Unngå bivirkning av skjeden strammer laser

Kan du finne effekten av skjeden innstramming laser? Vet du om dette stramme laser? Les dette etter gjennomgang.

For par, er det glede i sex ikke viktig faktor i harmonism, men det må innrømmes at følelsen av sex har sin egen verdi i forhold.

Som kvinner alder, huden av vagina mister sin elastisitet og vitalitet som kollagenfibre blir trett. På samme måte som kosmetiske behandlinger har vært brukt i flere tiår for å forbedre ansiktshuden og å gjenopprette dets ungdom, ikke-kirurgisk vaginal innstramming med Femilift forbedrer sunnhet og vitalitet vaginal vev.

Å vite om laser skjeden for stramming

Laser vaginal foryngelse (LVR) er en kosmetisk kirurgi for kvinner som ønsker å forynge sin vagina, inkludert til tetthet i skjeden. Men siden bivirkninger og komplikasjoner risikoen for denne behandlingen kan være skadelig for pasientene, derfor anbefales det å bruke den som det siste alternativet.

I LVR, bør denne metode prioriteres for kvinner som har født flere ganger som fører til at diameteren av vaginal hull blir bred og skjedemuskulaturen løsner herunder som følge av aldringsprosessen.

Typer av skjeden strammer laser

Før du gjør LVR, bør dybden konsultasjon om prosedyre og kostnader gjøres klart i tillegg til sine potensielle bivirkninger og komplikasjoner.

Det finnes fire typer av LVR:

1. Vaginoplasty for å redusere størrelsen på diameteren av skjeden

2. Perineoplasty for toning musklene i skjeden

3.Labioplasty å forskjønne formene av slikket, både i store eller små.

4. Hymenoplasty for restaurering av jomfruhinne med kunstige jomfruhinne.

Laser FemiLift brukes for vaginal innstramming for å lindre stress urin inkontinens, øke vaginal smøring og for å forbedre seksuell funksjon og seksuell tilfredsstillelse. Den er ideell for kvinner etter overgangsalderen som en lettelse for vaginal tørrhet.

Femilift er en laser behandling som utnytter en kontrollert laserstrålen, bruke konsentrert termisk oppvarming til de indre lagene av vaginal vev. Varmen induserer sammentrekning av kollagen og elastin og gir mulighet for langsiktig endring ved å stimulere regenerering av disse viktige proteiner. Nøyaktigheten av prosedyren gjør Dr. Ghozland total kontroll over bevegelsen og intensiteten av laseren for å sikre maksimal komfort for hver pasient.

Bivirkninger av vagina stramme laser

Forvent å oppleve litt ømhet etter behandling. Noen kvinner opplever også en akvatisk utflod eller spotting for en dag eller så etter behandling.

Selv om sjeldne, det er en potensiell risiko ved bruk av brøk karbondioksid lasere av brannskader eller nekrose (vev død) Hvis et område er over behandlet med energien ved en feiltakelse.

Det anbefales ikke å ha prosedyren gjort mens du har å ha den månedlige perioden (menstruasjon) som økningen i blod i området kan hindre målretting og inntrengning av laseren i vevet i vaginal kanalen, noe som gjør behandlingen mindre effektiv.

Så lenge du er generelt sunt og ikke har noen hudsykdommer eller infeksjoner i området behandlet, er det få medisinske grunner til at du ikke bør gjennomgå denne behandlingen.

Hvis du ikke trenger å gjøre laser prosedyre, kan du bruke sikker og effektiv gel for å stramme skjeden som VTightGel. VTightGel aktiv ingrediens, Manjakani Extract, har vært brukt i århundrer av kvinner i østlige kulturer å gjenopprette sin vaginal tetthet.

Hvordan få beste fremgangsmåten

Klikk på linken på banneret nedenfor. Det vil forklare mer om å stramme vagina naturlig og trygt. Selvfølgelig, vil det forbedre du vite mer om effektiv skjeden innstramming prosessen. Klikk på linken og gå til neste trinn.