Tratamentul natural al durerii articulare

Tratamentul articular al durerii va depinde de cauza problemei. Cu toate acestea, există remedii naturale simple care pot ajuta la durerea articulară. Articulațiile sunt părțile corpului tău unde se întâlnesc oasele tale. Articulațiile permit oaselor scheletului dvs. să se miște. Articulațiile includ umeri, șolduri, coate și genunchi. Durerea articulară se referă la disconfort, dureri și durere în oricare dintre articulațiile corpului. Tratamentul durerii articulare este de obicei simplu, nu necesită de obicei o vizită la spital.

Prezentare generală

Durerea articulară poate apărea din mai multe motive. Pentru multe persoane, aceasta se datorează artritei (inflamații articulare), dintre care există mai multe tipuri. Pentru alții, cum ar fi cei cu fibromialgie sau o tiroidă nederactivă, durerea apare fără o inflamație de bază. Durerea articulară poate varia de la o durere ușoară până la o senzație severă, arzătoare sau ascuțită într-una sau mai multe articulații. În unele cazuri, durerea articulară este asociată cu alte simptome, cum ar fi umflarea articulației și rigiditatea, pielea roșie și caldă, și simptome ale întregului corp, precum oboseala, pierderea în greutate sau febra.

Ce provoacă vopseaua articulară?

Durerea articulară poate fi cauzată de leziuni care afectează oricare dintre ligamentele, bursa sau tendoanele care înconjoară articulația. Leziunea poate afecta și ligamentele, cartilajul și oasele din articulație. Durerea este, de asemenea, o caracteristică a inflamației articulare (artrita, cum ar fi artrita reumatoidă și osteoartrita) și infecție. Durerea în articulație este o cauză comună a durerilor de umăr, a durerii de gleznă și a genunchiului. Durerea articulară este de asemenea denumită artralgie.

Semnele și simptomele comune ale durerilor articulare

Durerea articulară poate fi agravată prin mișcare, presiune sau rezistența la greutate cu activitatea. Durerea articulară poate fi asociată cu semne și simptome precum rigiditatea articulației, căldura locală, umflarea și sensibilitatea.

Simplu tratament al durerii articulare pentru a încerca acasă

Durerea articulară este o afecțiune comună care poate fi cauzată atât de probleme pe termen scurt, cât și de lungă durată. Multe probleme comune pe termen scurt nu au nevoie de niciun ajutor din partea medicilor, iar oamenii pot ajuta adesea cu recuperarea lor. Remediile la domiciliu pot ajuta, de asemenea, la multe dintre problemele pe termen lung cu dureri articulare. Iar următorul este un tratament simplu, dar eficient al durerii articulare pe care îl puteți încerca acasă.

  • Activitate fizica.

Exercițiile fizice pot întârzia dezvoltarea osteoartritei, una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii articulare. Fiind activ fizic, sporește sănătatea țesutului cartilaginos, indiferent dacă o persoană are osteoartrită sau nu. De asemenea, exercițiile fizice consolidează modul în care organismul susține articulațiile. Persoanele cu dureri articulare pot beneficia de activități cum ar fi aerobicul pe apă, deoarece acest lucru pune puțin efort asupra articulațiilor.

  • Pierderea în greutate și dieta.

Persoanele care au exces de greutate sau obezitate au un risc mai mare de durere articulară. Purtarea unei greutăți în plus oferă articulațiilor mai multă muncă. Pierderea aceasta ajută la reducerea durerilor articulare pe termen lung, inclusiv durerea cauzată de artrită. Greutatea suplimentară pe corp crește inflamația pe tot corpul și articulațiile sunt afectate. Mâncarea bine ajută la reducerea greutății. O dietă sănătoasă înseamnă una echilibrată, bogată în fructe, legume și fibre și săracă în carne, grăsimi animale și alte grăsimi.

  • Supliment.

ProJoint Plus este suplimentul recomandat pentru a ajuta la ameliorarea durerilor articulare cauzate de artrită. Multe dintre ingredientele din ProJoint Plus sunt utilizate pentru a controla durerea articulară și pentru a minimiza inflamația, dar rareori le găsiți într-un singur supliment, ceea ce este unul dintre motivele pentru care acest supliment articular este atât de recomandat. Iată ingredientele ProJoint Plus:

  • Condroitina – acest ingredient poate promova și ajuta la restaurarea țesuturilor cartilaginoase, precum și în tratarea osteoartritei.
  • Bromelain – acest ingredient funcționează ca agent antiinflamator.
  • Turmeric – este bine știut că turmericul conține curcumină, un agent esențial antiinflamator.
  • Metionină – aceasta este o componentă esențială care promovează formarea și restructurarea țesuturilor musculare, în special în jurul articulațiilor.
  • Quercetin – o componentă esențială care ajută la calmarea inflamației și la promovarea forței și sănătății în comun.
  • Extractul Boswellia – este, de asemenea, printre lista celor mai puternice componente antiinflamatoare.
  • Glucozamina – acesta este cel mai important ingredient care ajută la producerea de cartilaj nou.

Combinația dintre aceste ingrediente face ProJoint Plus ca un supliment multitasking natural pentru sănătatea articulațiilor pentru a combate degenerarea articulațiilor și durerea.

Concluzie

Durerea în articulațiile tale îți spune că există ceva rău în corpul tău. Vestea bună este că, printr-un tratament adecvat al durerii articulare, puteți rezolva problema, astfel încât să vă puteți simți și trăi mai bine. Angajarea la exerciții fizice zilnice, mâncarea hrănitoare, pierderea în greutate dacă este supraponderală sau obeză și luarea celui mai bun supliment sunt principalele chei ale tratamentului natural al durerii articulare. Vorbind despre suplimentul de sănătate comun, ProJoint Plus este cel mai bun produs și îl puteți cumpăra pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>