Utrolig spirulina supplement fordeler: sikker og effektiv

Hva er de utrolige spirulina supplement fordelene du må vite? Her er hva bør vite for en sunn løsning.

Spirulina er blå-grønne alger som trives i varmt klima i varmt alkalisk vann. Mange kulturer rundt om i verden har spirulina som en del av sitt daglige kosthold på grunn av sin kraftige næringsstoffer fordeler. Den er tilgjengelig tørkes og frysetørket, i pulver-, piller eller som flak. Fordi spirulina kan absorbere tungmetaller og er utsatt for forurensning fra giftstoffer, er det viktig at du kjøper den fra en pålitelig kilde.

Spirulina supplement: store supermat

Basert på vekt, er Spirulina en av de mest næringsrike mat tilgjengelig. Fordi Spirulina inneholder store mengder næringsverdi, slik som mineraler, vitaminer, protein, fiber og antioksidanter, betyr det kvalifiserer som supermat.

Høy protein

Spirulina er en rik proteinkilde og inneholder flere proteiner enn kjøtt og soyabønner. Med en diett svært rik på proteiner, vil du føle fyldigere for en lengre tid. Matvarer med lav glykemisk indeks er de som vil ta lengre tid å fordøye derfor forårsaker du å avstå fra snacks og høyt sukker godbiter. Dette er faktisk hva Spirulina gjør. Spirulina inneholder en høy andel av viktige vitaminer og mineraler som trengs for god helse. Det er også en viktig kilde av de essensielle omega tre fettsyrer, som øker hjernefunksjonen.

Høyt næringsinnhold

Ofte, når du føler deg sulten kroppen din er å skape effekten fordi den er ute etter å fylle sin eget behov for næringsstoffer. Når du mate deg selv dårlig kvalitet mat regelmessig, vil hjernen din utløse appetitt i et forsøk på å finne ut hva den vil, i henhold til Spirulina Verden nettstedet. Spirulina vil øke konsentrasjonen av næringsstoffer i kroppen og kan redusere sult og cravings i prosessen.

Høy antioksidant strøm

Antioksidanter er kraftige stoffer som beskytter kroppen mot frie radikaler, som er ustabile molekyler som skader friske celler. Spirulina inneholder antioksidanter som vitamin A, C og E. En artikkel publisert i Cardiovascular Therapeutics i august 2010 noter at spirulina gunstige antioksidanter aktiviteter ble demonstrert i et stort antall prekliniske dyrestudier, samt i et begrenset antall studier på mennesker. Resultatene tyder på at kardiovaskulære fordeler er et resultat av dens antioksidantegenskaper og anti-inflammatorisk aktivitet.

Essensielle fettsyrer

Spirulina er en rik kilde av omega-3-fettsyrer, og GLA, eller gamma-linolensyre, sier ChlorellaFactor.com. Den største konsentrasjonen av GLA finnes overalt i morsmelk, som det brukes for hjernens utvikling av den voksende baby. GLA kan også bidra til å regulere blodsukkeret og kontrollere insulin nivåer, noe som vil i sin tur redusere karbohydrat binging og hjelpe deg å miste vekt.

Hvor kan man kjøpe Spirulina supplement

Basert på vurderinger ovenfor, er det klart at Spirulina har mange fordeler for din helse og vekttap. Her anbefaler vi en formel som inneholder Spirulina. Den BioSuperSlimMix er mye anbefales å bruke fordi det har stor supermat kombinasjon mellom spirulina og andre FDA godkjente ingredienser. Nå kjøper BioSuperSlimMix som spirulina supplement bare ved å klikke på linken banneret under. Bestill produktet ved å klikke på banneret orden her.