Volumul scăzut al spermei: supliment pentru ajutor

Dacă aveți un volum scăzut al spermei, un supliment vă poate ajuta. Suplimentul pe care trebuie să-l luați este Semenax. De ce Semenax? Semenax este unul dintre cele mai bune suplimente de spermă și de creștere sexuală. Probabil că ați auzit despre un produs cunoscut sub numele de Semenax, dar poate să nu fiți conștienți de modul în care acest supliment vă poate ajuta să creșteți volumul scăzut al spermei. În acest post, vom explica ce trebuie să știți despre Semenax.

Volumul scăzut al spermei

Dar înainte de a merge mai departe, să vorbim mai întâi despre volumul scăzut al spermei. Cât de mult știi despre sperma ta? Știți că aproape 50% dintre cuplurile care se luptă să conceapă au prezentat o infertilitate a factorului masculin într-o anumită capacitate? În plus, câte unul din cinci tineri sănătoși au un volum redus de spermatozoizi. Sperma se eliberează în timpul ejaculării, iar volumul normal al spermei variază de la 2 la 5 ml pe ejaculare. Dacă volumul spermei este sub acest interval, atunci este considerat scăzut. Testosteronul scăzut este doar un factor care poate duce la o scădere a volumului spermei. Anumite medicamente, dieta, nivelurile de stres, vârsta și ejacularea frecventă sunt alți factori care pot afecta și volumul spermei. Deci, modificările stilului de viață reprezintă cheia pentru creșterea sau normalizarea volumului spermei. Iar utilizarea unui supliment adecvat este un lucru important care trebuie inclus în schimbările stilului de viață. Semenax este suplimentul recomandat pentru a crește volumul scăzut al spermatozoizilor.

Semenax: supliment pentru creșterea volumului scazut al spermei

Semenax este un supliment natural care conține aminoacizi, cum ar fi L-arginina, care vă va ajuta să dureze mai mult timp în timp ce faceți sex, aveți un orgasm mai intens și creșteți puterea și calitatea spermei. Cele mai multe produse de îmbrăcăminte pentru bărbați se concentrează doar pentru a vă oferi o erecție fermă atunci când aveți nevoie, iar pe de altă parte, Semenax nu este conceput numai pentru a vă oferi erecții mai grele și mai ferme la comandă, dar este, de asemenea, proiectat să vă ofere mai multă stamină, , și pentru a mări volumul spermei printre alte beneficii.

Semenax ingrediente

Următoarele sunt câteva dintre ingredientele naturale din Semenax:

  • L-arginina – Se poate dubla literalmente volumul spermei. Aminoaciditatea semi-esențială a L-argininei a fost cunoscută pentru a mări măsurabil sănătatea reproductivă a bărbaților și performanța.
  • L-carnitina – L-carnitina este cunoscuta pentru capacitatea sa de a creste motilitatea spermei si volumul spermei. De asemenea, crește fluxul sanguin la nivelul organelor genitale și îmbunătățește sănătatea sexuală.
  • Tribulus terrestris – Acest produs chimic este foarte apreciat în industria suplimentului. Este capabil să stimuleze testosteronul și să sporească rezistența sexuală.
  • Maca root – Îmbunătățește fertilitatea la bărbați și femei și, de asemenea, crește dorința sexuală.
  • Buruienul de capra – creste productia de oxid nitric, crescand astfel testosteronul. Creste fluxul de sange catre toate organele corpului.
  • Avena sativa – crește nivelul hormonilor masculi.
  • Floarea suedeză – Îmbunătățește sănătatea prostatei. Acest lucru permite o secreție sănătoasă a spermatozoizilor.
  • Muira puama – Se consideră a fi un puternic potențiator de stimulare a libidoului mascul.
  • Semințe de dovleac – Este bogat în zinc. Zincul este un mineral esențial pentru producția de testosteron.

Aceste ingrediente au fost, de asemenea, testate clinic pentru beneficiile lor menționate. Combinația acestor ingrediente este extrem de benefică. Deci, dacă doriți să creșteți volumul scăzut al spermei, suplimentul potrivit de luat este Semenax. Cu toate acestea, nu uitați că trebuie, de asemenea, să depuneți eforturi pentru a trăi un stil de viață sănătos pentru beneficii pe termen lung.

Utilizarea suplimentului de Semenax pentru creșterea volumului scazut al spermei

Sunteți de așteptat să luați două pastile de Semenax de două ori pe zi. Acesta ar trebui să fie un total de 4 pilule pe zi. S-ar putea să observați unele îmbunătățiri după aproximativ două săptămâni de utilizare. Cu toate acestea, ar trebui să puteți vedea rezultate mult mai notabile după ce ați utilizat pastilele Semenax timp de 60-90 de zile. Semnax lucrează cu adevărat? Ei bine, acest supliment nu funcționează într-adevăr pentru a spori volumul spermei și viața sexuală – de fapt, funcționează mult mai bine în comparație cu multe suplimente de pe piață. Suplimentul se face cu un amestec puternic de ingrediente naturale care au fost dovedite științific că sporesc volumul spermei, sporesc volumul de ejaculare, îmbunătățesc motilitatea spermei și chiar sporesc libidoul și apetitul pentru sex. Dacă doriți să știți unde să cumpărați Semenax în siguranță și ieftin, mergeți direct pe site-ul oficial Semenax, deoarece acesta este întotdeauna cel mai bun loc pentru a cumpăra Semenax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>