Utilizările cremei capsicum

Capsicum crema a fost studiat ca o posibilă opțiune de tratament pentru a reduce durerea într-o mână de condiții. În plus față de a fi un ingredient popular în mâncăruri picante din întreaga lume, capsicum are, de asemenea, un rol surprinzător în lumea medicală. Odată ce capsicumul este extras, acesta poate fi făcut în creme și geluri pentru a fi utilizat ca tratament de ameliorare a durerii.

Ce este capsicum și cum funcționează?

Capsicum este un supliment pe bază de plante utilizat pentru tratamentul durerilor post-herpetice (sindrila), probleme circulatorii (periferice), tulburări de coagulare, diaree, probleme de digestie, fibromialgie (topic), boală cardiacă (prevenție), neuralgii (topic) ), sindroame de durere (topic), prurigo nodularis, migrenă (intranazal). Capsicum este eficient pentru ameliorarea durerii. Capsicum este disponibil sub următoarele denumiri diferite: chifle africane, capsaicină, cayenne, ardei iute, ardei iute, ardei iute, paprika, pimento și ardei roșii.

De ce oamenii folosesc cremă de capsicum?

Când este aplicat pe piele, crema de capsicum pare să provoace o desensibilizare locală după o perioadă de iritare inițială. Capsicum crema se spune pentru a ușura durerea care rezultă dintr-o gamă largă de condiții, inclusiv:

 • Dureri de spate.
 • Gută.
 • dureri de cap, cum ar fi durerile de cap cluster.
 • Dureri articulare, cum ar fi dureri de genunchi.
 • Neuropatia.
 • osteoartritei.
 • Artrita reumatoida.
 • sciatică.
 • sindrila (nevralgie post-herpetică).
 • Tendonită, cum ar fi cotul de tenis.
 • Nevralgie trigeminală.

Cum se utilizează crema de capsicum

Pentru cele mai multe tipuri de ameliorare a durerii, medicul vă poate sugera să încercați cremă de capsicum, loțiune, gel sau unguent. De obicei, nu aveți nevoie de o rețetă. Pentru a trata durerile de cap, o să înghițiți puțin cremă de capsicum în nări. În caz contrar, îl veți freca cu atenție pe pielea dvs. din zona unde vă veți răni de mai multe ori pe zi. Spălați-vă mâinile înainte și după ce utilizați cremă de capsicum și păstrați-o departe de ochi și gură. Capsicum, de asemenea, vin ca patch-uri. Au niveluri mai mari de capsicum decât cremele. Medicul dvs. îl poate sugera pentru nevralgie postherpetică sau alte afecțiuni pe termen lung, cum ar fi neuropatia diabetică. Puteți obține doar plasturele capsicum la cabinetul medicului. Medicul va amortiza zona înainte de ao aplica. Asigurați-vă că procesul va dura aproximativ 2 ore. Plasturele capsicum poate ajuta la ameliorarea durerii de până la 3 luni. Evitați să atingeți plasturele în timp ce este pe piele.

Crema de capsicum de casa

Unele persoane aleg să facă crema de capsicum acasă, în loc să o cumpere la magazin. Crema de capsicum din casă oferă câteva avantaje. Creme de casă:

 • Folosiți ingrediente naturale. Homemade crema de capsicum folosește ingrediente familiare, cum ar fi pudra de cayenne și uleiul de cocos, care se găsesc în cămară.
 • Pot fi ajustate pentru potență. Ca aproape orice altă rețetă, reteta pentru crema de capsicum de casă poate fi ajustată pentru a se potrivi preferințelor personale. Cantitatea de cayenă poate fi mărită sau scăzută pentru a face crema mai mult sau mai puțin puternică.
 • Poate fi fabricat în cantități mari. Un singur lot de cremă capsicum de casă poate fi mai mult de 18 oz. Produsele ieftine sunt de obicei vândute în tuburi de la 1 la 2 oz. Având o cantitate mare de cremă de capsicum este de preferat pentru persoanele care doresc să o utilizeze pe o suprafață mare, cum ar fi spatele jos sau un umăr, timp de câteva zile la rând.
 • Sunt mai puțin costisitoare. Produsele de tip over-the-counter vin de obicei de la 6 până la 10 dolari pe uncie. O cremă de casă va costa mai puțin de 1 dolar pe uncie.

Capsicum este într-adevăr un supliment pe bază de plante cu multe beneficii pentru sănătate. Asigurați-vă că suplimentele de capsicum sunt întotdeauna disponibile în casa dvs. sub formă de cremă sau pastilă. Pentru a afla mai multe despre beneficiile capsicum, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>