Tratamentul chistului ovarian fără intervenții chirurgicale

Dacă aveți chist ovarian, dar nu doriți să vă supuneți unei proceduri medicale, atunci citiți acest articol pentru a găsi un tratament eficient cu chist ovarian fără intervenție chirurgicală. Chisturile ovariene sunt frecvente, în special în cazul femeilor care încă mai au perioada. Sunt buzunare solide sau pline de lichid în ovarul tău. Chistul ovarian este nedureros și inofensiv de cele mai multe ori. S-ar putea să primiți una în fiecare lună ca parte a ciclului dvs. și să nu o știți niciodată. De obicei pleacă singuri fără tratament. Chisturile sunt, de asemenea, frecvente atunci când sunteți gravidă. Chistul devine o problemă atunci când nu dispărește sau nu devine mai mare. Poate deveni dureros. Există, de asemenea, posibilitatea de a face cancer, dar, din fericire, tratamentul chistului ovarian fără intervenții chirurgicale poate fi eficient pentru a preveni afecțiunile.

Care sunt simptomele chisturilor ovariene?

Majoritatea chisturilor ovariene sunt mici și nu provoacă simptome. Dacă un chist provoacă simptome, este posibil să aveți presiune, balonare, umflare sau durere în partea inferioară a abdomenului pe partea chistului. Această durere poate fi ascuțită sau plictisitoare și poate să vină și să plece. Dacă un chist se rupe, poate provoca dureri bruște și severe. Dacă un chist provoacă răsucirea unui ovar, este posibil să aveți dureri împreună cu greață și vărsături. Simptomele mai puțin frecvente includ:

 • Durere pelvină.
 • Dureri plictisitoare în partea inferioară a spatelui și a coapselor.
 • Probleme de golire a vezicii sau intestinului complet.
 • Durere în timpul sexului.
 • Creștere în greutate inexplicabilă.
 • Durere în perioada ta.
 • Sângerare vaginală neobișnuită (nu normală).
 • Sensibilitate la sân.
 • Nevoie de a urina mai des.

Tratamentul chistului ovarian fără intervenții chirurgicale va putea aborda toate aceste simptome.

Tratament eficient cu chist ovarian fără intervenții chirurgicale

Cel mai mare tratament chist ovarian fără intervenții chirurgicale include:

 • Modificări dietetice: Femeile cu chisturi ovariene severe tind să aibă rezistență la insulină, astfel încât poate fi utilă reducerea aportului de zahăr. Zahărul este într-o mare varietate de alimente, inclusiv carbohidrați, cum ar fi pâinea și pastele.
 • Pierderea în greutate: Dacă o femeie are un exces de greutate, pierderea în greutate îi poate ajuta corpul să regleze mai bine hormonii, să prevină dezvoltarea mai multor chisturi și să amelioreze simptomele de durere și oboseală.
 • Tehnici de relaxare: stresul și anxietatea pot agrava simptomele chistului ovarian. Tehnicile de relaxare, cum ar fi meditația, yoga și respirația profundă, pot ajuta la ameliorarea simptomelor. Aceste tehnici pot ajuta, de asemenea, o persoană să gestioneze chistul ovarian pe termen lung.
 • Căldură: căldura crește fluxul sanguin, contribuind la reducerea durerii legate de chistul ovarian. Încercați să aplicați o placă de încălzire sau o sticlă de apă caldă înfășurată într-un prosop la stomac sau în jos, pentru aproximativ 20 de minute. Este sigur să repetați acest lucru de mai multe ori pe zi, atât timp cât tamponul nu este suficient de fierbinte pentru a arde pielea.
 • Exerciții fizice sau întinderi: exercițiile fizice (adică alergarea) sau întinderea (adică yoga) pot susține greutatea corporală sănătoasă la femeile cu simptome de chist ovarian. Chiar și fără pierderea în greutate, exercițiile fizice sau întinderea pot reduce simptomele prin întărirea mușchilor. Poate preveni dezvoltarea de chisturi suplimentare și poate ajuta la combaterea rezistenței la insulină.

Tratamentul chistului ovarian fără intervenție chirurgicală: sistem holistic în 3 etape

Pentru a afla mai multe detalii despre tratamentul chistului ovarian fără intervenție chirurgicală, vă va ajuta dacă citiți cartea electronică Ovarian Cyst Miracle de Carol Foster. Carol Foster este un fost bolnav de chisturi ovariene care s-au recuperat prin aplicarea tratamentelor naturiste fără intervenții chirurgicale. Acum împărtășește aceste tratamente cu toate femeile prin ebook-ul ei Ovarian Cyst Miracle. Ovarian Cyst Miracle conține un sistem în 3 pași care atinge fiecare aspect al vieții tale, nu numai pentru a elimina chisturile ovariene, ci și pentru a îmbunătăți calitatea sănătății tale generale. Sistemul Ovarian Cyst Miracle vă ghidează în ceea ce privește dieta, exercițiile fizice și gestionarea stresului. Dacă aplici în mod constant toate metodele din această carte, simptomele tale vor dispărea în mai puțin de 12 ore, iar chisturile ovariene vor fi complet eliminate în 2 luni. Obțineți Ovarian Cyst Miracle acum de pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>