Totul despre uleiul de nucă de cocos pentru albirea dinților

Dacă sunteți interesat de remedii naturale și produse organice, probabil ați auzit despre utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru albirea dinților. Uleiul de nucă de cocos este un plus gustos la multe mese, dar poate ajuta și la albirea dinților. Sau așa spun oamenii. Dar doar utilizarea uleiului de nucă de cocos în mesele tale nu este suficientă pentru a-ți mări zâmbetul. Există ceva numit „smulgerea uleiului”, o metodă centrată în jurul uleiului de nucă de cocos.

Tragerea de ulei

Tragerea de ulei necesită să utilizați o linguriță sau un ulei comestibil (de obicei nucă de cocos) pentru a înghiți în jurul gurii ca mod de a vă îngriji de dinți. Unii susțin că uleiul de nucă de cocos oferă beneficii precum gingiile mai sănătoase, îndepărtarea plăcii și chiar mai mulți dinți. Dar înainte de a utiliza ulei de nucă de cocos pentru albirea dinților, este important să vă întrebați „Uleiul de nucă de cocos albește cu adevărat dinții?”

Poți folosi ulei de nucă de cocos pentru albirea dinților?

Principala modalitate în care oamenii folosesc uleiul de nucă de cocos pentru albirea dinților este printr-o metodă numită „smulgerea uleiului”. Ideea este că uleiul scoate bacteriile de pe orice suprafață cu care vine în contact, deoarece este lipofil, ceea ce înseamnă că atrage alte toxine. Le transportă apoi. De asemenea, este antiviral, antibacterian și antimicrobian, ceea ce înseamnă că te ajută să te protejezi de virușii care încep în gură și de bacteriile care se acumulează. Și pentru că este fluid, este capabil să intre în spațiu la care nu poți ajunge cu o periuță de dinți. Dacă vă întrebați „Uleiul de nucă de cocos albește dinții?”, Ar trebui să știți cei mai renumiți stomatologi notează că nu există suficiente dovezi științifice care să demonstreze că tragerea de ulei este benefică pentru sănătatea dvs. orală. Fără cercetări și testări fiabile, medicii stomatologi nu pot recomanda această practică. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu aveți voie să încercați ulei de nucă de cocos pentru albirea dinților.

Cum se folosește uleiul de nucă de cocos pentru albirea dinților

Deși mulți stomatologi nu au aprobat eficacitatea uleiului de nucă de cocos pentru albirea dinților, unii oameni cred că uleiul are beneficii reale pentru albirea dinților. Iată trei moduri comune de a folosi uleiul de nucă de cocos pentru albirea dinților.

  • Floss.

Albeați acele creșe strânse între fiecare dinte prin adăugarea uleiului în ața dvs. Flossul acoperit cu ulei de nucă de nucă de cocos poate aborda suprafețele pe care pasta de dinți și benzile de albire le pot lipsi. Pur și simplu aplicați o bontă între degetul arătător și degetul mare, apoi neteziți pe câțiva centimetri de ață înainte de a lucra firul în zonele greu accesibile.

  • Perie.

Înainte de a peria pasta de dinți obișnuită, creați o formulă de albire naturală cu câteva picături de ulei de nucă de cocos și puțină sodă de copt. Proprietățile anti-fungice ale sifonului sunt o combinație excelentă cu uleiul pentru a lupta împotriva acumulării și pentru a dezvălui un zâmbet mai luminos.

  • Se clătește.

Clătirea cu ulei de nucă de cocos este una dintre cele mai sigure metode de a-ți face albusurile sidefate să strălucească. De îndată ce te trezești dimineața, ia o lingură de ulei și înghite-o în jurul gurii timp de 15 minute. La început, acest lucru poate părea mult timp, dar a fi pacient cu siguranță va plăti. Aruncarea uleiului dintre fiecare dinte nu va duce numai la un zâmbet mai luminos, ci este și o dezintoxicare excelentă care îmbunătățește sănătatea orală totală.

O altă soluție pentru albirea dinților

Uleiul de nucă de cocos ar putea fi popular în unele cercuri, dar, în final, beneficiile sale de albire și sănătate orală nu sunt testate și este puțin probabil să se compare cu metodele care au fost cercetate în mod corespunzător. Dacă doriți cu adevărat să vă albiți dinții, este mai bine să vă bazați pe ingredientele care s-au dovedit că funcționează și nu va trebui să adăugați mai mult timp și efort rutinei de îngrijire orală. O soluție mai bună pentru albirea dinților pe care vrem să o oferim este Eco Masters MySmile Teeth Whitening Kit. MySmile Teeth Whitening Kit constă din 3 pachete de gel de albire a dinților care vă asigură că îl puteți folosi de mai multe ori. Nu provoacă nicio senzație, așadar îl puteți folosi confortabil și în siguranță, fără efecte negative. MySmile Teeth Whitening Gelurile sunt fabricate din ingrediente naturale care au fost dovedite științific pentru beneficiile lor în albirea dinților. Ingredientele includ extract de semințe de grapefruit, aloe vera, extract de flori de mușețel, mentol și bromelină. Puteți utiliza MySmile Teeth Whitening Kit în puțin timp. Este nevoie de aproximativ 10 minute până la 15 minute pentru ao utiliza. Dacă suferiți de pete din cauza cafelei, a sifonului sau a oricărei alte băuturi din produsele alimentare, MySmile Teeth Whitening Kit este o alegere excelentă. Mai mult, vine împreună cu o tavă de gură din silicon, care o face ușor de utilizat. Puteți reumple gelul și îl puteți folosi din nou. Dacă sunteți în căutarea unui kit de albire reutilizabil pentru albirea dinților care funcționează pentru a elimina petele și este rapid de utilizat, MySmile Teeth Whitening Kit va satisface cerințele dvs. Faceți clic mai jos pentru a obține kitul MySmile Teeth Whitening Kit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>