Tratamentul hipospermiei recomandat

Hipospermia este o afecțiune în care un bărbat are un volum neobișnuit de scăzut de material seminal în ejaculare. Există vreun tratament pentru hipospermie? Să aflăm. Dacă un bărbat are doar un volum al spermei sub 1,5 ml, el poate fi considerat a suferi de hipospermie. Hipospermia poate cauza infertilitate masculină dacă împiedică sarcina în cuplu. Vestea bună este că nu se întâmplă în toate cazurile. Ca regulă generală, un bărbat este capabil să conceapă în mod natural, în ciuda faptului că are un volum scăzut de ejaculare, atât timp cât numărul și calitatea spermei sunt normale. La urma urmei, hipospermia este de fapt tratabilă. Veți învăța tratamentul hipospermiei aici.

Cauza hipospermiei

Cei mai mulți tipi din întreaga lume se întreabă ce ar putea fi cauza hipospermiei. Probabil cele mai tipice aspecte care duc la hipospermie sunt un mod de viață nesănătoasă, care ar putea avea ca rezultat și alte probleme de sănătate. Acestea includ consumul alimentar bogat în colesterol și alimente fast-food în mod regulat, alcool, fumat și obezitate. În plus, vârsta este, de asemenea, un alt factor comun care duce la hipospermie, deși studii recente au arătat că și bărbații de vârstă mijlocie sunt, de asemenea, în pericol. Alte cauze importante ale hipospermiei includ:

 • Condiții patologice.

Hipospermia poate fi cauzată de multe afecțiuni patologice care includ ejacularea retrogradă, obstrucția ductului ejaculator sau absența congenitală a vaselor deferente și a veziculelor seminale. Prin urmare, starea poate fi indusă de sine sau congenitală în funcție de cauză.

 • Perioada de abstinență.

Problema volumului scăzut al materialului seminal poate fi, de asemenea, legată de perioada de abstinență. Prin urmare, examinarea volumului de material seminal după o perioadă extrem de scurtă de abstinență, cum ar fi într-o zi, poate duce la o reducere a cantității de material seminal.

 • Deteriorarea sau deteriorarea nervilor.

Pierderea impulsurilor nervoase în penis datorită deteriorării nervilor simpatic poate cauza, de asemenea, hipospermie.

 • hormoni sexuali inadecvați.

Producerea unor cantități insuficiente de hormoni sexuali, cum ar fi testosteronul, este de asemenea o altă condiție care poate duce cu ușurință la un volum redus de material seminal.

 • Operația gâtului vezicii urinare.

Operația gâtului vezicii urinare este efectuată la pacienții cu probleme de experiență atunci când urinează și poate provoca hipospermie.

Simptomele și factorii de risc ai hipospermiei

Cu excepția cazului în care există o altă boală sau anormalitate care determină hipospermie, această modificare a spermei survine adesea fără simptome. Cel mai evident semn este totuși prezența unui volum mai scăzut al spermei în timpul ejaculării. Dacă identificați cu oricare dintre următorii factori de risc și ați observat recent că volumul ejaculat a scăzut, este posibil să suferiți de hipospermie:

 • Alcoolul și abuzul de droguri.
 • Stil de viață nesănătoasă.
 • Infecții.
 • Vârsta avansată (cu vârsta peste 40 de ani).
 • Dezechilibru hormonal.
 • Stres și alte probleme psihologice.
 • Trauma în testicule.
 • Fluxul retrograd al materialului seminal.

Tratamentul cu hipospermie

Există vreun tratament de hipospermie care va crește volumul de material seminal și vă va ajuta să aveți o experiență sexuală normală sau chiar excelentă? Farmacoterapia este adesea sugerată ca tratament cu hipospermie atunci când motivul pentru hipospermie se datorează contaminării sau poate unei iritații. Cu toate acestea, tratarea problemei nu va asigura o creștere instantanee a cantității de material seminal generat. Ceea ce înseamnă că după metoda de tratament, hipospermia sau cantitatea redusă de material seminal vor avea nevoie de ajutorul suplimentar pentru a spori eliberarea materialului seminal. Unul dintre cele mai recomandate suplimente pentru persoanele cu hipospermie este Semenax, deoarece a fost încercat și testat pentru a stimula funcționalitatea sexuală masculină. Semenax are un nume relativ auto-explicativ – este formulat în mod specific pentru a crește volumul de material seminal. Semenax a intrat prima dată pe piață în 2004. Trebuie să existe ceva bun în legătură cu un produs care se vinde bine pentru o perioadă atât de lungă, nu? Mulți utilizatori de Semenax spun că se bucură de orgasme lungi și intense, un control mai bun al orgasmului și o cantitate masivă de spermă. Beneficiile Semenax:

 • Are efecte vizibile asupra volumului materialului seminal.
 • Poate crește capacitatea de a rămâne mai lung în pat.
 • Având în vedere sperma în plus, orgasmele vor fi mai lungi și mai intense datorită contracțiilor mai mari.
 • Rezultatele vizibile pot fi observate după o săptămână sau două – variază de la un bărbat la altul.

Semenax este un supliment, nu un rapel instant ca anumite medicamente, dar este nevoie de zile sau săptămâni pentru a lucra. Cu toate acestea, Semenax este natural și dovedit a funcționa. Vă puteți baza pe Semenax pentru tratamentul hipospermiei. Pentru a ști cum să utilizați Semenax în mod corespunzător, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>