Utilizarea cofeinei pentru pierderea în greutate

Cofeina este cel mai frecvent consumat droguri psihoactive din lume. Și nu există nici o îndoială despre beneficiile cofeinei pentru pierderea în greutate. Ca orice alt medicament, totuși, există riscuri și recompense asociate consumului de cafeină. Iar efectele pot fi scurte. Dintr-o ceașcă de cafea (sau multe) într-o oală de ceai verde, acest post se va dărâma în cum să obțineți cele mai mari beneficii de sănătate de la cofeina. Aici vom analiza modul în care obțineți greutatea și pierderea de grăsimi cu cofeina, evitând în același timp efectele secundare dăunătoare.

Adevărul despre cafeină pentru pierderea în greutate

Dacă răsfoiți literatura recentă, veți găsi peste 19 000 de studii care examinează diferitele beneficii și dezavantaje ale ingerării cofeinei. Conform multor studii, cafeaua este cea mai mare parte benefică. În general, numai anumite grupuri de persoane (cum ar fi femeile însărcinate sau persoanele cu boli de inimă) sunt avertizate să evite cofeina. Cu alte cuvinte, nu trebuie să renunți la cafeaua de dimineață. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați cunoscut beneficiile cofeinei pentru pierderea în greutate.

6 lucruri de știut despre cofeina pentru pierderea în greutate

Cofeina este un ingredient esențial în suplimentele de “ardere de grăsime” sau “pierdere în greutate” și este dragă tuturor fasteriilor intermitenți care beau cafea (cu sau fără unt) în loc de micul dejun. Cercetarea pare să sprijine acest lucru: consumarea mai multor cafeine este asociată cu o pierdere mai mare în greutate și o mai bună întreținere a pierderii în greutate. De asemenea, este asociat cu un risc mai scăzut de diabet. Dar cum funcționează? Cât de mult este cel mai bun și care sunt avertismentele? Indiferent dacă o primiți din pastilele de cafea, ceaiul verde, suplimentele, cafeaua sau băuturile energetice, iată o privire la 6 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți despre utilizarea cofeinei pentru pierderea în greutate:

  • Cofeina nu accelerează metabolismul, dar nu atât de mult.

Studiile au constatat că numai cafeina a crescut arderea caloriilor cu aproximativ 1 calorie per mg de cofeină, până la aproximativ 100 de calorii pe zi. E vorba de calorii într-un ou și jumătate, sau 1 lingură. de unt. Nu e vorba de prea multă mâncare.

  • Cofeina reduce efortul perceput în timpul exercițiilor fizice.

“Exercițiul perceput” este cât de greu vă simțiți ca și cum ați lucra. Exercițiul este excelent pentru scăderea în greutate, chiar dacă nu arde prea multe calorii – dacă vă luptați să vă bucurați de exerciții fizice sau dacă vă simțiți mereu greu, cofeina ar putea fi micile bătăi de care aveți nevoie pentru a merge și a face acest lucru.

  • Cofeina crește arderea grăsimilor în timpul exercițiilor fizice.

Cofeina nu vă face să ardeți mult mai multe calorii dintr-un antrenament. Dar vă schimba arderea caloriilor pentru a folosi mai multă grăsime.

  • Cofeina crește arderea grăsimilor în timpul exercițiilor fizice.

Dacă aveți o dietă bogată în carbohidrați și doriți să faceți exerciții intense, cofeina ar putea fi foarte mare pentru că vă va ajuta corpul să utilizeze grăsimi pentru energie și nu arunca un tantru temperament pentru a nu avea suficient carbohidrați. Ar putea fi, de asemenea, util pentru atleții de anduranță care doresc să devină mai adaptați la grăsimi. Cu alte cuvinte, vă poate ajuta să fiți un exercițiu mai bun, care este bun pentru pierderea în greutate și doar pentru sănătatea generală.

  • Cofeina poate ajuta la prevenirea redobândirii greutății după pierderea în greutate.

Suplimentele de cofeină luate de ei înșiși, fără modificări ale dietă / exerciții fizice, nu determină pierderea în greutate, conform acestei revizuiri sistematice. Dar, pe de altă parte, acest studiu a constatat că cofeina a împiedicat femeile să-și recâștige greutatea după ce au pierdut-o. Acest lucru este imens – majoritatea oamenilor pot să piardă în greutate bine, dar atunci nu pot menține pierderea; ei doar recâștigă totul și în mod frecvent câștigă mai multă greutate pe lângă asta. Acești cercetători au pus mai întâi 60 de femei pe o dietă. 30 au primit cofeina (5 mg / kg pe zi) si 30 nu. Au mancat dieta timp de 6 saptamani. După aceea, au fost studiați pentru o întreținere de o lună. Femeile care au primit cofeina au pierdut in greutate la un ritm foarte lent, in timp ce femeile care nu au primit cofeina au recapatat in jur de 0,75 kilograme (sub 2 lb de lire) intr-o luna.

  • Efectele cofeinei asupra apetitului și poftei pot varia.

Efectele de suprimare a poftei de mâncare ale cofeinei pot depinde de greutatea dumneavoastră. Un studiu a constatat că există un efect mai puternic pentru persoanele care au fost supraponderale pentru a începe cu decât pentru persoanele care au deja o greutate sănătoasă. Pe de altă parte, dacă obțineți cofeina din cafea sau ceai, s-ar putea să obțineți un efect de supresie a apetitului doar din cauza stomacului plin de lichid cald.

Concluzie

Câți oameni din întreaga lume consumă băuturi cofeină în fiecare dimineață, fără a fi conștienți de beneficiile lor? Probabil majoritatea. Dar acum esti constient de beneficiile pentru cofeina, in special pentru pierderea in greutate. Deci, dacă doriți să pierdeți niște grăsimi, să vă îmbunătățiți obiectivele de scădere în greutate și, poate, chiar să vă îmbunătățiți sesiunea de gimnastică de astăzi, să nu uitați mâine dimineața ceașcă de ceai verde sau cafea. Simțiți-vă liber să faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre beneficiile cofeinei pentru pierderea în greutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>