Undgå bivirkning af skeden stramning laser

Kan du finde effekten af ​​skeden stramning laser? Kender du denne stramning laser? Læs denne efterfølgende kontrol.

For par, fornøjelsen i sex er ikke væsentlig faktor i harmonism, men det må erkendes, at følelsen af ​​køn har sin egen værdi i forhold.

Som kvinder alder, huden af ​​skeden mister sin elasticitet og vitalitet som kollagenfibre bliver trætte. Ligesom kosmetiske procedurer er blevet brugt i årtier for at forbedre ansigtshuden og at genoprette sin ungdommelighed, ikke-kirurgisk vaginal stramning med Femilift forbedrer sundhed og vitalitet af vaginal væv.

Vide om laser vagina til stramning

Laser vaginal foryngelse (LVR) er en kosmetisk kirurgi for kvinder, der ønsker at forynge deres vagina, herunder til tætheden af ​​vagina. da bivirkninger og komplikationer risiko for denne behandling kan være skadeligt for patienterne, derfor anbefales det dog, at bruge det som den sidste mulighed.

I LVR, bør denne metode prioriteres til kvinder, der har født flere gange, der forårsager diameteren af ​​vaginal hul bliver bred og de vaginale muskler bliver løs herunder forårsaget af modningen.

Typer af skeden stramning laser

Forinden LVR bør grundig høring om proceduren og omkostninger gøres klart i tillæg til sine potentielle bivirkninger og komplikationer.

Der er fire typer af LVR:

1. vaginoplasty for downsizing diameteren af ​​vagina

2. Perineoplasty for toning muskler i skeden

3.Labioplasty at forskønne formerne af Labia, både i større eller mindre.

4.hyoverlasty for restaurering af jomfruhinden med kunstige jomfruhinden.

Laser FemiLift bruges til vaginal stramning for at lindre stress urininkontinens, øge vaginal smøring og forbedre seksuel funktion og seksuel tilfredsstillelse. Det er ideelt til postmenopausale kvinder som en lindring for vaginal tørhed.

Femilift er en laser behandling, der udnytter en kontrolleret laserstråle, anvende koncentreret termisk opvarmning til de indre lag af vaginal væv. Varmen inducerer sammentrækning af kollagen og elastin og giver mulighed for langsigtede ændringer ved at stimulere regenerering af disse vigtige proteiner. Nøjagtigheden af proceduren giver Dr. Ghozland total kontrol over bevægelsen og intensiteten af laseren for at sikre maksimal komfort for hver patient.

Bivirkninger af vagina stramning laser

Forvent at opleve nogle ømhed efter behandling. Nogle kvinder oplever også en vandig udledning eller spotting for en dag eller så efter behandling.

Selv om sjældne, der er en potentiel risiko ved brug af fraktioneret carbondioxid lasere af forbrændinger eller nekrose (væv død), hvis et område er over behandlet med energi ved en fejltagelse.

Det tilrådes ikke at have proceduren gjort, mens du har at have din månedlige periode (menstruation) som stigningen i blod i området kan hæmme målretning og penetration af laseren i vævet i vaginal kanalen, hvilket gør behandlingen mindre effektiv.

Så længe du er generelt sundt og ikke har nogen hudsygdomme eller infektioner i det behandlede område, der er få medicinske grunde hvorfor du bør ikke gennemgå denne behandling.

Hvis du ikke behøver at gøre laser procedure, kan du bruge en sikker og effektiv gel til at stramme din vagina som VTightGel. VTightGel aktive ingrediens, Manjakani ekstrakt, har været brugt i århundreder af kvinder i østlige kulturer at genoprette deres vaginal tæthed.

Sådan får bedste fremgangsmåde

Klik på linket på banneret nedenfor. Det vil forklare mere om at stramme skeden naturligt og sikkert. Selvfølgelig vil det forbedre dig at vide mere om den effektive skeden stramning proces. Klik på linket og besøg det næste trin.