Totul despre arzătoarele de grăsime pentru femei

Arzătoarele de grăsime pentru femei sunt diferite de cele fabricate pentru bărbați. Aceste arzătoare de grăsimi conțin o cantitate redusă de ingrediente, deoarece majoritatea femeilor cântăresc mai puțin decât bărbații. Ingredientele sunt adesea formulate pe baza greutății estimate a individului. Cu toate acestea, nu mulți producători de suplimente de ardere a grăsimilor schimbă tipul de ingrediente pentru bărbați și femei. De asemenea, nu mulți producători adaugă ingrediente care ar putea dăuna sexului opus sau ar spori calitățile acelui sex.

Beneficiile de a cumpăra un arzător de grăsime pentru femei

Dacă sunteți în căutarea unui miracol de șarpe de ulei, care doar topeste kilogramele în timp ce vă așezați înapoi și nu faceți nimic, este posibil să fi urmărit prea multe infomercials noaptea târziu. Dar asta nu înseamnă că arzătoarele de grăsime nu funcționează. Dacă consumați o dietă echilibrată și obțineți chiar cel mai minim exercițiu zilnic, un arzător de grăsime pentru femei poate face minuni pentru a ajuta la stimularea metabolismului și pentru a vă oferi energia de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele. Dar ce arzător de grăsime pentru femei trebuie să alegeți?

Cele mai bune ingrediente ale arzătorului de grăsime pentru femei

Iată o listă cu cele mai dovedite ingrediente care ar trebui incluse în orice arzător de grăsime pentru femei:

  • Cofeina.

Ca toate cele mai bune pre antrenament, cele mai bune, cele mai eficiente suplimente de ardere a grăsimilor încep cu cafeina. Este minunat pentru creșterea energiei, concentrarea și starea de spirit, dar cel mai important, îmbunătățește și lipoliza, cunoscută și sub denumirea de defalcare a acizilor grași. Atunci când corpul se angajează în lipoliză, în esență, ardeți grăsimi pentru combustibil, ceea ce este exact ceea ce doriți atunci când încercați să pierdeți ultimele câteva kilograme. Cheia aici cu cofeina este dozarea. Unele sunt bune (200-300 mg, în funcție de toleranța dvs.), prea mult este cu adevărat inutil și duce doar la jitters, anxietate și un accident urât câteva ore mai târziu.

  • Synephrine.

Găsit în portocaliu amar, sinefrina eliberează acizi grași stocați pentru a fi folosiți de organism ca o sursă de energie, transformându-vă într-o mașină de ardere a grăsimilor. În plus, sinefrina este, de asemenea, un potențial eficient de îmbunătățire a performanței, deoarece crește energia, blândește oboseala și scade ritmul efortului perceput – permițându-vă să lucrați la intensități mai mari pentru perioade mai îndelungate de timp, fără a suferi oboseala. Acest lucru se traduce la antrenamente mai eficiente, ceea ce duce la arderea crescută a caloriilor și la pierderea mai rapidă a grăsimilor.

  • Extract de frunze de ceai verde.

Ceea ce este deosebit de bun pentru ceaiul verde este acela că acesta coincide cu cofeina, iar atunci când sunt utilizate împreună, efectele arderii grasimilor sunt substanțial îmbunătățite. Puterea de a pierde grăsimea ceaiului verde se datorează catechinelor conținute în frunzele sale – galatul epigallocatechin fiind cel mai puternic și bine cunoscut al catechinelor. Ceaiul verde îmbunătățește, de asemenea, pierderea în greutate, acționând ca un blocant de carbohidrați. Este capabil să inhibe absorbția organismului de diferite forme de carbohidrați datorită interacțiunilor sale cu un sortiment de enzime digestive din organism, neutralizând în mod eficient capacitatea organismului de a sparge carbohidrații în jos pentru energie.

  • Iohimbină.

Derivat din coaja copacului pausinystalia yohimbe, yohimbina este un alcaloid care funcționează ca un blocant de depozitare a grăsimilor. Yohimbine este excelent pentru pierderea de grăsime “încăpățânată”, deoarece crește eliberarea noradrenalinei, care suprimă apetitul, în același timp crescând și lipoliza și consumul de energie (“arderea caloriilor”). De asemenea, inhibă un proces de reglementare în adipocite (celulele grase), care, de regulă, împiedică arderea grăsimilor. Trucul real cu yohimbina este de a folosi doar un extract de yohimbe de înaltă calitate, standardizat pentru 98% yohimbină. Acest lucru evită multe dintre efectele secundare negative (anxietate, neliniște, agitație, amețeli etc.) adesea atribuite utilizării de yohimbină. Folosind un extract de calitate superioară de yohimbină vă oferă toate avantajele minunate, fără nici un efect secundar nedorit sau senzații ciudate de extracte de calitate inferioară.

  • Forskolin.

Forskolin este un constituent activ al colesului forskohlii din plante medicinale, care este unul dintre ingredientele cu adevărat eficiente care nu stimulează pierderea de grăsimi acolo. Motivul forskolin este atât de popular în arzătorii de grăsimi este că ajută la creșterea masei slabe (în special a mușchilor) și la scăderea masei de grăsime. În plus, forskolin este capabil să construiască mușchi și să-și piardă grăsimea în dietă, ceea ce este remarcabil având în vedere că sunteți într-un deficit de calorii în timp ce încercați să pierdeți în greutate! În principiu, forskolinul va crește sinteza proteinelor musculare, oxidarea acidului gras și rata metabolică bazală, toate fără utilizarea stimulenților.

Lucruri de amintit

Urmați instrucțiunile de pe etichetă. Indiferent dacă sunteți un utilizator de termogenizare pentru prima dată sau un utilizator profesionist, nu utilizați mai mult decât doza recomandată. Există efecte secundare legate de utilizarea arzătorului de grăsime pentru femei și nu sunt drăguțe. Începeți cu cel mai mic număr de pastile și mergeți în mod corespunzător, în funcție de faptul dacă organismul dumneavoastră răspunde la stimulare. Pentru mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>