Tidig utlösning orsaker och bästa behandlingen?

Vad orsakar tidig utlösning? Hitta hur man kan bota tidig utlösning orsaker med en effektiv kräm lösning.

Många män som lider av villkoret skulle vilja veta varför de inte tillräckligt länge för dem (eller deras partner) för att njuta av sex.

Som ett par och sex terapeut i privat praktik, jag ofta förvånad över hur många män och par kommer att se mig försöka fixa tidig utlösning. Många män lider av skam och förlägenhet om känslan av att de utlösning för snabbt, vilket leder dem att ha ångest om sex och deras prestanda.

För tidig utlösning

För tidig utlösning sker strax före eller efter penetration, men det finns ingen exakt tidsgräns som definierar det. Beroende på olika platser och kulturer, främst betyder det varar mindre än två minuter.

För att ta itu med problemet, är det viktigt att förstå orsakerna till för tidig utlösning. Dessa orsaker kan innehålla alltför spänning, rädsla för prestandaproblem och andra former av ångest. Det kan också innefatta fysiska orsaker såsom akut överkänslighet av nervsystemet.

Vad orsakar tidig utlösning?

Även om det finns ingen universell definition är utlösning brukar anses vara för tidigt om det sker inom 2 minuter samlag eller om mannen kan inte styra utlösningen.

Stress, prestationsrelaterad ångest och andra relaterade frågor kan orsaka för tidig utlösning. Det kan också orsakas av överkänslighet av huden på penis (i vilket fall, kan bedövande krämer hjälpa).

Vissa läkare anser att tidiga sexuella erfarenheter kan etablera ett mönster som kan vara svårt att ändra senare i livet, såsom situationer där du kan ha skyndade att nå en höjdpunkt för att undvika att bli upptäckt, skuldkänslor som ökar din tendens att rusa igenom sexuella möten och andra faktorer.

Bästa behandling för att välja

Vi rekommenderar Enlast kräm som den bästa och mest effektiva behandlingen. Enlast använder FDA-godkända ingredienser visat sig vara säkra för humant bruk och effektiva på att hjälpa till att förhindra för tidig utlösning. Allt detta i en lämplig kräm är lätt att applicera och säker att använda med kondom.

Fördelar med Enlast

Det används för att minska överkänslighet före samlag. Det hjälper också tillfälligt bromsa uppkomsten av utlösning. Denna kräm kan förlänga den tid du sista innan utlösning. Naturligtvis är Enlast mycket säker och effektiv med kondomer.

Var man kan köpa

Nu måste du veta var man kan köpa Enlast. Enlast kan endast tillgänglig på den officiella webbplatsen för Enlast. Vägen dit är genom att hitta bannern att köpa på denna webbplats. Klicka på bannern länken och komma in i deras officiella hemsida just nu. För mer information, få banner länk att klicka. 

premature ejaculation