Undvika bieffekt av slidan åtdragning laser

Kan du hitta effekten av slidan åtstramning laser? Vet du om det här åtstramning laser? Läs detta efter översyn.

För par, är glädjen i kön inte viktig faktor i harmonism, men det måste medges att känslan av sex har sitt eget värde i relation.

Eftersom kvinnor ålder, huden i slidan förlorar sin elasticitet och vitalitet som kollagenfibrer blir trött. Precis som kosmetiska behandlingar har använts i decennier för att förbättra huden i ansiktet och återställa sin ungdomlighet, icke-kirurgisk vaginal åtstramning med Femilift förbättrar hälsan och livskraften i vaginal vävnad.

Att veta om laser slidan för åtdragning

Laser vaginal föryngring (LVR) är en kosmetisk kirurgi för kvinnor som vill föryngra sin vagina, bland annat till tätheten hos slidan. Eftersom biverkningar och komplikationer risk för denna behandling kan vara skadligt för patienterna, därför rekommenderas det att använda den som det sista alternativet.

I LVR bör denna metod prioriteras för kvinnor som har fött barn flera gånger som orsakar diameter vaginal hål blir bred och vaginala muskler lossna inklusive orsakas av åldrandet.

Typer av slidan åtdragning laser

Innan du gör LVR bör fördjupat samråd om förfarandet och kostnader göras klart utöver dess potentiella biverkningar och komplikationer.

Det finns fyra typer av LRE:

1. vaginoplasty för downsizing diametern av slidan

2. Perineoplasty för toning musklerna i slidan

3. Labioplasty att försköna formerna av blygdläpparna, både i större eller mindre.

4. hymenoplastik för restaurering av Hymen med konstgjorda hymen.

Laser FemiLift används för vaginal åtdragning för att lindra ansträngningsinkontinens, öka vaginal smörjning och förbättra sexuell funktion och sexuell tillfredsställelse. Det är idealiskt för postmenopausala kvinnor som en lättnad för vaginal torrhet.

Femilift är en laserbehandling som använder en kontrollerad laserstråle, tillämpa koncentrerad termisk uppvärmning till de inre lagren av vaginal vävnad. Värmen inducerar sammandragning av kollagen och elastin och möjliggör långsiktig förändring genom att stimulera förnyelse av dessa viktiga proteiner. Noggrannheten i förfarandet gör att Dr Ghozland total kontroll över rörelsen och intensiteten av lasern för att säkerställa maximal komfort för varje patient.

Biverkningar av slidan skärpning laser

Förvänta dig att uppleva en viss ömhet efter behandlingen. Vissa kvinnor upplever också en vattnig urladdning eller spotting för en dag eller så efter behandling.

Även sällsynta, det finns en potentiell risk från användning av fraktionerad koldioxid lasrar av brännskador eller nekros (vävnadsdöd) om ett område är över behandlas med energin av misstag.

Det rekommenderas att inte ha förfarandet gjort medan du har din månatliga period (menstruation) som ökningen av blod i området kan hämma inriktningen och penetration av lasern i vävnaden i vaginalkanalen, vilket gör behandlingen mindre effektiv.

Så länge du är i allmänhet friska och inte har några hudsjukdomar eller infektioner i det behandlade området, det finns några medicinska skäl till varför du inte bör genomgå denna behandling.

Om du inte behöver göra laserförfarande, kan du använda en säker och effektiv gel för åtdragning slidan som VTightGel. VTightGel aktiv ingrediens, Manjakani Extract har använts i århundraden av kvinnor i östra kulturer för att återställa deras vaginal täthet.

Hur får man bäst förfarande

Klicka på länken på bannern nedan. Det kommer att förklara mer om att dra åt slidan naturligt och säkert. Naturligtvis kommer det att förbättra dig att veta mer om den effektiva slidan åtdragningsprocessen. Klicka på länken och besöker nästa steg.