Tratamentul natural pentru eczeme în piele

În plus față de medicamente, există un tratament natural pentru eczema în piele pe care o puteți încerca acasă pentru a vă ajuta cu simptomele. Dacă trăiți cu eczemă, știți cum este să căutați o scutire de pe pielea roșie, mâncărime. Probabil ați încercat deja o varietate de produse. Din păcate, unele articole pot lăsa pielea să se simtă mai uscată și chiar mai iritată. Înainte de a decide să luați medicamente pe baza de prescripție medicală, este o idee bună să încercați tratamentul natural pentru eczeme în piele.

Tratamentul pentru eczemă în piele: 5 modalități naturale de a găsi ajutor

Deși nu există nici un remediu pentru eczeme, există o varietate de opțiuni de tratament eczeme care pot oferi ajutor în timpul unei flare-up și unele care ar putea împiedica debutul său. Acestea pot include corticosteroizi, dar următorul tratament natural pentru eczemă în piele poate fi cel mai bun.

  • Cade sale de baie.

Înotarea este o parte importantă a tratamentului natural pentru eczemă în piele. Atunci când o persoană are eczemă, pielea are nevoie de umiditate suplimentară, deoarece stratul exterior nu funcționează așa cum ar trebui. Pentru unii, spălarea adesea poate usca pielea și poate face eczeme mai rău. Acest lucru poate apărea atunci când se utilizează apă prea caldă sau rece, folosind un săpun greșit și nu se hidratează ulterior. Evitați scăldatul prea frecvent. Majoritatea copiilor și copiilor au nevoie de baie o dată sau de două ori pe săptămână. Recomandăm ca adulții să se îmbăieze sau să facă duș cel puțin o dată pe zi, să utilizeze apă călduță, să limiteze scăldatul până la 10-15 minute, să evite curățarea pielii, să utilizeze produse de curățare blânde în loc de săpunuri și să încerce diferite tipuri de băi medicinale, soda, oțet sau făină de ovăz. După baie, hidratare în termen de 3 minute de la ieșire. Îndepărtați ușor pielea cu un prosop și aplicați un hidratant natural înainte ca pielea să se usuce complet. Acest lucru poate ajuta etanșarea în apă din duș sau baie înainte de a se evapora.

  • Comprese umede și umede.

Aplicarea unei comprese ude și răcoroase micșorează mâncărimea pentru unele persoane cu eczemă. Pentru copiii mici, îmbrăcămintea de îmbrăcăminte de noapte confortabilă poate oferi scutire de mâncărime peste noapte; totuși, în cazul în care eczema a evoluat până la formarea de blistere, o compresă umedă poate crește riscul de infecție și nu ar trebui utilizată.

  • Tehnici de relaxare.

Stresul este un declanșator cunoscut al eczemei. Deși relația exactă dintre stres și eczemă este necunoscută, experții cred că atunci când suferiți o situație stresantă, corpul dumneavoastră produce inflamație. Și inflamația este o cauză de bază a simptomelor de eczeme. Învățarea de a face față situațiilor stresante folosind tehnici de relaxare poate ajuta la reducerea simptomelor eczemelor. Tehnici de relaxare care pot ajuta la meditație, respirație profundă, vizualizare, terapie muzicală, tai chi și yoga.

  • Modificări dietetice.

Eczemul este o afecțiune inflamatorie, ceea ce înseamnă că provoacă inflamarea pielii inflamate, roșii. Anumite alimente pot determina sau pot reduce inflamația în organism și făcând câteva schimbări esențiale în dietă ar putea ajuta la diminuarea eczemelor. Exemple de alimente antiinflamatoare includ pește, verdeață cu frunze, fasole și linte, fructe colorate, legume, turmeric și scorțișoară. Alimentele inflamatorii comune includ lapte, ouă, soia și grâu. Încercați să eliminați unele din aceste diete și să păstrați un jurnal de produse alimentare pentru a vă ajuta să identificați care dintre produsele alimentare pot fi problematice.

  • Probiotice.

Probioticele sunt un supliment care pare să facă o diferență notabilă cu sănătatea pielii. Probioticele și alimentele bogate în probiotice sunt elemente care adesea lipsesc din dieta modernă. Acum, cele mai multe alimente sunt moarte și rareori le fermentem în mod tradițional, așa că nu consumăm alimente bogate în probiotice. Deoarece bacteriile intestinale sunt atât de importante, probioticele sunt un supliment pe care trebuie să-l luați. Puteți obține probiotice în alimente și băuturi fermentate, cum ar fi kombucha sodă, kefir de apă, și varza.

Tratamentul natural final pentru eczeme în piele

Revitol Eczema Cream va fi tratamentul dumneavoastră natural pentru eczeme în piele. Dezvoltat de dermatologi de vârf, Revitol Eczema Cream ajută la ameliorarea pielii iritate, hidratează intens și ajută la prevenirea recurenței unei piele extra-uscată. Revitol Eczema Cream este îmbogățit cu o ceramidă, o lipidă esențială, naturală găsită în piele, care joacă un rol-cheie în îmbunătățirea și restabilirea funcției protectoare a pielii. Clinic dovedit pentru a ajuta la reducerea pruritului si a iritatii de eczeme. În plus, este dermatolog testat și destul de blând pentru copii și copii. Este destul de ușor de utilizat Revitol Eczema Cream, deoarece nu există nici o formă de metode științifice aplicate. Oricine poate folosi acest tip de cremă și fără eșec. În general, se recomandă utilizarea acestei creme naturale de hidratare de două ori pe zi.

  • Pentru primul pas, curatati pielea cu un detergent usor si apoi uscati-l.
  • Apoi, aplicați Revitol Eczema Cream pe zona afectată și începeți să-l masați ușor.
  • Evitați să puneți prea multă presiune, așa cum doriți ca crema să vă supună natural pielea.
  • Apoi, trebuie să așteptați rezultatele!

Ai nevoie de mai multe informații? Faceți clic mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>