suplimente de turmeric efect secundar și de siguranță pentru a lua pentru sănătate

Atunci când a lua un supliment, trebuie să știi comentarii și efecte secundare. Care este potențialul Curcuma efect secundar suplimente?

Curcuma, condimentul principal în curry, este probabil cel mai puternic planta de pe planeta de la luptă și boala potential de mers inapoi. Ea are atât de multe proprietăți de vindecare, care în prezent nu au fost 6,235 peer-revizuite articole publicate dovedind beneficiile turmeric si unul de vindecare sale de renume compusi Curcumina. Asta turmeric funcționează cu adevărat? Există vreun efect secundar potențial de a lua acest supliment turmeric?

Cât de sigur este turmeric?

Au existat mai multe studii clinice, folosind turmeric si Curcumina pentru diferite tulburări și nu a existat nici un efect secundar semnificativ raportat. De fapt, din cauza profilului său de siguranță, se consideră că turmeric sau curcumina ar putea fi o bună alternativă la AINS non-toxic, medicamente anti-artritice etc. Datorită profilului său de siguranță unic, turmeric poate contracara chiar si efectele secundare ale medicamentelor si tratamentul cancerului.

Are prea mult sofran au efecte secundare?

Atât turmeric și curcumina, principalul ingredient activ, sunt în general considerate sigure și fără efecte secundare grave. Cu toate acestea, unele persoane pot avea reacții adverse atunci când le iau în doze mari ca suplimente. Unele pulberi turmeric pot fi, de asemenea, ridicat de plumb, un metal greu, care este deosebit de toxic pentru sistemul nervos.

Dacă turmeric este sigur, de ce ma confrunt efecte secundare?

Unii cuplu de factori pot fi cauza care se poate confrunta cu efecte secundare ale turmeric.

Doză: Dozele mari de turmeric sunt mai susceptibile de a provoca reacții adverse decât o doză mică.

Forma: suplimentele Turmeric sunt mai susceptibile de a provoca efecte secundare decât condiment.

Timpul: Unele reacții adverse, cum ar fi disconfort gastric sunt tranzitorii, astfel încât să nu se va confrunta cu acest lucru pe termen lung. Cu toate acestea, utilizarea pe termen lung de suplimente de doze mari poate fi dăunătoare.

Timp de a lua curcuma: Nu există nici un moment specific de a lua turmeric. Cu toate acestea, dacă luați-o pe stomacul gol sau aproape de momentul de a lua medicamente pe care le-ar putea confrunta cu reacții adverse.

Calitatea: Intotdeauna opta pentru un supliment de brand de top turmeric sau curcuma organic pentru a evita riscul contaminării cu metale grele și falsificări.

Cel mai bun turmeric în condiții de siguranță pentru a lua

Cel mai bun turmericul pentru a lua este TurmericPlus. TurmericPlus provine din ingrediente naturale, toate aprobate clinic de FDA. Aceasta este originalitatea făcută pentru utilizarea în condiții de siguranță. Cu toate acestea, să acorde o atenție pentru a lua doza. Trebuie să faci ca informația de pe sticla. Acum, puteți cumpăra TurmericPlus doar pe site-ul oficial pentru a evita cel fals. Faceți clic pe link-ul aici pentru a vă redirecționa către site-ul oficial al TurmericPlus autorizat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>