Vásárlás az ajánlott gyógyszer korai magömlés

Sok férfi is próbálja megtalálni a megfelelő korai magömlés gyógyszert. Itt a legjobb ajánlás hatékony eredményt.

Számos gyógyszer késleltetheti orgazmus. Bár ezen gyógyszerek egyike sem kifejezetten jóváhagyta a Food and Drug Administration, hogy korai magömlés kezelésére, néhány használják erre a célra, beleértve az antidepresszánsokat, fájdalomcsillapítók, és a foszfodiészteráz-5 inhibitorok. Ezeket a gyógyszereket lehet felírni akár on-demand vagy napi használatra, és lehet, hogy csak az előírt, vagy más kezelésekkel kombinálva.

Ezért meg kell körültekintően válassza ki a legjobb gyógyszer. A krémet magömlés kezelésére a legjobb választás az Ön számára. Azonban mi a legjobb krém választani? Kövessük a cikk elolvasása amíg a célba, és felfedezzék a megfelelő krémet a legjobb kezelés.

A korai magömlés

Minden közvélemény-kutatás, mivel a krími háború megmutatta, hogy az egyik fő panasz a nők, hogy a férfiak ejakulátum túl hamar. Szakértők azt mondják, a legtöbb ember orgazmus kevesebb, mint három perc alatt, míg a legtöbb nő esetében legalább hét perc. Nem a matematika, ha nem tartós elég hosszú, akkor valószínűleg elhagyja a nő frusztrált és elégedetlen.

Az FDA által jóváhagyott Hozzávalók Enlast, segíthet meghosszabbítani az idő előtt ejakuláció, és viszont, segít a nő úgy érzi, több elégedett és boldog.

Helyi érzéstelenítők gyógyszer

Érzéstelenítő krémek és spray-k, amelyek egy bénító szer, például benzokain, lidokain vagy prilokain, néha a korai magömlés kezelésére. Ezeket a termékeket alkalmazzuk a pénisz 10-15 perccel szex előtt, hogy csökkentsék érzés és segít késedelem ejakuláció.

A lidokain-prilokain krém a korai magömlés (EMLA) receptre kapható. Lidocaine spray a korai magömlés állnak over-the-counter.

Javasolt korai magömlés krém

Enlast ad némi előnyökkel jár a szexuális kenés, valamint a termék ezeket a szavakat a korai magömlés. Enlast is előnyös, mert könnyen lehet használni az óvszert, és nem ragad, vagy rendetlen. Valóban, a valószínűsége, hogy a hatóanyagok Enlast ténylegesen részesülő a férfi szexuális teljesítménye nagyon jó, mivel ez a termék, amelyet közvetlenül a péniszbe.

Miért kell vásárolni Enlast

Enlast korai magömlés krém van dúsítva Benzokain, a férfi nemi Desensitizer az FDA által engedélyezett, hogy segítse a megelőzés a korai magömlés. Ezt a terméket kimutatták sikeres felhasználása ideiglenes férfi nemi deszenzibilizáció, segít lassítani a kezdeti magömlés. Ezt fel lehet használni csökkentésére túlérzékenység a hím előzetesen közösülés és segít meghosszabbítják azt az időt, amíg ejakuláció.

Vásárlás Enlast

Ahhoz, hogy vásárolni Enlast krém a korai magömlés, akkor kövesse a linkelt banner ezen az oldalon. A banner linket segítségével látogasson el a hivatalos honlapján Enlast gyorsan. Ott, akkor biztos, hogy az eredeti és a garantált termék. Erre a linkre kattintva most a bannerre vásárolni Enlast.