Suplimente naturale pentru pierderea in greutate

Există multe soluții diferite de pierdere în greutate acolo. Aceasta include tot felul de pastile, medicamente și suplimente naturale pentru pierderea în greutate. Acestea vă ajută să pierdeți în greutate sau cel puțin să faceți mai ușor să pierdeți greutatea, combinată cu alte metode. Ei tind să lucreze prin unul sau mai multe dintre aceste mecanisme:

  1. Reduceți apetitul, făcându-vă să vă simțiți mai plini, astfel încât să mâncați mai puține calorii.
  2. Reduceți absorbția nutrienților cum ar fi grăsimile, făcându-vă să luați mai puține calorii.
  3. Creșteți arderea grăsimilor, făcându-vă să ardeți mai multe calorii.

Găsiți cele mai populare suplimente naturale de scădere în greutate în acest articol.

Suplimente naturale pentru pierderea în greutate: elementele de bază

Există diferite tipuri de suplimente alimentare. Suplimentele pe bază de plante sau pe bază de suplimente naturale sunt cele care provin din surse de plante și se pretinde că vă ajută să pierdeți în greutate. Uneori se numesc și botanice sau fitomedicine. Aceste suplimente pe bază de plante au adesea o etichetă care spune că sunt “100% naturale” și pot avea un nume de marcă sănătoasă. Dar doar pentru că un produs este natural nu înseamnă că este sigur. Și doar pentru că un supliment este “sănătos” nu înseamnă că este eficient. Deci, cum găsiți cele mai bune suplimente naturale pentru pierderea în greutate? Problema este că multe ghiduri pentru pastilele de scădere în greutate sunt produse chiar de cei care vând suplimentele. Este important să se adune informații imparțiale și actuale despre pastilele de dietă, astfel încât să pierdeți în greutate în siguranță și în mod eficient.

Cele mai bune suplimente naturale de scădere în greutate

Dacă alegeți să vă suplimentați programul de scădere în greutate cu un produs natural, veți găsi probabil că cele mai bune produse din magazine conțin unul sau mai multe dintre aceste ingrediente naturale.

  • Cofeina.

Cofeina stimulează sistemul nervos central, crește termogeneza și oxidarea grăsimilor. Preocupările privind siguranța nu sunt raportate, de obicei, la doze mai mici de 400-500 mg / zi pentru adulți, probleme de siguranță semnificative la doze mai mari.

  • L-carnitină.

L-carnitina joaca un rol important in metabolismul grasimilor si nu numai ca ajuta la arderea grasimilor, dar ajuta si la mentinerea sanatoasa a inimii si a sistemului cardiovascular. Aportul de L-carnitină imediat transformă grăsimea corpului în energie care durează mai mult. Legumele verzi, nucile și carnea roșie reprezintă o sursă importantă de obținere a L-carnitinei.

  • Nopal.

Experții vă sfătuiesc să luați în fibră în dieta dvs. pentru că vă ajută corpul să elimine grăsimea. Nopal are un conținut ridicat de fibre și, prin urmare, foarte util pentru a vă oferi un sentiment plin toată ziua, controlați apetitul curent și pierdeți în greutate. Nopal vă ajută, de asemenea, să creșteți și să vă mențineți nivelul de energie și să vă mențineți activi mai mult.

  • Carbonat de calciu.

Cine neagă câștigurile de calciu? Acesta este asociat cu rate compacte de a fi prost și excesul de greutate. Atunci când corpul are cantitate suficientă sau perfectă de calciu în el, el nu atrage mai mult grăsimi și obeze și evită celulele organismului să acumuleze grăsimi adiționale în interior.

  • Crom picolinat.

Cromul este un mineral care mărește insulina, un hormon important pentru transformarea alimentelor în energie. Corpul tau are nevoie, de asemenea, sa stocheze carbohidrati, grasimi si proteine.

PhenQ: un produs de pierdere în greutate cu ingrediente naturale

PhenQ este o pastilă sofisticată de scădere în greutate, bazată pe o formulă foarte avansată și unică. Această formulă conține un amestec puternic de suplimente naturale de scădere în greutate (cafeină, nopal, L-carnitină, carbonat de calciu, picolinat de crom), unele ca agenți de ardere a grăsimilor, în timp ce alții acționează ca supresori ai apetitului. Această pilulă nu vizează numai o anumită categorie de persoane sau de oameni obezi, ci, dimpotrivă, este proiectată să funcționeze bine în toate cazurile cu persoane în plus sau cu câteva kilograme suplimentare și să le elimine! Fiecare pachet de PhenQ conține 60 de pilule făcute cu formula specială și această cifră corespunde unui tratament cu o lună întreagă! Spre deosebire de alte produse de scădere în greutate, PhenQ conține un tratament intensiv cu 2 pilule pe zi. Formula drastică a PhenQ vă va face să vedeți o diferență față de primele câteva zile când începeți să luați pilula. Nu este doar greutatea pe care o veți pierde încet, dar progresiv veți vedea că apetitul dvs. va fi redus și ajungând la niveluri normale. Cu toate acestea, ar fi acceptabil să spunem că primele rezultate vin după 60 de zile. De ce? Este simplu, pentru a face organismul sa schimbe vechiul stil de viata rau si adopta unul nou, este nevoie de timp! Corpul, înainte de a începe să piardă în greutate, intră într-un proces de “apărare” și încearcă să-și mențină greutatea. PhenQ este un supliment nutritiv cu 100% ingrediente naturale și nici un efect secundar care a fost raportat astăzi! Vreți să cumpărați și să utilizați PhenQ? Vizitați site-ul oficial chiar acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>