Tratament natural ușor, dar eficient, pentru hemoroizi

Există tratament natural pentru hemoroizi care pot ameliora durerea, umflarea, mâncărimea și inflamația la domiciliu. Aceste simptome vor dispărea în câteva zile. Hemoroizii sunt cele mai răspândite afecțiuni care pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții. Aproximativ 10 milioane de oameni raportează incidența hemoroizilor în SUA în fiecare an. Atât bărbații cât și femeile experimentează hemoroizii la aceeași rată. Aproximativ jumătate din populația adultă simte simptomele hemoroizilor până la vârsta de 50 de ani. Deși hemoroizii provoacă dureri și disconfort, acestea nu sunt de obicei o condiție care pune viața în pericol. Cu un tratament natural adecvat pentru hemoroizi, simptomele inconfortabile sau dureroase dispar de multe ori pe cont propriu.

Fapte despre hemoroizi

Hemoroizii sunt vasele de sânge umflate, situate în partea inferioară a rectului și anusul. Vasele de sânge se umflă datorită presiunii crescute în interiorul lor. Hemoroizii sunt de obicei cauzate de creșterea presiunii în interiorul abdomenului inferior. Unele cauze potențiale includ:

 • Îndepărtarea în momentul deplasării intestinului (aceasta se poate datora constipației sau diareei profunde).
 • Sarcina
 • Obezitate.
 • Ședere prelungită.
 • Cancer rectal.
 • Contact sexual.
 • Boala intestinului inflamator.

Tratament natural pentru hemoroizi pe care il puteti face acasa

Generațiile au folosit remedii pentru a micșora hemoroizii și a le împiedica să se întoarcă. Unii tratează direct hemoroizii, în timp ce alții au ca scop atenuarea neregulilor intestinului, care sunt adesea în centrul problemei. Următorul tratament natural pentru hemoroizi poate oferi o ameliorare semnificativă a simptomelor acute:

 • Un pachet de gheață: Puneți niște cuburi de gheață într-o pungă de plastic sandwich sau un prosop subțire și aplicați direct pe hemoroizi. Temperatura rece este considerată a contracta vasele de sânge și reduce inflamația.
 • Baie Sitz: Atunci când vă îmbibați soldurile și fesele în apă caldă. Pentru un tratament mai eficient, adăugați sare Epsom la apa caldă și stați timp de 30 de minute. Acest lucru va ajuta la calmarea și ameliorarea durerii. Uscați ușor zona și aplicați un ulei natural.
 • Creșteți absorbția lichidelor: Prin consumarea multă apă, vă menține corpul hidratat, prin urmare, o mai bună circulație a intestinului. Una dintre multele cauze ale hemoroizilor este constipația care obligă pe cineva să forțeze scaunul să iasă și, la rândul lui, să ducă la sângerări și durere.
 • Dieta bogată în fibre: Fibrele ajută la scăderea scaunului și sunt esențiale pentru sănătatea colonului și sănătatea digestivă în ansamblu. Nutrienții ajută la curățarea sistemului gastro-intestinal, prevenirea constipației și permite colonului să lucreze la un nivel mai ridicat de eficiență. Sursele de fibre includ legume de toate felurile, semințe de in, migdale, pecan, fistic, prune, pere și fasole.
 • Vrăjitoare de vrăjitoare: Considerat unul dintre cele mai vechi tratamente naturale pentru piloți din cauza proprietăților sale astringente, înmuiați un tampon de bumbac sau o minge și aplicați. Puteți să o lăsați sau să lăsați să stea câteva minute, apoi clătiți.

Un alt tratament natural pentru hemoroizi de luat în considerare

De asemenea, trebuie să luați în considerare modul în care vă faceți mișcările intestinului. Necunoscută pentru mulți este că toaletele convenționale pun o presiune enormă asupra rectului, în timp ce ghemuirea îndreaptă rectul și relaxează mușchiul puborectalis. Prin urmare, dacă suferiți de hemoroizi, cea mai bună opțiune este să stați jos în timp ce continuați să încorporați tratamentele naturale. Altfel de luat în considerare este un produs numit Venapro. Acesta este un remediu homeopat care include un proces în două etape: luați mai întâi o capsulă și apoi folosiți sprayul. Venapro atacă cauza principală a hemoroizilor interni și externi. Oferă scutire de simptome precum mâncărime, arsuri și durere. Spre deosebire de unguentele și cremele de hemoroizi, acesta funcționează din interior și are efecte de lungă durată. Venapro este o soluție eficientă homeopatică care ajută utilizatorii să scape eficient de hemoroizii și simptomele acestora. Venapro oferă rapid o ușurare de mâncărime și umflături și apoi lucrează din interior pentru a vindeca problema. Dacă doriți mai multe informații despre Venapro, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>