Trebuie să-știu goji fructe de pădure efecte secundare

Cunoscuți pentru gustul delicios și culoarea lor superbă, portocalii și roșii, trebuie să aveți grijă de efectele secundare ale fructelor goji. Acestea au fost folosite în medicina chineză încă din timpuri străvechi, pentru un motiv bun. Goji fructe de padure poate reduce riscul de a dezvolta cancer, stimula longevitatea, grija de inima ta, și pot, de asemenea, să consolideze sistemul imunitar. Într-adevăr, ele au devenit una dintre cele mai căutate alimente de sănătate din lume, cu unii dieteticieni mergând până la a le numi un super-aliment. Cu toate acestea, trebuie să știți și despre efectele secundare ale fructelor goji.

Luând prea mult fructe goji: este recomandat

Goji fructe de padure sunt foarte benefice pentru noi si ofera un numar de beneficii pentru sanatate, precum si beneficii de frumusete pentru noi din cauza prezentei unui numar de nutrienti precum vitamine, minerale, antioxidanti, fitonutrienti si polifenoli etc. Ce zici de goji fructe de padure efecte secundare? Deși boabele goji sunt bune pentru noi și oferă numeroase beneficii, este recomandabil să fii în siguranță și să consumăm fructe goji cu moderatie. Dacă luați prea multe fructe de pădure goji veți provoca efecte secundare neașteptate.

Goji fructe de padure efecte secundare și cum să le evite

Cunoscut pentru secole ca un supliment pe bază de plante cu multe beneficii pentru sănătate, boabele goji au fost prescrise de medicii de medicină alternativă pentru tratamentul tulburărilor variind de la hipertensiune arterială până la probleme gastro-intestinale. Cu toate acestea, pacienții interesați în administrarea suplimentului pe bază de plante trebuie să fie, de asemenea, conștienți de următoarele efecte secundare ale goji:

  • Interacțiuni medicamentoase.

Ca și în cazul oricărui alt medicament sau supliment pe bază de plante, pacienții interesați de adăugarea goji la dieta lor ar trebui să fie conștienți că pot apărea interacțiuni medicamentoase posibile dacă acești pacienți deja iau în prezent alte medicamente. Cele mai adverse interacțiuni medicamentoase observate la pacienți sunt acei indivizi care încep tratamentul cu boabe goji care iau deja medicamente pe bază de rețetă pentru tratamentul diabetului. Acest lucru se datorează în primul rând calităților naturale ale plantelor care pot afecta funcția insulinei și a pancreasului (doi factori principali care sunt afectați de diabet). Vă recomandăm să solicitați sfatul unui profesionist medical înainte de a începe consumul de goji sau de a folosi suplimentul.

  • Sistem digestiv.

Un efect secundar frecvent observat la majoritatea medicamentelor sau suplimentelor nou introduse în organism este iritarea sistemului digestiv. Consumatorii de fructe de padure Goji au raportat probleme digestive minore care au rezultat din tratamentul de inceput asociat cu suplimentele de goji berry. Aceste tulburări minore includ diaree, indigestie, greață și vărsături (în cazuri extreme). Reacțiile alergice la planta medicinală pot determina, de asemenea, tulburări ale sistemului digestiv, în special după utilizarea prelungită a suplimentului. Ca rezultat, goji berry ca supliment este cel mai bine luate cu alimente sau pe un stomac plin pentru a limita probabilitatea stomacului deranjat.

  • Creșterea sângerării.

Deși este rară, un alt efect secundar pe care utilizatorii trebuie să-l conștientizeze înainte de a consuma goji este calitățile naturale ale plantei care pot afecta coagularea sângelui. A existat un caz în care o femeie a cunoscut o hemoragie crescută în timpul menstruației după ce a început un program suplimentar bazat pe goji care include consumul a trei până la patru pahare de suc de goji pe zi. Deși nu s-au publicat oficial alte efecte secundare negative legate de boala goji legate de creșterea sângerării, utilizatorii ar trebui totuși să consulte medicul dacă au un istoric al tulburărilor legate de cheagul de sânge.

Bucurându-se de fructe de pădure goji

Nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre efectele secundare ale goji berries, trebuie doar să fiți atenți. Bucurați-vă de deliciositatea fructelor și de toate avantajele lor fără teamă. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă consultați cu furnizorul dvs. de servicii medicale înainte de a adăuga aceste fructe de pădure dulce în dieta dvs., în special în formă de supliment. Așa cum am spus mai înainte, boabele goji pot interacționa cu medicamentele luate pentru diabet și tensiunea arterială. Nu consumați fructe goji dacă luați un diluant sanguin, cum ar fi warfarina. Dacă cumpărați boabe uscate de goji, indiferent dacă sunt din magazinul dvs. natural de alimente sau online, asigurați-vă că le încercați cu cereale, iaurt, amestec de pași de casă, salate, adăugat la ceai fierbinte sau doar de la sine. Goji fructe reconstituite tind să fie mai dulce decât uscate. Ceaiul Goji este un tratament fierbinte ceresc, în timp ce sucul este un mod dulce de a se simți revitalizat! Dacă doriți să aflați mai multe despre modalitățile de a vă bucura de avantajele fructelor goji și de a evita efectele secundare, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>