Suplimente termogene și medicamente pentru hipertensiune arterială

Există încă multe argumente pro și contra despre administrarea suplimentelor termogenice și medicamentelor pentru hipertensiune arterială. Vom încerca să examinăm această problemă. Există mai multe tipuri de pilule de dietă pe piață acum. Există blocante de grăsimi care reduc în mod activ grăsimile din alimentele pe care le consumați de la absorbția lor prin peretele tractului digestiv, reducând cantitatea de energie (calorii) pe care o luați. În mod similar există un medicament care blochează absorbția carbohidraților. Nici una dintre aceste pastile nu este într-adevăr sigură pe termen lung și ambele au unele efecte secundare care nu sunt foarte plăcute. Unele medicamente sunt nesigur pozitive, dar oamenii le iau încă pentru a ajuta la scăderea în greutate. Ingredientele pentru arderea grasimilor functioneaza putin diferit, in sensul ca sunt proiectate pentru a creste metabolismul, astfel incat mai multe grasimi pot fi pierdute. Cel mai adesea pastilele de ardere a grasimilor sunt folosite de culturisti inaintea competitiilor cand “taierea” este cea mai importanta. Modul în care pastilele funcționează pentru a crește metabolismul variază, dar cele mai multe conțin o combinație chimică de cofeină, guarana, ceai verde și alte ingrediente care s-au dovedit a contribui probabil la o creștere a arderii grasimilor.

Conectarea suplimentelor termogene și hipertensiunii arteriale

Suplimentele dietetice care conțin ingrediente termogene sunt utilizate în mod obișnuit printre indivizii care doresc să-și sporească metabolismul și facilitează pierderea de grăsimi. Există îngrijorări cu privire la faptul că suplimentele termogene bazate pe stimulent pot afecta negativ variabilele hemodinamice, cum ar fi frecvența cardiacă și tensiunea arterială. Unele studii au arătat o creștere accentuată a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale după ingerarea suplimentelor termogene conținând cafeină plus ephedra. Alții au raportat creșteri similare ale ritmului cardiac și ale tensiunii arteriale după ingerarea unui produs termogen, chiar și atunci când ephedra nu este prezentă. Dintre ingredientele găsite în produsul termogenic investigat în prezent, există un anumit sprijin sugerând că cofeina poate crește semnificativ consumul de energie fără a afecta negativ variabilele hemodinamice. Deși se știe că aceste ingrediente pot avea o influență pozitivă asupra vitezei metabolice de odihnă, magnitudinea poate varia în funcție de ingredientul activ și / sau de combinația de ingrediente active. În plus, este necesară o evaluare suplimentară a siguranței pentru suplimentele cu mai multe ingrediente care conțin cafeină din cauza efectului potențial asupra ritmului cardiac și tensiunii arteriale.

Considerații înainte de a lua suplimente termogene și medicamente pentru hipertensiune arterială

Oricine are prea multe cești de cafea știe, puteți avea prea mult de lucru bun. Stimulanții pot face ca unii oameni să se simtă neliniștiți, iritabili sau nervoși. Și când luați împreună un număr de stimulente, este greu să știți cum va afecta această combinație. Având în vedere că orice persoană cu tensiune arterială ridicată, probleme cardiovasculare, predispuse la convulsii, la medicamente psihiatrice sau cu istoric familial de probleme cardiace sau accident vascular cerebral, poate suferi probleme cu unele suplimente. Dacă vă consultați cu medicul dumneavoastră și faceți un test pentru a încerca un supliment termogen, urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetă. Cele mai multe etichete vă vor spune să vă testați mai întâi reacția dumneavoastră la supliment, luând doar o doză mică. Dacă observați orice efecte secundare atunci când luați suplimente termogene și medicamente pentru hipertensiune arterială – în orice moment – este timpul să vă despărțiți de prietenul dvs. cu arderea grasimilor.

Suplimente termogenice și medicamente pentru tensiunii arteriale

Grasimile pot fi un plus de valoare pentru un program de dieta si exercitii care vizeaza pierderea in greutate, deoarece stimuleaza metabolismul si cresc arderea grasimilor. Mulți arzători cu grăsimi folosesc cofeină și alți compuși care măresc tensiunea arterială sau pot interfera cu medicamentele pentru tensiunea arterială. Cu toate acestea, puteți afla cum să utilizați în siguranță suplimente termogenice și medicamente pentru hipertensiune arterială. Consultați întotdeauna furnizorul de servicii medicale înainte de a lua suplimente. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi un supliment termogenic de înaltă calitate, care poate fi utilizat împreună în siguranță, cu medicamente pentru hipertensiune arterială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>