Top 6 beneficii provenite din proteine ​​din zer

Proteina din zer ridică mult mai mult decât doar mușchiul. Iar beneficiile de proteine ​​din zer pot ajuta bărbații și femeile de toate vârstele, dimensiunile și nivelurile de activitate. Deși culturistii și entuziaștii din sala de sport au popularizat și lăudat proteinele din zer, adevărul este că putem beneficia toți de la adăugarea de proteine ​​din zer în dietele noastre. Proteina este atât de esențială pentru trupurile noastre; așa că trebuie să ne asigurăm că ajungem destul. Fără proteine ​​nu am putea să construim mușchii sau să ne reparăm țesuturile. Proteinele din serul proteic includ, de asemenea, oferindu-ne energie, transportând nutrienți, astfel încât organismele noastre să le poată folosi și să producă enzime și hormoni de care avem nevoie.

Ce este proteina din zer?

Proteina din zer este fracțiunea de proteine ​​din zer, care este un lichid care se separă de lapte în timpul producției de brânză. Este o proteină completă, de înaltă calitate, care conține toți aminoacizii esențiali. În plus, proteina din zer este foarte digerabilă, absorbită din intestin rapid în comparație cu alte tipuri de proteine. Aceste calități îl fac una dintre cele mai bune surse dietetice de proteine ​​disponibile. Există trei tipuri principale de pulbere de proteine ​​din zer: se concentrează, se izolează și se hidrolizează. Concentratul este cel mai des întâlnit tip și este, de asemenea, cel mai ieftin. Proteinele din zer au beneficiat de multe culturisti si sportivi. Puteți obține, de asemenea, beneficiile de proteine ​​din zer prin adăugarea acestui supliment la dieta zilnică.

Cum funcționează proteina din zer

Proteina din zer este un supliment de proteine ​​de înaltă calitate, care asigură cantități mari de aminoacizi rapid și ușor de digerat. Proteina din zer promovează o creștere mai mare a mușchiului datorită disponibilității acestor aminoacizi, care sunt blocurile de bază ale mușchilor. Creșterea musculară poate fi realizată numai dacă rata de construcție a mușchilor este mai mare decât distrugerea proteinei musculare.

6 beneficii de proteine ​​din zer pentru sănătate

Acum că știți ce este proteina din zer și cum funcționează, aici sunt primele 6 beneficii ale proteinei din zer provenite:

  • Pierdeți grăsime, nu mușchi.

Când în sfârșit începeți să construiți niște mușchi, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți în timpul unui antrenament este pierderea mușchiului în loc de grăsime. Oricine a muncit din greu pentru a câștiga masa musculară știe că păstrarea este la fel de importantă ca și construirea acesteia. Dacă vă luptați să obțineți suficientă proteină în fiecare zi, zerul este una dintre cele mai ușoare căi de a obține mai mult.

  • Creșteți rezistența.

Dacă ți-am spus că proteina din zer te-a făcut mai puternică la sala de gimnastică? Ei bine, dacă ajută la creșterea aportului total de proteine ​​la niveluri mai acceptabile, atunci se poate.

  • Opriți pofta.

Când lucrați și alimentați-vă alimentele sănătoase, poate deveni o durere dacă sunteți un fel de persoană ocupată. S-ar putea să încercați să combateți acest lucru consumându-vă alimentele fast-food sănătoase. Dar, dacă simțiți mereu că vă simțiți foame sau că vă luptați cu durerile de foame, vă recomandăm să adăugați și proteine ​​din zer.

  • Controlați zahărul din sânge

Stim ca consumul de proteine ​​alaturi de alimente care au zahar ajuta la controlul ratei la care zaharul intră în sânge. Din moment ce zerul este proteine, nu este de mirare că cercetătorii cred că combinarea zerului cu alimentele zaharoase îi ajută pe diabetici să-și reducă zahărul din sânge.

  • Sprijiniți o inimă sănătoasă.

Un studiu efectuat la Universitatea de Stat din Iowa a concluzionat că adăugarea unei băuturi din proteine ​​din zer la dietele subiecților tineri cu tensiune arterială crescută a scăzut atât presiunea arterială sistolică cât și diastolică. Cu toate acestea, participanții cu niveluri normale de tensiune arterială nu au observat aceleași rezultate de scădere. Un alt studiu aduce, de asemenea, vesti bune; studiul raporteaza ca oferind barbatilor sanatosi un lapte care contine proteine ​​din zer, nu numai ca si-a redus trigliceridele si tensiunea arteriala sistolica, dar si-a crescut nivelul colesterolului.

  • Colesterolul scăzut.

Am găsit un studiu științific despre cum proteinele din zer au afectat nivelurile de colesterol din 11 femei obeze, non-diabetice. Participantii au primit un supliment de proteine ​​din zer timp de patru saptamani. Cercetătorii au aflat că subiecții care consumă proteina din zer au scăzut colesterolul total și au scăzut cantitatea de trigliceride din ficat. Un alt studiu a examinat, de asemenea, acest efect. De această dată, subiecții supraponderali au primit suplimente de zer sau cazeină. După cum vă puteți aștepta, subiecții care iau zerul au avut niveluri scăzute ale colesterolului atunci când studiul a fost finalizat decât cei care au completat cu cazeină.

Alegerea unei pulberi de proteine

Înainte de a citi acest articol, poate că credeți că beneficiile de proteine ​​din zer au fost doar pentru powerlifters, sportivi, entuziaști de la sala de sport și călugări. Poate că ți-ai schimbat mintea. Whey, este adevărat, are un spectru impresionant de beneficii pentru sănătate. Doriți să vă mențineți mușchii în timp ce pierdeți în greutate? Zerul poate ajuta cu asta. Ce zici de reducerea riscului de îmbolnăvire, de îmbunătățire a apărării antioxidante și de stimulare a imunității? Zerul poate ajuta și cu aceste lucruri. Cu atât de multe dovezi de susținere, proteina din zer este în valoare de o încercare. Pentru că atunci când luați un supliment în fiecare zi, doriți o știință solidă în spatele ei. Faceți clic pe banner mai jos pentru a găsi mai multe dovezi științifice care susțin beneficiile proteinei din zer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>