Utilizarea CLA pentru pierderea de grăsime – funcționează cu adevărat?

Șansele sunt că ați auzit despre beneficiile CLA pentru pierderea de grăsimi. Dar ce este CLA? Și vă poate ajuta cu adevărat să pierdeți în greutate? Ei bine, CLA (acidul linoleic conjugat) este de fapt un supliment care a câștigat o mulțime de popularitate. Acidul linoleic este un acid gras esențial. Acizii grași esențiali sunt grăsimi pe care corpul are nevoie pentru o sănătate bună, dar din moment ce corpul nu le face, trebuie să le obțineți de la alimentele pe care le consumați. Sursele comune de acid linoleic includ carnea de vită și produsele lactate. Cuvântul “conjugat” se referă la tipul de legătură dintre molecule. Unii cercetători cred că o dietă a animalului, vârsta, rasa și alți factori sezonieri pot afecta cât de mult este CLA în alimentele pe care le consumați. Dar ce se întâmplă dacă ați renunțat la carnea de vită și lapte ca parte a dietei dvs.? Mulți experți cred că o lipsă de aport de CLA din alimentele pe care le consumați nu vă va afecta negativ sănătatea. Cu toate acestea, este adevărat că CLA poate contribui la o mai bună sănătate. Și beneficiile CLA pentru pierderea de grăsimi sunt de asemenea reale.

Care sunt beneficiile CLA pentru pierderea de grăsimi?

Dacă obțineți aportul de CLA în mod regulat din alimente sau supliment, acesta vă va oferi unele beneficii care contribuie la pierderea de grăsimi. Următoarele sunt ceea ce CLA poate face pentru pierderea de grăsimi:

  • Creste metabolismul.

Printre contribuțiile potențiale ale CLA pentru pierderea de grăsimi este capacitatea sa de a mări metabolismul. După ce luați CLA în mod regulat, puteți începe să vedeți rezultatele pozitive în termen de 30 de zile.

  • Reduce sinteza celulelor grase.

În plus față de creșterea metabolismului, CLA vă poate ajuta organismul să împiedice crearea de noi celule grase.

  • Reduce inflamația și markerii inflamatorii sistemice.

Inflamația se află în centrul multor boli grave, variind de la cancer la creșterea în greutate. Sa demonstrat că CLA are proprietăți antiinflamatorii care pot contribui la explicarea efectelor sale anti-cancer.

  • Promovează o funcție metabolică sănătoasă și are proprietăți antidiabetice.

CLA are unele proprietăți antidiabetice. Utilizarea zilnică de CLA sa dovedit a crește sensibilitatea la insulină (face mai eficientă insulina), iar utilizarea zilnică timp de 12 săptămâni sa dovedit a crește concentrațiile de proinsulină, c-peptidă și adiponectină.

  • Inhibă apetitul.

Utilizarea zilnică de CLA sa dovedit a ajuta la reducerea poftei de mâncare și la promovarea sentimentului sau a sentimentului de plenitudine. În timp ce ajutați la reducerea poftei de mâncare poate ajuta unii oameni să piardă în greutate, este, de asemenea, important să nu treceți peste bord cu supresia apetitului. Pentru a ajuta la prevenirea poftei de mâncare, este cel mai bine să folosiți CLA ca primul lucru dimineața, care pare să vă ajute cel mai mult la reducerea poftelor de carbohidrați și zahăr.

Luați mesajul de acasă

Utilizarea CLA pentru pierderea de grăsime va fi mai eficientă atunci când este combinată cu un regim alimentar bun și un regim de exerciții fizice. CLA poate acționa pentru a reduce în mod eficient grăsimea corporală în timp ce susține creșterea masei musculare slabe. Puteți consuma CLA, deși mai multe surse dietetice, totuși, dacă nu sunteți sigur de aportul de CLA sau dacă exersați intens, un supliment CLA vă poate ajuta să vă ajustați obiectivele de scădere în greutate. Dacă obiectivele dvs. de antrenament se bazează pe susținerea masei musculare slabe și a degresării grăsimii corporale, atunci CLA poate fi suplimentul pentru dumneavoastră. CLA vă va ajuta să tăiați grăsimile nedorite, ajutându-vă în același timp să vă mențineți volumul greu de muschi câștigați. Consumul de 3-4g de CLA pe zi este tot ce aveți nevoie pentru a crește potențialul de ardere a grăsimilor. Dați clic pe linkul de mai jos pentru a obține mai multe informații despre modul de utilizare a CLA pentru pierderea de grăsimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>