Πώς να ανακτήσει τον κόλπο σφίξιμο

Πώς είναι οι χρήστες του κόλπου σύσφιξης ένδικα μέσα στο σπίτι; Θα δείξουμε την καλύτερη λύση για τον κόλπο σύσφιξη.

Vagina σύσφιξη, ξέρουμε – είναι δυσάρεστη, δύσκολη και μερικές φορές εντελώς ταπεινωτική για να μιλήσουμε για. Ωστόσο, αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο πρόβλημα για τους τόνους των γυναικών!

Αυτό το ζήτημα σεξουαλικής υγείας προκαλεί ανασφάλεια, ζημιές εμπιστοσύνη σας, και μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε σαν χάλια. Επιπλέον, πρόκειται για την ευχαρίστηση του συντρόφου σας στην κρεβατοκάμαρα – ενώ αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να έχει σημασία – το θέμα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να μην αποδίδουν κάτω από τα φύλλα.

Οργανικά θεραπείες για να σφίξετε ένα τεντωμένο κολπική περιοχή

Pueraria Mirifica εργάζεται για να σφίξετε τον κόλπο επιφάνειες των τοίχων σας με την ενθάρρυνση των γεννητικών οργάνων αναγέννηση ιστών? αυτό το φυσικό χορτάρι σταθεροποιεί επίσης τα επίπεδα οιστρογόνων και εξουδετερώνει ορμονικές ανισορροπίες σας. Πρόσθετο πλεονέκτημα: το βότανο αυτό βοηθά επίσης ασπίδα κατά του καρκίνου της μήτρας κυττάρων. Όφελος: Αυτό το βότανο βοηθά επιπλέον ασπίδα κατά του καρκίνου της μήτρας κυττάρων.

Curcuma Comosa – Αυτό το βότανο σφίγγει μέχρι κολπική μυϊκή μάζα και βοηθά την αντιμετώπιση μελλοντικών χαλαρότητα με την θωράκιση ενάντια κολπική επιφάνεια του τοίχου πρόπτωση. Curcuma Comosa βοηθά, επίσης, και αντιμετωπίζει το ξηρό δέρμα, και εξάψεις. Πρόσθετο πλεονέκτημα: το βότανο αυτό ελαχιστοποιεί επίσης, κράμπες της περιόδου.

ασκήσεις Kegel

Οι ασκήσεις Kegel είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μεθόδους για σύσφιξη και τόνωση των μυών του κόλπου. Αυτές οι ασκήσεις συνήθως συνιστάται για τις γυναίκες μετά τον τοκετό. Απαιτούν μια γυναίκα να συμπιέσει τους μυς βουβωνική χώρα της και στη συνέχεια να χαλαρώσετε αργότερα.

Μπορείτε να κάνετε μια άσκηση Κέγκελ πρέπει να φανταστείτε διακοπή της ούρησης στη μέση της ροής. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να Kegel! Κάντε αυτό για συσπάσεις 5 δευτερολέπτων γύρω στις 10 συνεχόμενες φορές. Μπορείτε να επαναλάβετε την άσκηση Κέγκελ σε 3 ή 5 φορές την ημέρα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα σύσφιξης κολπική

Ο κόλπος σας και οι περιβάλλοντες μύες σας θα επιστρέψουν σχεδόν στο σφίξιμο που είχατε στη νιότη σας ή πριν από τις εγκυμοσύνες.

Η αίσθηση στον κολπικού σωλήνα σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα τριβής που δημιουργήθηκε από τον εραστή σας. Το Vlggel θα σας βοηθήσει να σφίξετε το αιδοίο σας στην κανονική του κατάσταση. Θα υπάρχουν φοβερές ποσότητες τριβής όταν κάνετε έρωτα, φέρνοντας έτσι πίσω τους οργασμούς της σπονδυλικής στήλης που θυμάστε!

V-Σφιχτά είναι φυσικό κολπική προγράμματα σύσφιξη τζελ και άσκησης που μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να αντιστρέψει την απώλεια της ελαστικότητας από τον τοκετό, οι ορμονικές αλλαγές, και τη γήρανση. Να αυστηρότερη από ποτέ με φυσικό τρόπο, χωρίς χειρουργική επέμβαση ή φάρμακα. VTightGel δραστική ουσία, Manjakani Απόσπασμα, έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τις γυναίκες στην Ανατολική πολιτισμών να αποκατασταθεί η κολπική σφίξιμο τους.

Αν πραγματικά θέλετε να αγοράσετε την κολπική κρέμα σύσφιξης, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του VTightGel. Είναι διαθέσιμο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να συνεχίσετε να εισέλθει στην επίσημη ιστοσελίδα μέσω του συνδέσμου που παρέχεται εδώ. Επιλέξτε την παραγγελία banner παρακάτω σύνδεσμο. Θα σας βοηθήσει να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αξιόπιστο προϊόν.