator. Zmeura cetone poate promova pierderea in greutate prin revigorarea metabolismului. Cum? Prin creșterea nivelurilor a doi hormoni diferiți, norepinefrina și adiponectina. Unii practicanți de sănătate recomandă ketonele de zmeură pentru diabetici, dar este acest supliment sigur și capabil să vă ajute?

Utilizarea ketonei de zmeură pentru diabetici

Există un indiciu puternic că cetonul de zmeură și diabetul zaharat 2 ar putea să funcționeze împreună dacă diabetul încearcă să scadă nivelul zahărului din sânge. Zmeura cetonă poate scădea nivelul zahărului din sânge. Teoretic, cetonul de zmeură ar putea face ca scăderea zahărului din sânge să fie prea scăzută la persoanele care iau deja medicamente pentru diabet. Medicamentele cu diabet zaharat sunt, de asemenea, utilizate pentru scăderea zahărului din sânge. Utilizarea ketonei de zmeură împreună cu medicamentele pentru diabet zaharat poate determina scăderea zahărului din sânge. Monitorizați cu atenție zahărul din sânge. Este posibil ca doza de medicamente pentru diabet zaharat să fie schimbată. Prin urmare, este posibilă utilizarea ketonei de zmeură pentru diabetici. Cu toate acestea, diabetici care intenționează să ia ketones zmeura încă mai trebuie să se consulte medicii lor.

  • Ce este diabetul 2

Diabetul este o problemă cu corpul dumneavoastră care determină creșterea nivelului de glucoză (zahăr) în sânge mai mare decât în ​​mod normal. Aceasta se numește și hiperglicemie. Diabetul de tip 2 este cea mai comună formă de diabet. Dacă aveți diabet de tip 2, organismul dumneavoastră nu utilizează corect insulina. Aceasta se numește rezistență la insulină. La început, pancreasul îți face insulină suplimentară pentru a face față. Dar, de-a lungul timpului, nu este în măsură să țină pasul și nu poate face suficientă insulină pentru a menține glicemia la niveluri normale. Utilizarea ketonei de zmeură pentru diabetici poate ajuta la reducerea nivelului de zahăr din sânge în mod natural. Cu toate acestea, toți diabetici ar trebui să asculte sfatul medicului lor înainte de a lua ceton zmeura.

Cum funcționează ketona de zmeură

Zmeura cetonei actioneaza prin cresterea nivelului a doi hormoni diferiți, norepinefrina si adiponectina.

  • Norepinefrina este un văr de epinefrină (cunoscută și sub numele de adrenalină). Ambii acești hormoni sunt implicați în răspunsul “luptă-sau-zbor”.

Îți accelerează ritmul cardiac, stimulează eliberarea de glucoză, mărește tensiunea arterială și mărește temperatura corpului. Aceste efecte pot crește metabolismul sau rata la care ardeți calorii.

  • Cetonele de zmeură presupun, de asemenea, creșterea nivelurilor de adiponectină. Acesta este un alt hormon produs de celulele grase și, interesant, crește sensibilitatea la insulină.

Gândirea din spatele unor niveluri mai ridicate de adiponectin este că nivelurile de glucoză din sânge sunt reduse, reducând astfel șansele de a fi stocate glucoză ca grăsime.

Cuvintele finale

Studiile demonstrează că persoanele cu nivel scăzut de adiponectină prezintă un risc mai mare de obezitate, diabet zaharat de tip 2, boli hepatice grase și chiar boli de inimă. Prin urmare, se pare că creșterea nivelului de adiponectină cu cetonă de zmeură ar putea ajuta oamenii să piardă în greutate și să reducă riscul unor boli, inclusiv diabetul zaharat. Dacă sunteți diabetic și, de asemenea, trebuie să piardă în greutate, cetonul de zmeură vă poate ajuta la nivelul glicemiei. Concluzia finală este că utilizarea ketonei de zmeură pentru diabetici este sigură și chiar recomandată atât timp cât este sub supravegherea unui medic. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre cetonul de zmeură, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>