Tratamentul obezității cu suplimente

Medicamentele cu prescripție pot trata obezitatea, dar ele produc multe efecte secundare. Astazi este momentul sa luam in considerare tratamentul obezitatii cu suplimente. Aproape 80 de milioane de adulți americani sunt obezi, cu rate mai mari la adulții cu vârsta cuprinsă între 40 și 59 de ani. Statutul socioeconomic este, de asemenea, legat de obezitate. Veniturile mai mici și nivelurile potențial mai scăzute ale educației sunt asociate cu riscuri mai mari de a fi supraponderali. Costurile de îngrijire a sănătății pentru obezitate au fost estimate la 178 miliarde USD în 2008. Deși noi medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală au fost aprobate pentru tratamentul obezității, preocupările rămân legate de siguranța și eficacitatea lor pe termen lung. Ca urmare, mulți pacienți supraponderali sau obezi consideră în mod obișnuit tratamentul cu suplimente.

Ce sunt suplimentele de pierdere în greutate și ce fac ei?

Modalitățile dovedite pentru a trata obezitatea sunt consumul de alimente sănătoase, tăierea caloriilor și activarea fizică. Dar efectuarea acestor modificări de stil de viață nu este ușoară, deci vă puteți întreba dacă luați un supliment alimentar care este promovat pentru scăderea în greutate ar putea ajuta. Cele mai multe suplimente de pierdere în greutate de lucru prin blocarea absorbției de grăsimi sau carbohidrați, reducerea poftei de mancare, sau accelerarea metabolismului. Există dovezi științifice că suplimentele de scădere în greutate funcționează. Dacă vă gândiți să aveți tratament cu obezitate cu suplimente, discutați mai întâi cu furnizorul dvs. de asistență medicală pentru a obține cele mai bune sfaturi.

Ingredientele în suplimentele de scădere în greutate

Suplimentele pentru scăderea suplimentelor conțin multe ingrediente – cum ar fi plantele, fibrele și mineralele – în cantități diferite și în multe combinații. Vândute sub forme cum ar fi capsule, tablete, lichide și pulberi, unele produse au zeci de ingrediente. Majoritatea produselor conțin mai mult de un ingredient, iar ingredientele pot funcționa diferit atunci când sunt amestecate împreună. Pentru a ști dacă un supliment de pierdere în greutate poate ajuta oamenii să piardă în greutate în siguranță și să-l țină în libertate, grupuri mari de oameni trebuie să fie studiate pentru o lungă perioadă de timp.

Tratamentul cu obezitate cu suplimente: luați în considerare PhenQ

Când vorbim despre tratamentul obezității cu suplimente, ne va implica în activitățile de selectare a celor mai bune suplimente. Există multe suplimente promovate pentru pierderea în greutate, dar acum vrem să recomandăm PhenQ. Totuși, acest post nu este deloc o publicitate, ci doar o viziune obiectivă. PhenQ este un supliment 100% natural pentru pierderea în greutate. Potrivit studiilor științifice și a mărturiilor clienților, PhenQ a ajutat deja peste 190.000 de oameni să piardă în greutate! Suplimentul nu necesită prescripție medicală pentru a fi cumpărat și a fost făcută ca o alternativă la unele medicamente care prestează diferite efecte secundare. Pe de altă parte, PhenQ nu are aproape nici un efect secundar și oferă rezultate uimitoare în ceea ce privește pierderea în greutate. PhenQ conține numai ingrediente naturale care fac din acesta un supliment de pierdere în greutate. Iată lista ingredientelor naturale din PhenQ:

  • Acid alfa-lipoic: un antioxidant, produs de organismul care își propune să transforme glucoza în energie.
  • Cisteină: un aminoacid care ajută la sinteza acizilor grași.
  • Magneziu: un oligoelement implicat în aproape 300 de reacții metabolice care apar în corpul nostru.
  • Capsimax pulbere: un amestec unic de capsicum, piperină, cafeină și niacină (vitamina B3).
  • Picolinat de crom: un mineral esențial care ajută la reglarea glicemiei și are efecte pozitive asupra metabolismului carbohidraților (zahărului).
  • Cofeina: acționează ca un stimulator de energie care îmbunătățește performanțele fizice și crește procesul de ardere a caloriilor în organism!
  • Carbonat de calciu: nu face doar minuni pentru oasele tale, dar este, de asemenea, bun la eliminarea grăsimilor depozitate. Studiile științifice au arătat că carbonatul de calciu poate descuraja corpul să producă celule noi de grăsime.
  • Nopal: un cactus bogat în fibre care vă controlează apetitul și este, de asemenea, plin de aminoacizi. De asemenea, este folosit pentru a spăla lichidele excesive din corp.
  • L-carnitină: unul dintre cele mai bune suplimente care trebuie luate când încercați în mod activ să pierdeți greutatea și aveți o rutină regulată a exercițiilor.

Este PhenQ foarte eficient

Pierderea în greutate, desigur, variază de la o persoană la alta, deoarece depinde de mulți factori. Acest tratament nu oferă promisiuni false și nu afirmă că veți pierde 10lbs pe săptămână. Dar primele rezultate vor apărea după două luni de tratament. Eficacitatea PhenQ a fost dovedită științific prin mai multe teste clinice. Pacienții care au luat PhenQ și pacienții care au luat placebo au fost comparați. Testul a scos la iveală o diferență clară de eficiență pentru persoanele care iau PhenQ. Persoanele care iau PhenQ nu numai că și-au pierdut greutatea, dar au devenit mai energizate, mai puțin obosite, într-o stare mai bună și motivația lor sa întors. În concluzie, PhenQ este un produs excelent care trebuie să fie implicat în orice tratament cu obezitate cu suplimente. Pentru a afla cum să luați corect PhenQ pentru a trata obezitatea, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>