Tratament sigur de celulită când este însărcinată

Modificările simple ale stilului de viață sunt cel mai bun tratament pentru celulită atunci când sunt însărcinate, care vor contribui, de asemenea, la menținerea sănătății tale și a copilului. Celulita este o problemă cosmetică și nu o boală de care să vă faceți griji, deși poate face pe cineva să conștientizeze corpul lor. Creșterea celulitei în organism se poate întâmpla oricând de la pubertate, dar ar putea fi mai proeminentă în timpul sarcinii. Vestea bună este că progresele în domeniul cosmeticelor au deschis ușile către diverse tratamente și proceduri care te pot ajuta să scapi de celulita din corpul tău. În această postare, vă vom povesti despre tratamentul natural al celulitei când este gravidă.

Prezentare generală a celulitei

Celulita este un lucru foarte frecvent care se întâmplă cu fiecare femeie. Se întâmplă majoritar sau mai ales în jurul șoldurilor, coapselor, feselor și stomacului. Celulita arată ca o grămadă de culoare portocalie și este cunoscută și ca „sindrom de coajă de portocală”. În general, se întâmplă în acele părți ale corpului care au mai multă grăsime. Dermology Cellulite Solution a fost cunoscut ca un produs de înaltă calitate pentru a ajuta la eliminarea eficientă a celulitei. Spre deosebire de alte produse, Dermology Cellulite Solution este sigur, deoarece este fabricat din ingrediente naturale. În special pentru femeile însărcinate, există câteva lucruri suplimentare pe care le pot face pentru a scăpa de celulită.

Ce provoacă celulita în sarcină?

Motivele creșterii celulitei în sarcină tind să varieze și pot include orice, din alegeri de viață slabe, precum și numeroși factori interni ai corpului.

  • Reținerea apei: în timpul sarcinii, corpul unei femei are o tendință mai mare de a stoca un volum excesiv de lichide corporale. Acest lucru duce la reținerea apei în diferite regiuni ale corpului. Acestea lucrează indirect pentru crearea de pachete de celulită, care pot deveni mai plictisitoare mai târziu.
  • Efectele estrogenului: nivelurile de estrogen în timpul sarcinii tind să crească. Nivelurile crescute de estrogen afectează forța ligamentelor și a mușchilor, determinându-i să slăbească și să-și piardă capacitatea de a se menține. Însoțită de depozitarea grăsimii, aceasta tinde să formeze porțiuni de celulită.
  • Hormoni fluctuanți: în timpul sarcinii, cei doi hormoni prolactină și insulină fluctuează mai des, ceea ce duce la depuneri de celulită.
  • Creșterea în greutate: Greutatea excesivă în timpul sarcinii sau chiar creșterea în greutate, care este mai mare decât cantitatea obișnuită, crește șansele de formare a celulitei în anii următori.
  • Doamne în vârstă: dezvoltarea celulitei este mult mai probabilă pentru femeile care rămân însărcinate mai târziu în viața lor.

Tratament cu celulită sigur și sănătos atunci când este însărcinată

Cel mai sigur și sănătos tratament cu celulită atunci când este gravidă exercițiul fizic. Dar trebuie să aveți grijă să nu efectuați exerciții prea grele în timpul sarcinii. Asigurați-vă că veți obține suficientă nutriție este, de asemenea, foarte important când sunteți însărcinată. Iată liniile directoare:

  • Eliminați alimentele care contribuie la celulită: tăiați din alimentația dvs. alimente rapide, mâncăruri prăjite, carne grasă, brânzeturi, mezeluri, marinate și produse de cofetărie bogate în calorii. Schimbă-ți carnea grasă cu carne slabă, păsări de curte fără piele și pește. De asemenea, evitați alimentele care conțin arome și coloranți artificiali.
  • Mănâncă mai multe fructe și legume: Sunt sărace în calorii și bogate în vitamine, minerale, conținut de apă, fibre și antioxidanți. Mâncând mai multe legume crude, în special varză, salată și alte verzi, vă vor ajuta să obțineți mai multe fibre și nutrienți. De asemenea, este recomandat să adăugați mai multe fructe în dieta dvs.
  • Obțineți un masaj de sarcină: un masaj ușor de sarcină va ajuta la creșterea circulației sângelui și a limfei. Circulația îmbunătățită va reduce riscul de celulită. Ca un plus suplimentar, masajele pentru sarcină tind să te ajute să dormi mai bine și vor alina stresul.
  • Implicați-vă în exercițiu: yoga prenatal va ajuta la ameliorarea gleznelor umflate, precum și la menținerea formei și la prevenirea celulitei pe termen lung. De asemenea, vă puteți implica în exerciții cardio ușoare, cum ar fi mersul pe jos sau aerobic cu impact redus. Antrenamentul ușor de rezistență cu greutăți de mână vă poate ajuta să vă tonificați partea superioară și inferioară a corpului.

Cuvinte finale

Să fii mamă va aduce câteva schimbări minunate în viața ta, care ar trebui să fie prețuite și plăcute. Deci nu vă supărați prea mult asupra celulitei; urmând pașii de mai sus ar trebui să contribuie la menținerea ei la minimum. Dacă doriți să aflați mai multe despre tratamentul celulitei atunci când sunteți gravidă, vă rugăm să faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>