Vitamina pentru durerile articulare pe care medicii le aprobă

Vitamina pentru durerile articulare reduce inflamația, reface țesuturile conjunctive și susține circulația. Lacrima și uzura articulațiilor pot duce la durere în timp. Această afecțiune poate afecta indivizii la orice vârstă. Legătura dintre oase facilitează mobilitatea. Prin urmare, deteriorarea articulațiilor poate afecta circulația părților corpului. Puteți trece cu vederea durerile minore ale articulațiilor, dar poate fi un semn al problemelor de sănătate viitoare. Prin urmare, administrarea de vitamine pentru durerile articulare este foarte importantă.

Cauzele durerii la articulații

Durerea articulațiilor poate rezulta din mai multe cauze. Acestea includ leziuni, alimentație slabă și aliniere posturală, inflamație sistemică și precursori genetici. Purtarea sarcinilor pe articulații o lungă perioadă de timp poate afecta și ele. Îmbrăcămintea strânsă și alți factori care provoacă probleme de circulație pot contribui la durerea articulațiilor. Din fericire, există vitamine pentru durerile articulare care pot ajuta la ameliorarea durerii la conexiunea dintre oase.

Vitamina pentru durerile articulare: primele 5 vitamine

Iată primele 5 vitamine pentru ameliorarea durerilor la articulații:

  1. Vitamina B3 (niacină): Studiile sugerează că vitamina B3 (niacină) poate ameliora simptomele osteoartritei și poate reduce nevoia de antiinflamatoare nesteroidiene prin suprimarea inflamației.
  2. Vitamina B15: Vitamina B15 este un medicament eficient, deoarece conține acid aminoacetic D-gluconodimetil. Această vitamină ajută la crearea anumitor aminoacizi, cum ar fi metionina – o sursă excelentă de antioxidanți.
  3. Vitamina C: Vitamina C este un antioxidant. Protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi; construiește și menține colagen și țesut conjunctiv; îmbunătățește absorbția fierului și a folatului; și ajută la vindecarea rănilor. Obținerea cantității potrivite de vitamina C este esențială atât pentru prevenirea durerii la nivelul articulațiilor, cât și pentru menținerea articulațiilor sănătoase.
  4. Vitamina D: Studiile au arătat că persoanele cu un nivel scăzut de vitamina D tind să sufere mai frecvent de dureri la nivelul articulațiilor. Vitamina D ajută, de asemenea, la absorbția de calciu a organismului. Luând această vitamină, puteți ajuta la întărirea oaselor și a articulațiilor.
  5. Vitamina E: Vitamina E poate ajuta la prevenirea durerii articulațiilor și inflamațiilor la pacienții care suferă de artrită. Reduce inflamația, crește apărările antioxidante, previne progresia artritei, reglează răspunsurile imune și ameliorează durerea.

O altă vitamină pentru durerile articulare

Durerea articulațiilor este adesea un semn al inflamației. Deși există încă o lipsă de înțelegere cu privire la rolul vitaminei în cazul durerilor articulare, oamenii nu ar trebui să treacă cu vederea impactul nutrienților specifici. Alți nutrienți care ar putea ajuta la calmarea durerilor la articulații includ:

  • Glucozamina.
  • Condroitină.
  • Calciu.
  • Vitamina K.

Într-o recenzie recentă, cercetătorii au sugerat că urmarea unei diete mediteraneene poate ajuta la furnizarea vitaminelor necesare pentru a gestiona durerea articulațiilor și a îmbunătăți sănătatea fizică. În plus, luarea unui supliment de sănătate a articulațiilor poate îmbunătăți sănătatea articulațiilor și poate reduce riscurile de durere la nivelul articulațiilor. Cu toate acestea, persoanele care suferă de durere în articulații ar trebui să discute întotdeauna noi suplimente cu un medic pentru a se asigura că sunt necesare și nu vor interacționa negativ cu alte medicamente luate. Din fericire, atunci când alimentația sănătoasă și alegerea stilului de viață sunt împerecheate cu un supliment de sănătate pentru articulații de înaltă calitate, precum ProJoint Plus, persoanele cu dureri la nivelul articulațiilor pot continua să se bucure de activitățile pe care le iubesc. Doriți să aflați mai multe despre ProJoint Plus? Vă rugăm să faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>