Suplimentul potrivit pentru tratamentul cu alopecie

Suplimentele pot juca un rol în tratamentul alopeciei. Citiți acest articol pentru a cunoaște suplimentul potrivit pentru tratamentul cu alopecie. Alopecia este o afecțiune autoimună în care părul se pierde de la nivelul scalpului și din alte zone ale corpului. Peste 4,7 milioane de americani sunt afectați de această afecțiune, care apare atunci când sistemul imunitar atacă greșit foliculii de păr. În general, această afecțiune este ciclică, iar foliculii nu sunt distruși de sistemul imunitar, permițând părului să se regăsească. Și există un supliment recomandat pentru tratamentul cu alopecie.

Simptomele alopeciei

Cel mai important simptom al alopeciei este căderea părului neplăcut. Petele de păr de dimensiuni de monede încep să cadă, în principal de pe scalp. Cu toate acestea, orice loc de creștere a părului poate fi afectat, inclusiv barba și genele. Pierderea părului poate fi bruscă, dezvoltându-se în doar câteva zile sau într-o perioadă de câteva săptămâni. În zonă pot exista mâncărimi sau arsuri înainte de căderea părului. Foliculii de păr nu sunt distruși și astfel părul poate re-crește dacă inflamația foliculilor scade. Oamenii care se confruntă cu doar câteva plasturi de cădere a părului au adesea o recuperare spontană, completă, fără nici o formă de tratament. Aproximativ 30 la sută dintre indivizii care dezvoltă alopecie consideră că starea lor devine mai extinsă sau devine un ciclu continuu de cădere a părului și regenerare. Aproximativ jumătate dintre pacienți se recuperează de alopecie în termen de 1 an, dar mulți vor experimenta mai mult de un episod. Aproximativ 10% dintre oameni vor continua să dezvolte alopecie totală – o afecțiune în care tot părul scalpului este complet pierdut. Dacă suferiți de alopecie, nu vă îngrijorați prea mult, deoarece este disponibil un supliment de încredere pentru tratamentul cu alopecie.

Cauzele alopeciei

Alopecia apare atunci când celulele albe din sânge atacă celulele din foliculii de păr, determinându-le să se micșoreze și să încetinească dramatic producția de păr. Nu se cunoaște cu exactitate ce determină sistemul imunitar al organismului să ținteze foliculii de păr în acest fel. Deși oamenii de știință nu sunt siguri de ce apar aceste schimbări, se pare că genetica este implicată, deoarece alopecia este mai probabil să apară la o persoană care are un membru apropiat al familiei cu boala. Una din cinci persoane cu boala are un membru al familiei care a dezvoltat și alopecie. Alte cercetări au descoperit că deficiența de vitamina D este legată de alopecie. Cercetările arată că persoanele cu alopecie au niveluri mult mai mici de vitamina D decât persoanele care nu au alopecie. Alopecia poate fi cauzată și de stres. Cazurile extreme de stres pot provoca afecțiunea.

Care este cel mai bun supliment pentru tratamentul alopeciei?

Cercetările sugerează că atunci când o persoană are lipsă de vitamina D și suferă de alopecie, cel mai eficient tratament este ca acestea să ia suplimente de vitamina D. Suplimentele de vitamina D trebuie luate cu mese, în special cele cu grăsimi sănătoase. Grăsimea ajută vitamina D să fie absorbită în organism. Surse bune de grăsime dietetică includ:

  • Avocado.
  • Ouă.
  • Semințe chia.
  • Unii pești, inclusiv somon, păstrăv și sardine.
  • Nuci.
  • Brânză.

Este necesar să luați medicație pe bază de rețetă?

Dacă medicul dumneavoastră vă permite, puteți lua în considerare, de asemenea, să luați Propecia pentru tratamentul cu alopecie. Propecia nu este un supliment, ci este un medicament pe bază de rețetă utilizat pentru a trata căderea părului. De fapt, Propecia (denumire generică: finasteride) este prima terapie farmacologică orală pentru tratamentul bărbaților cu alopecie androgenetică (căderea părului model masculin). Dezvoltată inițial pentru tratamentul bărbaților cu hiperplazie benignă de prostată în doză de 5 mg / zi, finasterida are un profil de siguranță bine stabilit, bine stabilit. Studiile ulterioare au demonstrat că finasteridul a fost un tratament eficient pentru bărbații cu alopecie androgenetică la o doză optimă de 1 mg / zi.

sugestii

Înainte de a lua orice supliment pentru tratamentul alopeciei, trebuie să consultați un medic. De asemenea, spuneți medicului dumneavoastră dacă ați avut vreodată o reacție neobișnuită sau alergică la Propecia (finasterid) sau la orice alte medicamente. De asemenea, medicul dumneavoastră trebuie să știe dacă aveți alte tipuri de alergii, cum ar fi alimente, coloranți, conservanți sau animale. Dacă aveți întrebări despre supliment sau medicamente, adresați-vă medicului și farmacistului. Puteți de asemenea să faceți clic pe bannerul de mai jos pentru informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>