Uimitoarele cetone de zmeură beneficiază

Dacă sunteți un adept al blogurilor de sănătate și stil de viață, atunci probabil ați auzit de beneficiile cetonelor de zmeură. Poate ați auzit despre cum cetonurile de zmeură îi ajută pe oameni să își reducă și să-și gestioneze greutatea. Dar ce sunt ei, cum funcționează și au alte beneficii? În acest post, vom discuta ce sunt cetonurile de zmeură, cum ajută la scăderea în greutate și la celelalte beneficii. Vom răspunde, de asemenea, la întrebarea pe care o întreabă toată lumea: Se pot obține beneficii de cetoni de zmeură?

Zmeura cetone

O zmeură conține 200 de molecule care contribuie la aroma sa distinctă de zmeură. Una dintre aceste cetoane de zmeură a fost desemnată de producătorii de alimente decenii în urmă pentru mirosul său puternic. Bomboane cu aromă de berry, săpunuri și lumânări făcute astăzi probabil folosesc cetonă de zmeură. Mai recent, cetonul de zmeură a atras atenția publică din nou, dar de data aceasta ca ajutor pentru pierderea în greutate. Zmeura cetonă este de fapt găsită în afine, mure și roșii de zmeură. Ei au nutrienți esențiali, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, E și C. Zmeura cu ketones beneficii nu sunt de fapt limitate la pierderea in greutate, ei au lucruri mai interesante sa va ofere.

Care sunt beneficiile cetonelor de zmeură

Extras din zmeură naturală, cetonele de zmeură pot ajuta la creșterea metabolismului organismului și pot acționa ca un supresor al apetitului. Următoarea este o listă mai completă a beneficiilor cetonelor de zmeură:

  • Cetonele de zmeură vă pot crește metabolismul.

Pierderea în greutate este de fapt simplă – trebuie să ardeți mai multe calorii. Acest lucru este posibil cu o dietă cu conținut scăzut de calorii și multă exercițiu, dar procesul va fi asistat de cetonă de zmeură.

  • Cetonele de zmeură susțin sistemul imunitar.

Sistemul imunitar poate fi întrerupt atunci când faceți o dietă și un exercițiu fizic. Cetonurile de zmeură pot spori imunitatea organismului, astfel încât să vă puteți concentra pe exerciții fizice fără să vă faceți griji în legătură cu îmbolnăvirea.

  • Cetonele de zmeură ajută la detoxificarea organismului.

Corpul uman este plin de toxine din alimentele pe care le consumăm, apa pe care o bem și chiar aerul pe care îl respirăm. Dacă aceste toxine nu sunt reglementate, organismul nu poate funcționa la o eficiență maximă. Zona de zmeura va ajuta la eliminarea excesului de toxine.

  • Cetonele de zmeură pot crește nivelurile de energie.

Oamenii se simt adesea prea leneși sau prea obosiți să-și exercite. Cetonurile de zmeură vor spori nivelul de energie, astfel încât veți avea o motivație mai mare pentru a vă antrena corpul în sală.

  • Cetonele de zmeură vă pot sprijini obiectivele de scădere în greutate.

Cel mai mare beneficiu al utilizării ketonei de zmeură este că acest supliment va da rezultate drastice de scădere în greutate. Beneficiul secundar al cetonei de zmeură este că ajută la reducerea depozitelor grase din vasele de sânge. Acest lucru este posibil deoarece cetonul de zmeură crește nivelele de norepineprină din sânge.

Cum funcționează ketonele de zmeură

Zmeura cetonelor din zmeura sunt uimitoare, nu? Acum trebuie să vă întrebați cum funcționează. Ei bine, structura moleculară a cetonelor este foarte asemănătoare cu alte două molecule, capsaicina – găsită în ardeiul iute – și sinefrina stimulentă. Aceste molecule pot stimula metabolismul. Prin urmare, cercetatorii au ajuns la concluzia ca cetonurile de zmeura au acelasi efect. Într-un studiu, cetonele de zmeură:

  • Creșterea defalcării grăsimilor – în primul rând prin creșterea nivelului de sensibilitate a celulelor la norepinefrina hormonului de ardere a grăsimilor.
  • eliberarea sporită a hormonului adiponectin.

Adiponectina este eliberată de celulele grase și joacă un rol în reglarea metabolismului și a nivelului zahărului din sânge. Persoanele cu greutate normală au niveluri mult mai mari de adiponectin decât cei care suferă de excesul de greutate. Nivelurile acestui hormon cresc atunci cand oamenii scapa in greutate. Persoanele cu nivel scăzut de adiponectină prezintă un risc mai mare de obezitate, boli de ficat, diabet și boli de inimă. Prin urmare, creșterea nivelului de adiponectină poate ajuta oamenii să nu piardă în greutate, ci și să reducă riscul multor boli.

Cuvintele finale

După ce ați învățat despre beneficiile cetonelor de zmeură, întrebarea dacă ketonele de zmeură vă pot răni poate veni și în mintea dvs. Ei bine, ketona de zmeură este, în general, considerată sigură. Dar pentru cele mai bune sfaturi, discutați cu medicul sau cu farmacistul înainte de a încerca suplimentul, în special dacă aveți o afecțiune medicală sau dacă luați orice tip de medicament. Dacă ceea ce doriți acum este un sfat despre cel mai bun supliment de cetonă de zmeură de cumpărat, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>