Utilizarea CLA pe dieta ketogenică: este o idee bună?

Cetaogenic dieta taie o serie de opțiuni alimentare, este o idee bună să se completeze cu nutrienți specifice. Luați CLA pe dieta ketogenică și o idee bună? Pe măsură ce popularitatea dietei ketogenice continuă să crească, interesează cum să optimizeze sănătatea în timp ce urmează acest plan alimentar cu conținut scăzut de carbohidrați. Din moment ce dieta ketogenică taie o serie de opțiuni alimentare, va trebui să completați cu nutrienți specifici. Există câteva suplimente bune pentru a lua o dietă ketogenică, una dintre ele fiind CLA. Citiți dacă vreți să știți despre utilizarea CLA asupra dietei cetogenice.

O dietă cetogenică

Dacă sunteți în căutarea de a începe un salt pe obiectivele dvs. de sănătate și fitness în acest an, vă puteți gândi la încercarea dietei ketogenice. Dieta ketogenică este un plan de alimentație care vă conduce corpul în cetoză, o stare în care organismul utilizează grăsimea ca sursă primară de combustibil (în loc de carbohidrați). Când mâncați alimentele care vă ajung acolo, corpul dumneavoastră poate intra într-o stare de ketoză în una până la trei zile. În timpul dietei, majoritatea caloriilor pe care le consumați provin din grăsimi, cu o mică cantitate de proteine ​​și puțin carbohidrați. Grăsimea pe care trebuie să o consumați pentru dieta ketogenică ar trebui să fie un tip sănătos de grăsime. Din fericire, acidul linoleic conjugat este o grăsime sănătoasă, ceea ce înseamnă că puteți folosi CLA pe dieta cetogenică.

Acid linoleic conjugat sau CLA

Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras trans natural, obținut din acizi grași omega-6 esențiali în rumegă sau în intestinele rumegătoarelor pășunate cum ar fi vacile, caprele și oile. Acizii grași trans au primit recent o atenție negativă din partea experților în domeniul sănătății. Consensul general este că acizii grași trans-man ar putea să nu fie sănătoși pentru oameni. Cu toate acestea, CLA este un acid trans gras natural și este exceptat de la cerința de etichetare deoarece nu este considerat a fi dăunător. Cercetările sugerează că CLA ar putea avea diferite beneficii pentru sănătate, cum ar fi protejarea inimii, prevenirea îngroșării arterelor, prevenirea cancerului, în special a cancerului de sân, scăderea în greutate și ajută la reglarea sistemului imunitar. CLA nu este un acid gras esențial, deci din punct de vedere tehnic nu trebuie să avem CLA în dietele noastre pentru a fi sănătoși. Cu toate acestea, CLA are multe beneficii potentiale pentru sanatate, ceea ce face ca acesta sa fie un plus de bun venit pentru o dieta conceputa pentru a hrani si a proteja. Deci, dacă intenționați să luați CLA pe o dietă ketogenică, este o idee bună să încercați. CLA și dieta ketogenică sunt eventual o combinație corectă care vă va duce la o mai bună sănătate și fitness, precum și la o greutate corporală ideală.

CLA asupra dietei cetogenice

Puteți obține CLA nu numai din carne și produse lactate. CLA poate fi de asemenea derivat din ulei de șofrănel. Dacă sunteți vegetarian, suplimentul CLA consumant de ulei de șofrăș este alegerea potrivită. Studiile clinice arată că CLA demonstrează pierderi semnificative din punct de vedere statistic al grăsimii pentru persoanele care au o dietă cetogenică. Doza recomandată pentru CLA este de aproximativ 3000 mg. Dar dacă CLA derivă din uleiul de șofrănel, ar fi o idee bună să includeți mult mai mult CLA în dieta dumneavoastră ketogenică, deoarece ar trebui să vă ajute să pierdeți grăsime. Dacă luați în considerare administrarea zilnică a 4 pastile (4000 mg de CLA), ne gândim că trebuie să crească până la 4 pastile sau chiar mai mult pentru a obține rezultate mai bune. Pentru mai multe informații despre cum să adăugați suplimentul CLA la dieta dvs., faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>