Turmeric beneficiază pentru piele: face pielea ta mai frumoasă

Turmeric beneficii pentru piele de la medicamente la cosmetice. Este un salvator pentru cei cu psoriazis și eczemă. Turmeric, care vine din aceeași familie ca ghimbir, are o istorie veche de utilizare în medicina indiană și chineză și bucătăria. Acesta a fost utilizat pentru tratarea problemelor digestive, a problemelor hepatice și a rănilor. Se folosește, de asemenea, extensiv în India ca o componentă primordială a pudrei curry și a unui colorant galben eficient pentru îmbrăcăminte. Nu este surprinzător faptul că acest condiment multifuncțional are o gamă largă de aplicații pentru îngrijirea pielii. După cum am mai spus, turmericul este foarte benefic pentru cei cu psoriazis și eczemă. Este, de asemenea, un agent natural de iluminare pentru cei cu pete închise. Citiți mai departe pentru a afla mai multe informații despre beneficiile turmerice pentru piele.

Motivul din spatele turmeric beneficii pentru piele

Turmeric este unul dintre acei muncitori naturali care au atât de multe utilizări, este greu să le ții pe toate. Turmeric vă ajută pielea, stimulează sistemul imunitar și funcționează ca un antiinflamator, pentru a numi doar câteva dintre beneficiile sale. Turmeric este grozav pentru toate tipurile de piele, dar este deosebit de util pentru cei cu psoriazis, cicatrizare la acnee și alte probleme similare ale pielii. Dar chiar dacă nu aveți probleme majore ale pielii, turmericul este un aditiv excelent pentru a obține o piele strălucitoare și sănătoasă. Principalul motiv al beneficiilor turmerice pentru piele este componenta sa activă numită curcumină. Curcumina este un agent natural antioxidant și antiinflamator. Cele mai multe dintre problemele pe care oamenii le au cu pielea lor au de-a face cu inflamația la rădăcină, iar curcumina are toate roșeața, umflarea sau cicatrizarea prin calmarea inflamației.

Potențialele beneficii turmerice pentru piele

Turmeric poate ajuta la următoarele condiții de piele:

 • Cancer de piele: Melanomul poate beneficia de tratamentul turmeric. Curcumina din turmeric se crede că va curăța componentele celulare disfuncționale. De asemenea, poate inhiba creșterea celulelor melanomului și progresia tumorii.
 • Psoriazis: Psoriazisul este o afecțiune cronică inflamatorie a pielii și articulațiilor care a fost asociată cu un risc crescut de boală cardiacă. Curcumina din turmeric se crede că inhibă căile imunitare responsabile de psoriazis.
 • Sclerodermia: Sclerodermia determină ca sistemul imunitar să atace țesutul conjunctiv altfel sănătos, ducând la cicatrizare. Această cicatrizare apare de obicei sub piele și în jurul organelor interne și a vaselor de sânge. Efectele pozitive ale Turmeric asupra formării cicatricilor se consideră că ajută la gestionarea efectelor sclerodermiei.
 • Vitiligo: Vitiligo este o afecțiune care provoacă depigmentarea pielii, rezultând în pete albe de piele. În unele cazuri, curcuma poate preveni stresul oxidativ în celulele epidermale ale pielii care sunt responsabile pentru producerea melaninei.
 • Acnee: Acneea este o afecțiune comună a pielii caracterizată prin puncte negre, fețe albe și pustule. O cremă de piele care conține curcumină sau curcumină poate fi potențial utilizată pentru a regla producerea de sebum de piele, care poate ajuta persoanele care au acnee.

Alte beneficii turmerice pentru piele

Următoarele sunt celelalte beneficii turmerice pentru piele care contribuie la frumusețea naturală:

 • Ajută la reducerea uleiului: Turmeric are proprietăți naturale de control al uleiurilor suplimentare! Dacă lucrați cu pielea grasă și cu pori înfundați, încercați să adăugați extract de curcumă la măștile de casă.

Dacă utilizați pulberea, asigurați-vă că o amestecați cu alte ingrediente, deoarece poate lăsa o pată galbenă pe piele dacă o utilizați pentru o perioadă lungă de timp pe cont propriu.

 • Întârzie apariția îmbătrânirii: Turmeric conține antioxidanți puternici cunoscuți pentru a proteja împotriva factorilor de stres din mediu. Cu beneficiile interne atât de uimitoare, este logic ca aplicarea topică a turmericului să ajute, de asemenea, să întârzie apariția îmbătrânirii pe piele.
 • Se estompează apariția de pete întunecate: adoratorii naturali ai soarelui pot rezona cu toții, suntem cu toții obosiți de aceste pete întunecate!

Turmeric este un ritual antic de frumusețe pentru luminarea și strălucirea pielii. Apa turmerică a fost folosită în mod tradițional pentru spălarea zilnică a efectului de iluminare.

 • Excelent pentru pielea sensibilă: Turmeric este un aliat blând, care este excelent și pentru pielea sensibilă. Este calmanta pentru pielea reactiva si delicata, fiind bogata in minerale si antioxidanti si oferind hranire pentru acea piele sensibila, care are nevoie de un pic de iubire suplimentara.

Cum se utilizează curcuma pentru piele

Curcumina din turmeric este slab absorbită atunci când este administrată pe cale orală. Metabolizează rapid și este în curând eliminată din organism. BioPerine, un ingredient extras din piperină, mărește efectul de absorbție și antiinflamatorie al curcuminei. Din acest motiv, este adesea combinată cu produse de curcumă. Produsele Turmeric vin în mai multe forme, printre care:

 • Capsule și tablete.
 • Unguentele.
 • Extract de lichide.
 • Tinctura.
 • ulei.

Curcumina poate fi găsită și în băuturi energizante, săpunuri și produse cosmetice. Pentru a afla cel mai recomandat produs turmeric pentru sănătatea pielii, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>