Top 5 beneficii de colagen

Descoperi beneficiile colagenului pentru sănătate, inclusiv modul în care îți poate ajuta inima, articulațiile, oasele, mușchii și mai ales pielea. Ca fiind cea mai abundentă proteină din organism, colagenul este disponibil în mușchii, pielea, sângele, oasele, cartilajul și ligamentele. Corpul tău produce colagen în mod regulat. Dar, aceasta încetinește odată cu vârsta. Obiceiurile de stil de viață care pot duce la stoparea producției de colagen includ fumatul, expunerea la soare și o dietă nesănătoasă. Și fără un nivel bun de colagen, este posibil să începeți să vedeți riduri și pielea înfiorătoare, sau chiar să suferiți dureri articulare. Adăugarea unui supliment de colagen la regimul tău zilnic este esențială pentru o sănătate și funcționare optime.

Colagenul este supereroul corpului tău

Înainte de a vorbi mai detaliat despre beneficiile colagenului pentru sănătate, gândiți-vă la colagen ca la „lipici” care vă ține corpul împreună. Este proteina fibroasă care se găsește în întregul corp, în organe, mușchi, piele, păr, unghii, dinți, oase, vase de sânge, tendoane, articulații, cartilaj și sistemul digestiv. Există multe tipuri diferite de colagen care fac lucruri diferite, dar majoritatea colagenului, până la 90%, este „tip 1”. Acesta este cel mai comun și mai puternic tip de colagen. Ca un supererou, este chiar mai puternic decât oțelul! Acest tip se găsește în pielea, oasele, organele, ochii și în interiorul tractului digestiv.

Beneficiile dovedite de colagen

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul tău. Are multe funcții importante, inclusiv oferirea pielii cu structură și consolidarea articulațiilor. În ultimii ani, suplimentele de colagen au devenit populare. Majoritatea sunt hidrolizate, ceea ce înseamnă că colagenul a fost descompus, ceea ce face mai ușor să vă absorbiți. Consumul de colagen poate avea o varietate de beneficii pentru sănătate. Următoarele sunt 5 beneficii de colagen susținute de știință.

  1. Promovează sănătatea inimii: Colagenul poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol rău și la prevenirea bolilor de inimă. De asemenea, poate preveni și trata acumularea plăcii în vasele de sânge, protejându-vă împotriva atacului de cord și a atacului cerebral.
  2. Îmbunătățește sănătatea articulațiilor: Pe măsură ce o persoană îmbătrânește, articulațiile lor încep să se descompună. În special, cartilajul spongios al articulațiilor începe să se îndepărteze. Există dovezi că suplimentele de colagen pot ajuta la refacerea sau prevenirea deteriorării cartilajului în articulații.
  3. Previne pierderea oaselor: colagenul constituie o cantitate semnificativă de structură osoasă și ajută la menținerea oaselor puternice. Pe măsură ce o persoană îmbătrânește și producția de colagen încetinește, oasele pot deveni mai slabe, deoarece persoana pierde colagenul necesar pentru a menține oasele puternice și susținute.
  4. Crește masa musculară: Între 1-10% din țesutul muscular este compus din colagen. Această proteină este necesară pentru a menține mușchii puternici și să funcționeze corect. Luând colagen poate promova sinteza proteinelor musculare, cum ar fi creatina, și poate stimula și creșterea musculară după exerciții fizice.
  5. Susține pielea sănătoasă: odată cu înaintarea în vârstă, este posibil să fi observat că pielea ta a devenit mai slabă și mai puțin elastică – și pot exista riduri sau cute unde pielea ta era încă mai netedă și mai suplă. Creșterea aportului de colagen poate parcurge un drum lung pentru a face pielea ta să pară mai fermă și mai netedă.

Cum se obțin beneficii de colagen în mod optim

S-ar putea să fiți familiarizați cu colagenul ca ingredient popular în produsele de frumusețe și sănătate. Colagenul a fost mult timp apreciat pentru capacitatea sa de a hidrata pielea, de a minimiza liniile fine și de a reduce aspectul de vergeturi. Dar, înainte de a începe să crezi pe cremă pentru a-ți reface nivelul de colagen, ar trebui să știi că aplicarea topică de colagen nu îți va oferi avantaje reale. De ce? Deoarece pentru a capta beneficiile colagenului în mod optim, trebuie să îl consumi. Când este ingerat, colagenul îți poate afecta creierul, inima și sistemul digestiv. Între timp, nu este atât de ușor pentru crema de colagen să pătrundă în celulele pielii tale. Colagenul de actualitate este cu adevărat doar hype de marketing.

Cel mai bun supliment de colagen pentru piele

Când vine vorba de suplimente de colagen, cu toate acestea, există atât de multe, încât poate fi greu de știut care să alegeți. Vrem să facem această alegere ușoară sugerându-vă să luați Pure Collagen. Pure Collagen este formulat cu Verisol®, unul dintr-un fel de amestec de colagen pur hidrolizat tip 1 și 3. Acest lucru funcționează pentru pielea din interior spre exterior pentru a crește elasticitatea pielii și a reduce liniile fine și ridurile și s-a dovedit a avea succes într-o serie de studii clinice. Capsulele Pure Collagen nu conțin umpluturi, lianți sau culori și arome artificiale, așa că este suplimentul natural ideal mai ales pentru sănătatea și frumusețea pielii. Avantajele Pure Collagen:

  • Supliment premium studiat clinic.
  • Conține Verisol®, peptide de colagen bioactiv.
  • Fără arome artificiale, umpluturi sau lianți.

Capsulele Pure Collagen funcționează din interiorul celulelor pentru a sprijini nivelul natural de colagen și pentru a vă lăsa pielea să pară și să se simtă cel mai bine. Pure Collagen poate obține cele mai multe beneficii de colagen. Faceți clic mai jos pentru a obține Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>