Hogyan lehet visszaállítani vagina szigorítása

Hogyan lehet visszaállítani vagina szigorítása? Megmutatjuk a legjobb megoldás a vagina szigorítás.

Vagina szigorítás, tudjuk – ez kényelmetlen, kínos és néha egyenesen megalázó beszélni. Azonban ez valójában egy nagy probléma tonna nők!

Ez a szexuális egészségügyi probléma okozza a bizonytalanságot, károsítja a bizalmat, és lehet, hogy úgy érzi, mint a szar. Ezen túlmenően, jön a kedves partnere a hálószobában -, míg ez a cucc nem számít – a probléma lehet, hogy úgy érzed, nem teljesítenek a takaró alatt.

Szerves terápiákkal szigorítani kifeszített hüvelyi terület

Pueraria Mirifica dolgozik, hogy húzza meg a hüvely falfelületek ösztönzésével nemi szövet újbóli növekedése; ez természetes gyógynövény is stabilizálja ösztrogén szintje, és semlegesíti a hormon egyensúlytalanság. Előnye: ezt a növényt is segít pajzs ellen méh rákos sejteket. Előny: ez a növény ráadásul segít pajzs ellen méh rákos sejtek.

Kurkuma comosa – Ez a gyógynövény szigorítja hüvelyi izomtömeget, és segít orvosolni a jövőben lazaság árnyékolással ellen hüvelyi falfelület süllyedés. Curcuma comosa is segíti, és kezeli a száraz bőr, és a hőhullámok. Ráadásként: ezt a növényt is csökkenti a menstruációs görcsöket.

Kegel-gyakorlatok

Kegel-gyakorlatok az egyik legnépszerűbb módszer meghúzására és tonizáló hüvelyi izmok. Ezek a gyakorlatok általában ajánlott a nők szülés után. Ők igényelnek nő tömöríteni ágyékán izmok ellazulnak, majd később.

Meg tudod csinálni a Kegel gyakorolni el kell képzelni megállás vizeletürítő közepén áramlását. Ha megteheti, hogy, akkor Kegel! Ehhez az 5-második összehúzódások mintegy tízszer egymás után. Tudod megismételni a Kegel gyakorlat 3 vagy 5-ször naponta.

Hogyan kell használni hüvelyi szigorítás krémet

A hüvely és a környező izmok visszatér, hogy szinte a szorító akkor volt a fiatalok, vagy terhesség előtt.

Sensation a hüvelyi csatorna közvetlenül kapcsolódik a súrlódási összeg által teremtett a szeretőd. A VTightGel segít szigorítani a hüvely vissza a normál állapotban. Nem lesz félelmetes mennyiségű súrlódás, amikor szeretünk, így hozza vissza a gerinc-ívelt orgazmus, hogy emlékszel.

V-szűk teljesen természetes vaginális meghúzás gél és a testmozgás programok, amelyek segítségével a nők visszafordítani a rugalmasság elvesztése a szülés, hormonális változások, és az öregedés. Szigorúbbak lesznek, mint valaha természetesen anélkül, hogy műtét vagy gyógyszerek. VTightGel hatóanyagot, Manjakani kivonat, évszázadok óta használják a nők a keleti kultúrákban, hogy visszaállítsa a hüvelyi szorítás.

Hol kapható hüvelyi feszesítő krémet

Ha szeretné megvásárolni a hüvelyi szigorítás tejszín, akkor látogasson el a hivatalos honlapján a VTightGel. Ez csak a hivatalos honlapon. Akkor továbbra is megy a hivatalos honlapján megadott linken keresztül itt. Erre a linkre kattintva banner alábbiakban. Ez segít átirányítja a hivatalos honlapján a megbízható terméket.