Tratamentul celor mai recomandate infecții cu drojdie

Cele mai multe vaginuri sănătoase au drojdie, dar uneori drojdia crește prea mult și duce la o infecție. Aici veți găsi tratamentul recomandat pentru infecțiile cu drojdie. Majoritatea femeilor vor avea o infecție cu drojdie vaginală la un moment dat în viața lor. Simptomele infecțiilor cu drojdie vaginală includ arsuri, mâncărime și descărcări de alb, groase. Drojdie infecții sunt ușor de tratat, dar multe femei nu poate ști cum să se ocupe de ea. Acesta este motivul pentru care împărtășim tratamentul infecțiilor cu drojdie în acest articol.

Cauza infecțiilor cu drojdie

Infectia cu drojdie vaginala este cauzata de o supraaglomerare a unei ciuperci care traieste natural in vagin, numita candida albicans. Această supraaglomerare declanșează iritații, inflamații, mâncărime și descărcări dureroase. Majoritatea femeilor experimentează o infecție cu drojdie pe parcursul vieții. Dacă aceasta este prima dată când suferiți de simptomele unei infecții de drojdie, ar trebui să vizitați un ginecolog pentru a verifica dacă aveți o infecție cu drojdie și nu altceva. Dar, dacă aveți infecții recurente de drojdie, sau dacă pur și simplu nu doriți să mergeți pe calea de prescripție cu o cremă antifungică, există un tratament simplu, dar eficient de drojdie infecții pe care le puteți încerca acasă. Unele tratamente naturale folosesc ingrediente pe care le aveți deja în casă. Eficacitatea lor este ridicată, iar dovezile pentru succesul lor sunt reale. Păstrați lectură pentru a afla despre cel mai bun tratament al infecțiilor cu drojdie.

Tratamentul infecțiilor cu drojdii la domiciliu

Drojdie trăiesc în vagin tot timpul în numere mici inofensive. Dar când aceste ciuperci se scurg din control, mâncărimea, arsura și roșeața rezultate sunt extrem de inconfortabile. Bacteriile Lactobacillus (un tip sănătos) păstrează în mod normal pH-ul vaginului și nivelurile de drojdie. Dar echilibrul poate fi atins de antibiotice, corticosteroizi, diabet necontrolat sau niveluri ridicate de estrogen de la controlul nașterii sau sarcină. Și pentru informațiile dvs., infecțiile drojdie sunt mai frecvente în frig, astfel încât ați putea dori să ia note cu privire la tratamentul infecțiilor cu drojdie de mai jos:

  • Probiotice.

Multi iaurturi contin acelasi tip de probiotice care mentin vaginul sanatos. Într-un studiu recent, femeile cu infecții cu drojdie care au consumat o cană zilnică de iaurt timp de două luni au văzut că rata infecțiilor cu drojdie a scăzut cu 87%.

  • Ulei de arbore de ceai.

Uleiul esențial derivat din frunzele de arbore de ceai a fost dovedit a acționa ca un antifungic împotriva drojdiei. Unele femei au raportat că primesc o scutire de infecție cu drojdie de la introducerea unui tampon înghețat în ulei de arbore de ceai pe timp de noapte.

  • Lenjerie de corp din bumbac (sau niciunul).

Un mediu umed poate împinge o colonie de drojdie de infecție în creștere, așa că purtați lenjerie de corp din bumbac, evitați furtunul chiloților și blugi strâmt și schimbați imediat hainele de costume de baie și hainele de gimnastică umede. Sau dacă sunteți pregătit pentru asta, purtați fuste lungi fără lenjerie de corp pentru a lăsa aerul să ajungă în zona perineală.

Utilizați antifungice: CandidaSupport

CandidaSupport este un antifungic de înaltă calitate pe care îl puteți implica în tratamentul infecțiilor cu drojdie. CandidaSupport este un supliment eficient care poate ajuta la simptomele candidei. Combinat cu stilul de viață sănătos, suplimentele pot vindeca pruritul vaginal, secreția vaginală și mirosul vaginal. Lista de ingrediente a CandidaSupport sa dovedit a avea un efect benefic asupra problemelor feminine. Ingredientele din CandidaSupport:

  • Magneziul – este necesar magneziu pentru a descompune metaboliții toxici ai candida albicans. Fără suficient magneziu, corpul dvs. este pur și simplu în imposibilitatea de a face treaba de a scoate aceste substanțe din corpul vostru.
  • Acid caprilic – Ca și alte antifungice, acidul caprilic acționează prin interferența cu pereții celulari ai drojdiei candida.
  • Pau d’Arco – Pau d’arco acționează ca un puternic agent antifungic. Acesta conține mai multe clase de compuși, lapachol, xiloidonă și diverse naphtaquinone. Cel mai important dintre acestea este lapachol, care sa dovedit a inhiba creșterea candidei.
  • Nuc negru – Nucul negru conține taninuri naturale care ucid paraziți, drojdii și ciuperci. În mod similar, este bine cunoscut în lumea horticolă ca un pericol pentru alte plante. De asemenea, conține o substanță chimică denumită juglone, care are unele efecte antibiotice și antifungice.
  • Uleiul de oregano – uleiul de oregano este deosebit de util antifungic pentru tratarea infestării cu candida. Un avantaj că uleiul de oregano are peste alte antifungice este că drojdia candida nu dezvoltă rezistență la ulei de oregano.

Toate ingredientele din CandidaSupport sunt sigure, nu vor reprezenta riscuri pentru sănătate. Pentru a afla cum să consumați corect CandidaSupport, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>