Trusted loc pentru a cumpăra suplimente de colagen pentru regenerarea

Ia locul de încredere pentru a cumpăra suplimente de colagen pentru regenerare. Acest articol vă va conduce pentru a alege cel mai bun supliment.

Cartilagiul este un important, dar predispuse părți ale corpului. Pentru a păstra în siguranță cartilaj, consuma colagen. Acest articol vă va spune de ce colagen poate păstra cartilajul în condiții de siguranță. Colagenul este proteina cel mai abundent în organism. Acesta este un bloc de construcție primară a pielii, părului, unghiilor, oase, tendoane, articulatii, si cartilaj. Se consideră liantul care ține corpul împreună.

Cartilagiul și funcția sa

Cartilagiul este un țesut elastic elastic și neted; padding similar cauciucului, care acoperă și protejează capetele oaselor lungi la nivelul articulațiilor și este o componentă structurală a cutiei toracice, ureche, nas, bronhiile, discurile intervertebrale, și multe alte componente ale corpului. Nu este la fel de greu și rigid ca os, dar este mai rigid și mai puțin flexibilă decât musculare.

Proprietățile mecanice ale cartilajului articular la nivelul articulațiilor portante, cum ar fi genunchi si sold au fost studiate pe larg la macro, micro și Nanoscales. Aceste proprietăți mecanice includ răspunsul cartilajului la frecare, compresiune, forfecare și încărcarea la tracțiune. Cartilagiul este elastic și prezintă proprietăți vâscoelastice.

Cartilagiul a limitat capacitățile de reparații: Deoarece condrocite sunt legați în lacune, ele nu pot migra la zonele deteriorate. Prin urmare, deteriorarea cartilajului este dificil de a vindeca. De asemenea, deoarece cartilajul hialin nu are o sursă de sânge, depunerea noii matrice este lentă. Deteriorat cartilaj hialin este de obicei inlocuit cu tesut fibrocartilage cicatrice. De-a lungul ultimilor ani, chirurgi și oamenii de știință au elaborat o serie de proceduri reparatorii cartilajului care ajuta să amâne nevoia de înlocuire comun.

Cum colagen poate menține sănătatea cartilajului

Pe lângă faptul că este o componentă cheie a cartilajului, proteine ​​de colagen este, de asemenea, în special în piele și tendoane. ProtocolCollagen oferă cartilaj cu rezistența și creează un cadru care găzduiește celelalte componente ale cartilajului.

Afirmația că colagen poate stimula creșterea de noi cartilajului în articulații este confirmată prin studii medicale recente care spun ca pacientii cu articulatii artritice sau deteriorate au prezentat o ameliorare în ameliorarea mobilității și a durerii atunci când se iau supliment.

Un studiu de laborator a arătat de asemenea că colagen poate stimula creșterea de noi cartilajului țesut. Colagenul este proteina cel mai abundent din organism, la aproximativ 33 la suta. Acesta este prezent în oase, articulații, mușchi și alte țesuturi conjunctiv. Oamenii de știință cred că, în unele persoane, în special persoanele în vârstă, producția încetinește sau se oprește.

Suplimentele par să îndeplinească același rol ca și colagen natural în menținerea țesutului în articulații sănătoase și suple.

Dr. Stefan Oesser, de la Universitatea din Kiel din Germania, publicat de cercetare care a demonstrat că prin adăugarea de colagen pentru a tesutului cartilaj, a fost posibil pentru a încuraja celulele suplimentare să crească.

Aceasta este prima data cand cineva a demonstrat că colagen are acest efect asupra cartilajului și susține dovezi anecdotice și studiile de pacient, spune el.

Noi încă mai încearcă să se descurca de ce funcționează în acest fel de colagen. Asta ar putea fi dificil să se stabilească, deoarece există o serie de interacțiuni complexe. Dar ne-am stabilit în cele din urmă că se întâmplă.

Cercetare în urmă cu doi ani de Roland Moskowitz, profesor de ortopedie de la Universitatea Case Western din America, se uita la 400 de pacienti cu genunchi artritice din SUA, Marea Britanie și Germania. Unii primit un placebo în timp ce altele au fost tratati cu colagen.

Grupul din urmă a arătat o reducere semnificativă a durerii și o îmbunătățire a mobilitatii articulare, cu 93 la suta atingerea unor rezultate pozitive, unele după numai două săptămâni.

În cazul în care pentru a cumpăra suplimente de colagen

Cel mai bun mod de a cumpăra suplimente ProtocolCollagen este prin accesarea site-ul oficial. Cumpărarea ProtocolCollagen în site-ul oficial vă aduce multe avantaje. În primul rând, calitatea este garantata, atunci, trebuie doar să stați la locul tău și să se relaxeze, deoarece va fi livrarea în timp rapid, al treilea, veți obține mai multe promo-uri de la ea. Deci, ce aștepți? Doar faceți clic pe acest link pentru a vă aduce la site-urile oficiale ale acestui ProtocolCollagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>