Totul despre pulberea de proteine ​​din zer

Proteina din zer praf este un supliment de înaltă calitate obținut din proteine ​​naturale găsite în laptele de vacă. Laptele are două proteine: cazeină (aproximativ 80%) și proteine ​​din zer (aproximativ 20%). Pudra de proteine ​​din zer este mai solubilă decât cazeina și are, de asemenea, un grad mai ridicat de calitate. Whey este adesea denumită cea mai bună proteină, deoarece este cea mai nutritivă proteină disponibilă și oferă o nutriție optimă pentru absorbția rapidă în mușchi.

Există diferite tipuri de proteine ​​din zer?

Proteina din zer vine în patru tipuri principale, în funcție de procesul de fabricație utilizat. Fiecare are avantajele și trăsăturile sale definitorii și se potrivește nevoilor și preferințelor diferite.

  • Concentrat de proteine ​​din zer.

Acesta este tipul de proteine ​​din zer, pe care îl veți vedea cel mai adesea, deoarece este cel mai des întâlnit. Are mai puțină grăsime decât alte forme și niveluri mai ridicate de lactoză și componente benefice. Conținutul de proteine ​​din concentratul de proteine ​​din zer se situează de obicei între 30% și 90%.

  • Izolate din proteine ​​din zer.

Această formă implică îndepărtarea grăsimii și a lactozei, ceea ce conduce la un conținut foarte ridicat de proteine ​​de aproximativ 90%. Trebuie să știți că acest tip conține compuși bioactivi mult mai puțin benefici, deoarece aceștia sunt pierduți în timpul procesului de fabricație. Persoanele care au probleme cu intoleranța la lactoză vor constata că aceasta este o opțiune bună pentru ei.

  • hidrolizat de proteine ​​din zer.

Acest tip este mai scump decât altele. Aceasta implică adăugarea de apă la formulare, astfel încât este mai ușor de digerat.

  • Proteină din zer.

În această formă, laptele degresat este utilizat în procesul de fabricație. Acest tip, spre deosebire de alții, nu este un produs secundar al fabricării brânzeturilor. Veți vedea acest tip vândut fie ca un concentrat, fie că este izolat.

Cum și când să utilizați pulbere de proteine ​​din zer

Nu există reguli reale despre cum și când să se utilizeze pulberea de proteine ​​din zer, deoarece este în esență un produs alimentar, la fel ca brânza sau iaurtul. Cu toate acestea, există câteva modalități inteligente de a le utiliza. Pudra de proteine ​​din zer este adesea folosită după antrenament deoarece este rapid digerată și sa dovedit că sporește sinteza proteinelor musculare și reduce defalcarea proteinelor musculare după antrenament. Gama tipică pentru consumul de pulbere de proteine ​​din zer după antrenament este între 20-40 de grame. Puteți obține un efect la doze mai mici, dar nu pare să maximizeze efectul și mult mai mult de 40 de grame duce la o rentabilitate mai mică a investiției. Puteți să vă consumați zerul de praf post-antrenament amestecat în apă sau îl puteți amesteca cu lapte. Puteți chiar să-l combinați cu fructe congelate pentru o pâine uscată sau să-l adăugați la orice alt produs alimentar pentru a mări conținutul de proteine ​​al mesei dvs. post-antrenament. Proteina din zer poate fi de asemenea folosită pentru o sursă de proteine ​​la o masă sau o gustare în mișcare. De exemplu, amestecarea pudrei de proteine ​​din zer cu fulgi de ovăz dimineața poate crește conținutul de proteine ​​al micului dejun sau puteți să-l luați la lucru și să-l beți ca o gustare.

Alegerea pudrei de proteine ​​din zer

Fiți precauți atunci când alegeți o pulbere de proteine ​​din zer. Mai mult de 25% din toate suplimentele de pe piață sunt contaminate cu ingrediente suplimentare sau nu conțin suficient de ingrediente touted la materie. Pentru sportivii colegi și profesioniști, acest lucru este deosebit de important deoarece poate duce la pierderea bursei, interzicerea sportului sau lipsirea de medalii și titluri. Pentru orice atlet, totuși, suplimentele stricate pot avea consecințe grave pentru sănătatea și siguranța dvs., deci trebuie să alegeți cu înțelepciune. Cumpara praf de proteine ​​din zer de la companii de renume. De asemenea, puteți să vă întâlniți cu un dietetician sportiv pentru a determina ce marcă este potrivit pentru dvs. Sau puteți face clic pe bannerul de mai jos pentru a obține ghidul de încredere pentru a cumpăra cea mai bună pulbere de proteine ​​din zer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>