Tratamentul obezității fără intervenție chirurgicală

Mulți oameni au încercat metode convenționale de pierdere în greutate, dar găsesc o lipsă de rezultate. Va fi tratamentul obezității fără intervenție chirurgicală o opțiune mai bună? O treime dintre adulții americani sunt obezi. Mulți au încercat metodele tradiționale de pierdere în greutate și sunt frustrați de lipsa de rezultate. Ei ar putea căuta o soluție mai bună, dar nu se califică pentru sau doresc o intervenție chirurgicală. Tratamentul cu obezitate fără intervenție chirurgicală este o opțiune atrăgătoare pentru cei care nu doresc să se supună unei intervenții chirurgicale, dar încă caută o opțiune de pierdere în greutate.

Opțiuni non-chirurgicale de pierdere în greutate

Mulți terapeuți și clinici oferă diferite forme de tratament pentru obezitate fără intervenție chirurgicală. Pentru persoanele care ar prefera să evite să meargă sub cuțit, pierderea în greutate ne-chirurgicală și găsirea unei proceduri sigure, neinvazive de scădere în greutate este deosebit de atrăgătoare. Următoarele sunt două exemple de proceduri de pierdere în greutate fără chirurgie:

 • Procedura Accordiană.

Aceasta este considerată ca fiind una dintre procedurile așa-numite non-chirurgicale de pierdere în greutate, deoarece implică introducerea unui tub în gâtul pacientului, mai degrabă decât tăierea prin abdomen. Cu toate acestea, chirurgul continuă să coase pliurile în stomacul persoanei, reducând capacitatea organului și făcându-l să pară un acordeon! Cu toate acestea, ne-am întreba cum ar putea fi considerată această metodă specifică ca o procedură de pierdere în greutate fără chirurgie; pentru noi, pare invazivă.

 • AspireAssist.

În timpul acestei proceduri “non-chirurgicale” de scădere în greutate, chirurgul utilizează un endoscop pentru a introduce un tub în stomacul pacientului. Tubul este conectat la un port exterior atașat la piele. Aproximativ 20-30 de minute după masă, persoana trebuie să găsească o toaletă, să conecteze dispozitivul la port și să pornească supapa, ceea ce inițiază procesul de “aspirație”. Zece minute mai târziu, aproximativ 30% din conținutul stomacului va fi aspirat, ceea ce duce la scăderea în greutate. Unele dintre efectele secundare neplăcute includ indigestie ocazională, greață, vărsături, constipație și diaree, sângerare, răni în interiorul stomacului, pneumonie și, în cazuri izolate, chiar și deces.

Cel mai bun tratament al obezității fără intervenție chirurgicală

Dacă doriți un tratament complet de siguranță a obezității, fără intervenție chirurgicală, care să ofere rezultate permanente, atunci nu uitați să participați la o combinație de dietă, modificări de comportament și exerciții fizice.

Modificări dietetice

O dietă ar trebui să restricționeze foarte mult aportul de calorii, dar să vă mențineți hrana. Calorii-restrictive diete se încadrează în două categorii de bază.

 • Dietele cu conținut scăzut de calorii sunt planificate individual pentru a include 500 până la 1.000 de calorii pe zi mai puțin decât arzi.
 • Dieta cu conținut foarte scăzut de calorii limitează în mod obișnuit aportul la doar 400 până la 800 de calorii pe zi și prezintă lichide bogate în proteine, cu conținut scăzut de grăsimi.

 Modificări de comportament

Scopul terapiei de modificare a comportamentului este de a vă schimba obiceiurile de mâncare și exerciții pentru a promova scăderea în greutate. Exemplele includ:

 • Stabilirea unor obiective realiste de pierdere în greutate – pe termen scurt și lung.
 • Înregistrarea modului de dietă și a exercițiilor într-un jurnal.
 • recompensarea unor acțiuni specifice, cum ar fi exercitarea pentru o perioadă mai lungă de timp sau consumarea mai mică a unui anumit tip de hrană.
 • Adoptarea credințelor realiste despre pierderea în greutate și imaginea corporală.

Dietul și modificarea comportamentului vă vor determina succesul final.

Exercițiu

Exercitiile cresc foarte mult sansele de pierdere in greutate pe termen lung. Este o componentă cheie pentru orice program de gestionare a greutății pe termen lung, în special chirurgie cu pierdere în greutate. Începutul unui program de exerciții fizice poate fi intimidant dacă sunteți obeză morbid. Dar următoarele strategii vă pot ajuta să începeți să vă exersați și puteți fi încorporate în rutina zilnică.

 • Parcați mașina la celălalt capăt al parcărilor și mergeți prin ele. Plimbarea este considerată una dintre formele cele mai eficiente de exerciții fizice. Puteți începe încet și se poate acumula în timp.
 • Rideți o bicicletă de exerciții.
 • Înotați sau participați la aerobic de apă cu impact redus.
 • Luați scările în locul ascensorului.
 • Mergeți brusc timp de cinci minute dimineața și cinci minute după-amiaza.

Suplimente

Suplimentele sunt, de asemenea, o parte importantă a tratamentului obezității fără intervenție chirurgicală, dar multe dintre ele pot avea efecte secundare. PhenQ este unul dintre cele mai bune suplimente adesea recomandate de profesioniștii din domeniul sănătății certificați. Acesta este un produs natural care va ajuta sa vizeze toate aspectele legate de pierderea in greutate si tratamentul obezitatii. Cu PhenQ, vă suprimați apetitul, vă ajută la accelerarea metabolismului și blochează producerea de grăsimi. De asemenea, vă îmbunătățiți energia totală cu PhenQ. Aceasta înseamnă că aveți mai multă energie pentru a merge la sală, pentru a merge pe jos sau pentru a fi mai productiv în ansamblu. Pe scurt, acest tratament natural pentru obezitate îți oferă toate aspectele diferite de care ai putea avea nevoie pentru a te ajuta să pierzi în greutate într-o manieră sănătoasă și responsabilă. PhenQ este un produs care a fost testat extensiv. Dacă doriți să aflați ce ingrediente naturale deosebite sunt folosite pentru a face PhenQ, vizitați site-ul oficial sau faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>