Utilizarea suplimentului termogen pentru scăderea în greutate

Suplimentul termogenic poate funcționa pentru scăderea în greutate, deoarece scade apetitul în timp ce crește capacitatea de ardere a carburanților. Nivelurile de căldură și energie ale corpului sunt ridicate, iar capacitățile termogene accelerează pentru a arde calorii. Datorită scăderii apetitului pe care un supliment termogenic îl aduce cu mai puține calorii va fi consumat, rezultând o pierdere a greutății corporale. Calorii consumate în timp ce se utilizează un supliment termogen vor fi utilizate ca energie și nu vor fi stocate ca grăsimi corporale. Mulți oameni care doresc să piardă în greutate constată că utilizarea unui arzător termogen de grăsimi este extrem de eficientă și există multe produse termogene disponibile.

Ce este suplimentul termogenic

Cuvântul “termogen” înseamnă literalmente căldură. Când corpul tău arde calorii, generează mai multă căldură, astfel încât suplimentele care stimulează metabolismul sau arderea grăsimilor sunt considerate termogene. Multe tipuri de supliment termogen pentru pierderea în greutate sunt disponibile peste tejghea. Unele conțin doar un ingredient, în timp ce alții folosesc un amestec de compuși care măresc metabolismul. Producătorii susțin că aceste suplimente vă vor ajuta să pierdeți în greutate sau să ardeți mai multe grăsimi corporale, dar veridicitatea acestei afirmații este dezbătută cu hotărâre.

Cum suplimentele termogenice funcționează pentru pierderea în greutate

Suplimentele termogene sunt, de asemenea, denumite în mod obișnuit arzătoare de grăsime sau stive E / C / A (literele reprezintă efedrină, cafeină și aspirină, deși aspirina este rar utilizată astăzi). Aceste substanțe sunt concepute pentru a ajuta la promovarea lipolizei în organism (descompunerea grăsimii corporale pentru a fi utilizată ca energie). Ele stimulează, de asemenea, sistemul nervos central al organismului, motiv pentru care vă puteți simți atent mental. Următoarele sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare dacă doriți să utilizați suplimente termogenice pentru pierderea în greutate:

  • Publicitatea poate fi înșelătoare. Suplimentul termogenic poate ajuta la scăderea în greutate, dar trebuie să fiți dispuși să vă antrenați și dieta tare.
  • Cheia succesului în pierderea de grăsime nu se învârte doar în jurul arzătorului de grăsime pe care îl alegeți să îl utilizați. Genetica, dieta și antrenamentul sunt la fel de importante în ceea ce privește eliminarea ultimei uncii de grăsime din talie.
  • Suplimentele termogenice sunt excelente pentru a vă oferi adrenalina în sala de gimnastică. Ce e aia? Cinci seturi de superseturi de prese de bancă cu brațe ponderate? 6 seturi de squaturi urmate de 20 extensii de picior rep?

Aduceți-o, este posibil să nu vă simțiți că pompați, dar arzătoarele de grăsime sunt excelente pentru a crește concentrarea și intensitatea dvs. mentală și pot chiar să vă luați prin acoperiș. Totuși, ceea ce urcă trebuie să coboare. Cu cât este mai mare puterea și intensitatea în sala de gimnastică, cu atât este mai mare oboseala după antrenament și timpul de recuperare. Arzătoarele cu grăsime stimulează doar temporar nivelurile de energie, deci obțineți o odihnă suficientă.

  • Amintiți – majoritatea arzătoarelor cu grăsimi au un efect diuretic ușor asupra corpului. Trebuie să vă străduiți să vă măriți aportul de apă pentru a compensa. Apa joacă un rol important în transportul substanțelor nutritive către mușchi și în eliminarea deșeurilor din organism.

1 – 2 galone de apă pe zi este recomandat pentru majoritatea culturarilor. De asemenea, luați suplimente termogenice cu mai mult de 8 uncii de apă. Acesta este minimul pe care organismul trebuie să-l înghită! Luați cel puțin 20-24 uncii. În acest fel, corpul dumneavoastră va rămâne hidratat, ceea ce este și mai important dacă îl folosiți înainte de antrenament.

  • Pentru cei dintre voi, arzători cu grăsimi noi, nu uitați să începeți cu doza minimă pentru a evalua sensibilitatea organismului la aceste suplimente. Deoarece suplimentele termogene sunt compuși potențiali, utilizarea excesivă poate aduce efecte negative.

Unii oameni pot lua doza maximă, dar pentru alții o capsulă de două ori pe zi este mai mult decât suficientă. Suplimentele termogenice măresc, de asemenea, ritmul cardiac. Deci, nu le luați dacă aveți deja hipertensiune arterială. La fel ca antrenamentele dvs., corpul dumneavoastră are capacitatea de a se adapta la utilizarea arzătoarelor de grăsime. De-a lungul timpului, efectele stimulative ale acestora se vor diminua, deoarece corpul vostru sa obisnuit. Soluția de aici nu este să vă măriți aportul, ci mai degrabă să faceți cicluri pentru o săptămână sau două.

  • Utilizarea suplimentelor termogene poate face călătoria dvs. să piardă în greutate mult mai ușor. Acestea fiind spuse, asigurați-vă că dieta și pregătirea regimentului sunt în concordanță cu scopul de a pierde grăsimea.

Cheia este de a concepe un plan și de a se lipi de el! Preluarea de furie necesită timp și dacă sunteți dispus să muncești din greu, rezultatele vor urma!

Cine poate beneficia de suplimente termogene

Oricine ar dori să piardă în greutate poate beneficia de adăugarea unui supliment termogenic bun în dieta lor. Arzătoarele de grăsime care funcționează bine vă vor ajuta să ardeți mai multe calorii, să scăpați mai multă grăsime nedorită și să aveți mai multă energie pentru ziua dumneavoastră. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre utilizarea suplimentului termogen pentru pierderea în greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>