Turmeric pentru tensiunii arteriale: este bine?

Trebuie să cunoașteți bunătatea turmeriei pentru tensiunea arterială. Turmeric conține un antioxidant puternic numit curcumina care poate reduce tensiunea arterială ridicată. Curcumina din turmeric este, de asemenea, un antiinflamator puternic, ajută la scăderea colesterolului din sânge și are proprietăți anti-coagulare. Curcumina ajută la menținerea sănătății vaselor de sânge prin protejarea celulelor de deteriorare, permițând astfel un flux mai scăzut de sânge. Deci, veți greși să folosiți curcuma pentru tensiunii arteriale.

Tensiune arterială crescută

Pe măsură ce îmbătrâniți, este normal ca tensiunea arterială să crească. În majoritatea cazurilor, această creștere nu poate fi identificată, dar excesul de greutate sau obezitatea, consumul ridicat de sare, alcoolismul, fumatul, inactivitatea fizică, lipsa somnului pe termen lung, tulburările renale, rasa, istoria familială și genele riscul dumneavoastră. Statisticile spun că pentru fiecare 3 americani, 1 suferă de hipertensiune arterială sau de hipertensiune arterială. De asemenea, contribuie la aproximativ 1000 de decese pe zi. În timp ce exercițiile fizice și medicația pot fi necesare pentru controlul hipertensiunii arteriale, adăugarea de turmeric la dieta ar putea ajuta! Turmeric este apreciată de vechea știință a ayurvedei pentru proprietățile sale medicinale și este utilizată pentru tratarea unei varietăți de afecțiuni de la dureri reumatice până la vedere slabă și boli de piele. După cum se dovedește, există, de asemenea, beneficii de turmeric pentru tensiunii arteriale. Reduce tensiunea arterială prin intermediul mai multor mecanisme, ameliorează complicațiile și abordează alte probleme legate de sănătate.

Beneficiile uimitoare ale turmericului pentru tensiunea arterială

Următoarele este ceea ce poate face curcumina pentru tensiunea arterială:

  • Turmeric ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Turmericul este popular pentru curcumina antioxidantă care ajută la scăderea tensiunii arteriale. Proprietatile sale antioxidante sunt responsabile de reglarea tensiunii arteriale in organism. Curcumina protejează împotriva disfuncției vasculare în organism.

  • Turmeric previne leziunile arteriale.

În afară de reglarea tensiunii arteriale, turmericul ajută și la îngrijirea daunelor provocate de hipertensiunea arterială. Tensiunea arterială crescută în organism poate duce la diverse afecțiuni cardiace. Având o presiune arterială crescută în acest caz, cauzează deteriorarea ulterioară a țesuturilor din artere. Curcumina din turmeric poate ajuta la prevenirea altor daune cauzate arterelor din cauza hipertensiunii arteriale.

  • Turmeric ajută la reglarea nivelului ridicat de zahăr din sânge și a colesterolului ridicat.

Turmeric poate ajuta în mod semnificativ la reducerea nivelului de colesterol în organism și menținerea nivelurilor de zahăr din sânge sub control. Ambele aceste condiții sunt motive pentru bolile cardiace. Proprietatile antioxidante ale curcuminei ajuta in tratarea eficienta a acestor conditii.

  • Proprietățile anti-inflamatorii ale lui Turmeric ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Proprietatea anti-inflamatorie a turmericului este un alt motiv care contribuie la popularitatea condimentelor. Curcumina are proprietăți antiinflamatorii care ajută la menținerea hipertensiunii la limită. Inflamația în organism este riscantă deoarece poate contribui la rigiditatea arterelor cardiace – care, la rândul său, pot crește tensiunea arterială. Consumul de curcumina regulat poate ajuta la mentinerea tensiunii arteriale sub control.

  • Modificările trombocitelor cauzate de hipertensiunea arterială sunt împiedicate de turmeric.

Tensiunea arterială crescută poate determina modificări ale numărului de trombocite din sânge. Tensiunea arterială în continuă schimbare poate face ca trombocitele să devină hiperactive. Aceasta duce la formarea de cheaguri în artere – care pot bloca furnizarea de sânge din inimă pentru restul corpului. Dar, turmericul poate preveni modificările activității plachetare cauzate de hipertensiunea arterială.

Cum se utilizează curcuma pentru tensiunii arteriale

Adăugarea de turmeric la dieta ta vă poate ajuta să abordați mai mulți factori de risc pentru boli de inima la o singură dată! Poate scădea tensiunea arterială, dar mai important, consumul regulat poate contracara inflamația care provoacă în primul rând o presiune ridicată. Turmeric poate inversa, de asemenea, daunele cauzate de hipertensiune. Adăugați-l la mese ca pe un stil asiatic sau faceți un ceai sau lapte turmeric. Dacă nu vă place gustul și aroma turmericului, nu există nici un motiv să nu consumați acest condiment deoarece există TurmericPlus – un supliment natural de înaltă calitate care constă din extract de curcumină, curcuminoide și BioPerine. TurmericPlus poate sprijini controlul sănătoși al tensiunii arteriale, asistând la scăderea în greutate, susținând sănătatea articulațiilor și a mușchilor, generând beneficii cognitive potențiale și multe altele. Pentru a beneficia de beneficiile TurmericPlus, trebuie doar să luați 2 capsule din acest supliment o dată pe zi, cu o masă. Pentru cele mai bune rezultate, luați o capsulă în timpul zilei și una în timpul seara. În concluzie, curcuma este cu adevărat răspunsul la sănătatea tensiunii arteriale. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să aflați mai multe despre acest condiment de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>