Wat is de vagina aanscherping laser en is het veilig?

Wat wordt de vagina-aanscherping laser? Is deze laser veilig te krijgen? Dit onderzoek zal het gebruik van de vagina aanscherping laser onthullen.

Het is geen geheim dat een baby kan dingen uitstrekken onder de gordel. Daarnaast is volgens Khloe Kardashian en haar zussen hebben een niet-chirurgische manier om het back-up draai gevonden.

Sommigen geven de voorkeur aan de vagina-aanscherping laser te doen. Het enige wat ze doen is praten over de vagina laser. Het is alsof hun gesprek heen en weer. Hoe gaat over deze laser? Betekent dit echt voor de vagina aanscherping? Is deze laser veilig en effectief?

Wat wordt de vagina-aanscherping laser?

Het klinkt gek, maar de vagina laser, in de medische gemeenschap als laser vaginale aanscherping bekend is, is een ding. In feite zijn er een aantal door de FDA goedgekeurde behandelingen onder namen als FemiLift en IntimaLase, die zijn ontworpen om aanscherping van de vaginale gebied met behulp van, yep, lasers op de markt gebracht.

Zijn lasers de moeite waard?

Een laser is een elegante en dure snij- / scrollen tool. Het is een prima tool. Dus is een radiofrequentie naald (vergelijkbaar met laser, maar verschillende golflengte.) Dus is een gespecialiseerde plastische chirurgie schaar of een scalpel.

Het is meer de hand houden van de functie dan het gereedschap zelf.

Dat gezegd hebbende (chirurg belangrijkste) laser en radiofrequentie (RF) zijn elegant upgrades en help een goede chirurg nog beter zijn.

Wat kunt u verwachten na de ingreep

Femilift is a laser treatment that utilizes a controlled laser beam, applying concentrated thermal heating to the inner layers of vaginal tissue.

One of the main benefits of vaginal tightening with Femilift is the fact that there is no required downtime or recovery period after the procedure. Patients can return to work and daily life immediately. Sexual activity can be resumed in 72 hours. Patients can return to normal exercise within 24 hours.

With Femilift, patients avoid the inconvenience of traditional surgical procedures but are still able to enjoy all the benefits that come from restoring vaginal tissue.

Using Laser or cream

Als het krijgen van de vagina-aanscherping crème is duur, kunt u ook op andere manieren. De vagina aanscherping crème of gel is een van de effectieve manieren. VTightGel zijn all-natuurlijke vaginale gel aanscherping en oefenprogramma’s die kunnen helpen vrouwen ombuiging van het verlies van elasticiteit van de bevalling, hormonale veranderingen, en veroudering. Schrijf strakker dan ooit op natuurlijke wijze, zonder operatie of drugs.

Hoe krijg je

Voor meer informatie over tis producten, kunt u klikken op de link op de onderstaande banner. Het zal u leiden tot een duidelijke uitleg en product details te krijgen. Klik op de link banner hieronder en klaar te zijn voor het aandraaien van je vagina.