Tratamentul chisturilor ovariene fără intervenție chirurgicală

Pentru a scăpa de chistul ovarian, nu este necesară intervenția chirurgicală. Există multe plante eficiente pe care le puteți utiliza pentru tratamentul chisturilor ovariene fără intervenție chirurgicală. Nu te gândi că trebuie făcută o intervenție chirurgicală pentru a obține scutirea pe care ai căutat-o. Nu trebuie să mergeți sub cuțit pentru a vă trata chistul ovarian. Puteți să vă bazați pe remedii naturale pentru a vă ajuta în tratamentul chisturilor ovariene fără intervenție chirurgicală.

Motive pentru a considera tratamentul chistului ovarian fără intervenție chirurgicală

Multe femei încep să ia în considerare tratamentul chistului ovarian natural fără intervenție chirurgicală, deoarece îndepărtarea chirurgicală poate provoca următoarele riscuri:

 • Chisturile ovariene se pot întoarce după o cistectomie.
 • Durerea nu poate fi controlată.
 • Se poate forma țesut cicatricial la nivelul locului chirurgical, la nivelul ovarelor sau trompelor uterine sau în bazin.
 • Infecția se poate dezvolta.
 • În timpul operației, intestinul sau vezica urinară se pot deteriora.

Diverse plante pentru tratamentul chisturilor ovariene naturale fără intervenție chirurgicală

Nu trebuie să depindeți de medicamente care au efecte adverse asupra sănătății, deoarece există un tratament natural chist ovarian fără intervenție chirurgicală pe care o puteți încerca. Există ierburi care pot fi utilizate pentru tratamentul chisturilor ovariene, care pot ajuta la hrănirea sistemului endocrin și la promovarea echilibrului hormonal, a ovulației regulate și a circulației corespunzătoare a organelor reproducătoare. Plantele medicinale care ajută la detoxifierea ficatului și stimularea echilibrului hormonal și metabolismului estrogenului sunt un plus major, deoarece chisturile ovariene sunt considerate stagnări ale organismului, în ceea ce privește ficatul și circulația în organele reproductive.

 • Rădăcina Maca: Acest lucru ajută organismul în producerea progesteronului și echilibrarea hormonilor și ajută progesteronul natural să funcționeze mai bine prin hrănirea sistemului endocrin.
 • Rădăcina Dong Quai: Adesea folosită în medicina tradițională chineză, rădăcina Dong quai poate ajuta cu echilibru hormonal și poate fi utilizată pentru problemele de fertilitate congestivă. Dong quai rădăcină este, de asemenea, cunoscut pentru a sprijini circulația sănătoasă a organelor de reproducere și scăderea durerii legate de probleme de fertilitate.
 • Părți aeriene și fructe de plante tribulus: Părți ale plantei tribulus s-au dovedit a normaliza ovulația atunci când este folosit înainte de apariția ovulației. Tribulus a fost, de asemenea, poate avea efecte pozitive ca un tonic hrănit pentru sistemul reproducător feminin.
 • Rădăcină de yam salbatic: poate promova un ciclu menstrual sănătos și echilibru hormonal și poate ajuta la reducerea durerii ovariene.
 • Sfeclă roșie: Un compus numit betacyanin în sfecla roșie poate stimula capacitatea ficatului de a ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Mai mult, deoarece sfeclă roșie are o natură alcalină, ea poate ajuta la echilibrarea acidității organismului și la scăderea severității simptomelor chisturilor ovariene.
 • Rădăcina de cohosh negru: Promovează reglarea ciclului menstrual și ajută la ameliorarea durerii ovariene.
 • Semințe de ciulin de lapte: Semințele de ciulin de lapte pot susține echilibrul hormonal prin intermediul suportului pentru ficat și pot ajuta ficatul să se curățească și să se regenereze.
 • Vitex sau fructe de padure copac: Vitex este cunoscut pentru a ajuta la mentinerea echilibrului hormonal, pentru a imbunatati circulatia si a imbunatati calendarul ciclului menstrual.
 • Părți aeriene în coadă: aceasta poate ameliora congestia pelviană prin promovarea unei circulații mai bune la organele de reproducere.

Ierburi pentru bunăstarea generală

Este normal ca femeile să dorească tratamentul chisturilor ovariene fără intervenție chirurgicală, așa că este bine să știți că există multe plante posibile pentru a încerca. Rețineți că aceste plante ajuta nu numai la chisturile ovariene, ci și la bunăstarea generală. Multe femei reușesc să scape cu succes de chistul ovarian și să aibă o stare de sănătate mai bună după consumarea anumitor plante medicinale. Puteți învăța din experiența lor făcând clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>