Uimitoare avantaje turmerice pentru piele

Cercetarea moderna incepe sa studieze beneficiile de curcuma pentru piele, dar multi oameni din intreaga lume au legat de fapt turmericul de beneficiile cosmetice. Spicele luminos, galben-portocaliu este legat de ghimbir. Este disponibil ca un condiment de sol sau în suplimente și alte produse de frumusețe și dermatologie. De sute de ani, turmericul a fost legat de proprietăți vindecătoare și beneficii cosmetice. Turmeric obține beneficii pentru sănătate, în primul rând datorită curcuminei, o componentă bioactivă care are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Cercetarea științifică modernă începe să studieze impactul pozitiv al turmericului, dar mulți cred că are anumite utilizări benefice pentru piele. Iată câteva dintre avantajele de curcumă pentru piele.

Șase beneficii turmerice pentru piele

Următoarele sunt șase beneficii turmerice pentru piele:

  • Are proprietăți antiinflamatorii.

Datorită proprietăților sale antiinflamatorii și antibacteriene, turmericul poate face minuni pe pielea cu aspect de piele. Acesta poate, de asemenea, ajuta la reducerea roșeață de la pete și condiții de piele calme, cum ar fi eczeme și rozacee.

  • Lupta împotriva acneei.

Turmeric este excelent pentru acnee, deoarece este un antiseptic natural și ajută la menținerea răspândirii bacteriilor. Este eficientă în special atunci când este combinată cu oțet de cidru de mere care are proprietăți astringente, ceea ce înseamnă că joacă același rol ca și tonerul dvs. mediu.

  • Reduce cercurile întunecate.

Turmericul este un agent antiinflamator și iluminat dovedit. De asemenea, stimulează circulația, ceea ce poate ajuta la reducerea umflării și întunericului sub ochi cauzat de circulația slabă.

  • Protejați împotriva deteriorării soarelui și a îmbătrânirii.

Deși purtarea de protecție solară poate ajuta la protejarea împotriva daunelor provocate de soare, a fost demonstrat că turmericul previne multe dintre efectele adverse ale expunerii la radiația ultravioletă B. De asemenea, ajută la prevenirea pierderii elasticității pielii din cauza îmbătrânirii.

  • Reducerea aspectului vergeturilor.

Deși sunt incredibil de comune, vergeturile nu sunt un prieten pentru toată lumea. Aceste linii plictisitoare sunt greu de vindecat, dar curcuma are puterea antioxidantă de a penetra și de a îmbunătăți funcția celulelor membranare a pielii, ceea ce va ajuta la prevenirea și tratarea vergeturilor. Puteți să vă creați propria pastă de vindecare cu o lingură de ulei de măsline extra virgin, o linguriță de curcumă și o stoarcere de o pătată de lămâie (aproximativ o optime din fruct). Se amestecă acest amestec pe zonele afectate de două ori pe zi.

  • Îndepărtați pielea uscată.

Turmeric poate hidrata si revitaliza profund pielea in timp ce atenueaza simptomele uscarii. În mod natural, accelerează procesul de îndepărtare a celulelor moarte ale pielii pentru a dezvălui pielea sănătoasă și moale și protejează celulele pielii de alte daune.

Cum se utilizează curcuma pentru piele

Doriți să începeți să obțineți toate beneficiile de curcumă pentru piele? Există câteva modalități diferite de a încorpora turmeric în regimul de frumusețe și sănătate:

  • Capsule orale.

Suplimentele orale oferă concentrații mari de curcumină (95%) și oferă astfel o mulțime de bang pentru buck dumneavoastră. Pentru ca curcumina să fie absorbită corespunzător de către organism, trebuie luată împreună cu piper negru sau piperină.

  • În alimente.

Poate că modul cel mai delicios de a folosi curcuma este să încorporați acest miros plăcut în alimentele pe care le pregătiți. Cantitatea de curcumina din condimentele sub formă de pulbere de curcumă și rizomii proaspeți este destul de scăzută în comparație cu capsulele orale (o medie de 3,14% în greutate), așa că veți dori să includeți acest ingredient în mai multe feluri de mâncare pentru a obține beneficiile complete pentru piele și în general sănătate. Dozele culinare recomandate de turmeric sunt de 1,5 până la 3 g pe zi pentru rădăcini proaspete și 400 până la 600 mg de trei ori pe zi pentru condimentele sub formă de pudră. Combinați-l în smoală, adăugați-l la supe și tocană, presărați niște humus proaspăt, ceai de turmeric preparat.

  • Aplicații topice.

Aplicarea turmericului direct pe față și pe corp va lăsa pielea să se simtă revigorată și rehidratată. Puteți achiziționa cremă de curcuma sau să vă creați propria. Atunci când aplicați măști de curcumă de casă pe piele, lăsați-o întotdeauna să se usuce și să se întărească (de obicei, aproximativ 30 de minute) înainte de clătire.

Cel mai bun supliment oral cu turmeric

Dacă căutați o modalitate de a vă face pielea mai strălucitoare și mai sănătoasă, îndreptați atenția spre TurmericCurcuminPlus. TurmericCurcuminPlus este alcătuit din extract BioPerine și extract de curcumă. BioPerine este singurul produs provenit din piperină pentru a obține un statut brevetat pentru capacitatea sa de a crește biodisponibilitatea compușilor nutriționali. Acest supliment poate face pielea mai frumoasă și mai sănătoasă, poate ajuta la scăderea în greutate, susține controlul sănătoși al tensiunii arteriale, susține sănătatea articulațiilor și a mușchilor și produce beneficii cognitive potențiale. TurmericCurcuminPlus se face numai cu ingrediente naturale dintr-o unitate înregistrată de Administrația pentru Alimentație și Medicamente care respectă liniile directoare de bună practică de fabricație. Pentru a afla mai multe detalii despre TurmericCurcuminPlus, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>