Tratament natural eficient pentru alopecie

Alopecia este o condiție a părului în care fragmentele de păr încep să cadă. Din fericire, există un tratament natural eficient pentru alopecie. Starea de alopecie are ca rezultat patch-uri rotunde fără păr. În unele cazuri, părul ar putea să înceapă, de asemenea, să se subțieze sau să se rupă fără o chelie evidentă. Acest tip de pierdere a părului se numește, de asemenea, alopecia autoimună, deoarece este o boală autoimună în care sistemul imunitar atacă greșit foliculii pilosi. Există dovezi că tratamentul natural pentru alopecie poate fi benefic pentru persoanele cu această afecțiune.

Cauzele alopeciei

Cauza de alopecie nu este încă înțeles în totalitate, dar ar putea fi unul din următoarele motive:

  • Medicamentele pentru diabet, colesterol, tensiunea arterială, bolile de inimă, controlul nașterilor, steroizii, medicamente pentru acnee și terapia de substituție hormonală pot duce la alopecie.
  • Căderea în nivelurile de estrogen după naștere poate duce la pierderea părului.
  • Împletindu-vă părul în piepteni sau în cornițe strânse, încălziți-l prea mult sau lăsați-l brusc să-l facă să cadă în aglomerări.
  • Chimioterapia și radioterapia pentru cancer pot determina scăderea părului.
  • Hipotiroidismul și medicamentele asociate pot duce, de asemenea, la alopecie.
  • Infecții cum ar fi tinea capitis, disecția celulitei, sifilisul secundar, foliculita și demodex folliculorum ar putea deteriora foliculii de păr și ar cauza căderea părului.

Tipurile de alopecie

Există multe tipuri de alopecie, dar cel mai frecvent tip este alopecia areata care este cauzată de o afecțiune autoimună care face ca sistemul imunitar să atace foliculii de păr, să le dăuneze și să facă părul să cadă ca urmare. Acest lucru poate determina apariția unui singur plasture chel sau a mai multor patch-uri chel.

Cel mai bun tratament natural pentru alopecie

Tratamentul natural pentru alopecie include următoarele.

  • Suc de ceapă.

Aplicarea sucului de ceapă la părți ale capului sau ale corpului afectate de alopecie poate contribui la creșterea părului, potrivit unui mic studiu din 2002. Într-un experiment care implică 38 de persoane cu alopecie, cei care au folosit un tratament pe bază de suc de ceapă de două ori pe zi timp de două luni au înregistrat o creștere a părului semnificativ mai mare comparativ cu cei alocați tratamentului pe bază de apă de la robinet pentru aceeași perioadă de timp.

  • Aromaterapie.

Într-un mic studiu publicat în 1998, un tratament de aromoterapie care implica un amestec de uleiuri esențiale de cimbru, rozmarin, lavandă și lemn de cedru părea să ajute la tratarea alopeciei pentru unii oameni. Pentru studiu, 43 de persoane cu alopecie au masat o combinație între aceste uleiuri esențiale și uleiurile de transport jojoba și semințele de struguri în scalpurile lor în fiecare zi timp de șapte luni. Între timp, un al doilea grup de 41 de persoane cu alopecie au masat în scalpul lor în fiecare zi numai ulei de jojoba și semințe de struguri pentru aceeași perioadă de timp. La sfârșitul studiului, 19 membri ai grupului de aromaterapie au prezentat o îmbunătățire a stării lor, în timp ce doar șase membri ai celui de-al doilea grup au prezentat îmbunătățiri.

  • Dieta bogată în vitamina C.

Una dintre cele mai sanatoase metode de reducere a efectelor alopeciei este de a consuma cat mai mult vitamina C, care se gaseste in citrice si legume cu frunze verzi.

  • Legume cu siliciu ridicat.

Legume precum cartofii, ardeii și castraveții sunt frecvent utilizate pentru a reduce pierderea părului, în primul rând datorită conținutului ridicat de siliciu găsit în piele. Siliconul este cunoscut pentru a întări atât părul și unghiile, făcând corpul mai puțin susceptibil la alopecie și afecțiunile asociate care cauzează căderea părului. Masează plasturele chel cu pielea exterioară a acestor legume de mai multe ori pe zi pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Încercați HarVokse

Problema pierderii părului este o bătălie pe care multe femei și mai ales bărbații o vor avea în mod regulat. Vor exista probleme cu acest lucru pentru mulți dintre noi care susțin conceptul că, fără părul lor, nu vor arăta drept și ar fi atrăgătoare pentru sexul opus. Din fericire, există HarVokse – un produs de creștere a părului pentru a remedia această problemă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Harvokse vine în două forme care se sprijină reciproc: sprayul HarVokse și suplimentul Harvokse. Harvokse este un produs natural care nu are ingrediente sau aditivi artificiali. Principalul lucru care îi ajută pe Harvokse să lucreze foarte bine este principalul ingredient, care este cel al polizaharidelor marine. Ajută la promovarea regenerării în foliculii de păr. Harvokse pulverizează prin curățarea zonei scalpului din celulele moarte și, de asemenea, hrănește rădăcinile părului, făcând astfel rădăcinile părului mai puternice și mai sănătoase, permițându-le să nu se rupă sau să cadă. Suplimentul de regroware a parului HarVokse îngheață căderea părului și promovează regenerarea părului gros și strălucitor. Tratamentul unei astfel de boli comune de pierdere a părului ca alopecia. Dacă vă gândiți la un tratament natural pentru alopecie, nu uitați să luați în considerare HarVokse. Accesați site-ul oficial Harvokse pentru a obține informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>