Suplimente articulare pentru prevenirea durerii

Există zeci de suplimente pentru prevenirea durerii articulare, dar care dintre ele funcționează de fapt? Iată 5 dintre cele mai bune opțiuni. Multe persoane suferă de dureri articulare la genunchi, mâini, coate, umeri și în alte părți. În cele mai multe cazuri, durerea articulară este cauzată de artroză. Oamenii iau de obicei suplimente pentru prevenirea durerii articulare pentru a evita osteoartrita. Cât de eficiente sunt aceste suplimente? Hai să aruncăm o privire.

Ce poți face pentru durerea articulară?

Osteoartrita, cunoscută și sub denumirea de boală degenerativă a articulațiilor, este foarte frecventă la persoanele mai ales cu vârsta de 30 de ani. Articulațiile care sunt cel mai frecvent afectate le includ pe cele care au cea mai mare greutate și abuz, cum ar fi următoarele:

 • Genunchii.
 • Mâinile.
 • Coturi.
 • Umerii.

Persoanele care au suferit leziuni sportive prezintă un risc mai mare de degenerare a articulației. Activitățile obișnuite în fiecare zi produc o anumită uzură la nivelul articulațiilor, în special dacă greutatea corporală este crescută. Chiar și o creștere în greutate de 5 kilograme transmite de cinci ori, ceea ce ar egala 25 de kilograme în plus de presiune la articulațiile inferioare ale corpului, astfel încât menținerea unei greutăți normale a corpului este foarte importantă. În plus, este, de asemenea, foarte important să luați suplimente de prevenire a durerii articulare pentru a încetini degenerarea articulației.

Top 5 suplimente pentru prevenirea durerii articulare

Unele persoane folosesc suplimente articulare pentru a încerca să evite evitarea durerilor articulare cauzate de artroză. Glucosamina, condroitina, metilsulfonilmetanul, turmericul și quercetina sunt primele cinci suplimente pentru prevenirea durerii articulare.

 • Glucozamină și condroitină.

Aceste două suplimente articulare provin din substanțe care se găsesc în mod natural în cartilajul sănătos. Cercetările sugerează că glucozamina – singură sau în combinație cu condroitina – pare să amelioreze durerea, să îmbunătățească mobilitatea articulațiilor și să afecteze lent articulațiile legate de artroză.

 • Metilsulfonilmetanul.

Metilsulfonilmetanul poate sprijini sănătatea ligamentelor (țesuturile fibroase conective care țin o îmbinare între ele). Sulful conținut în metilsulfonilmetan ajută organismul să mențină flexibilitatea și rezistența ligamentelor. Deși metilsulfonilmetanul este disponibil ca supliment individual, acesta este cel mai frecvent inclus ca parte a unui supliment de combinație care conține glucosamină, condroitină sau ambele.

 • Turmeric.

Turmericul este un condiment care conține curcumină, iar administrarea orală de 150 mg zilnic s-a dovedit că are unele efecte antiinflamatorii, anti-oxidante, anti-cancer și poate anti-aterosclerotice.

 • Quercetinul.

Quercetina este un tip de antioxidant flavonoid care combate procesul natural de oxidare care apare pe măsură ce îmbătrânim. Acest antioxidant poate lupta împotriva radicalilor liberi, care sunt responsabili de schimbarea modului de funcționare a ADN-ului, de deteriorarea membranelor celulare și de creșterea mutațiilor celulare. Cercetătorii consideră că utilizarea constantă a quercetinei poate ajuta organismul să lupte eficient împotriva afecțiunilor legate de inflamație.

Suplimente articulare pentru prevenirea durerii: cel mai de renume brand

Există atât de multe suplimente pentru prevenirea durerii articulare pe piață, iar ProJoint Plus este unul dintre cele mai de renume mărci. Iată lucrurile bune despre ProJoint Plus:

 • Ingrediente de înaltă calitate: 7 substanțe care sunt combinate perfect.
 • Ingredientele includ: glucozamină, condroitină, metilsulfonilmetan, turmeric, quercetină, metionină și bromelină.
 • Doze perfecte.
 • Utilizează forma puternică de glucozamină – sulfat, care este mai scump.
 • Funcționează foarte repede (puteți observa o modificare mică în mai puțin de o săptămână).
 • Îmbunătățește într-adevăr articulațiile și le întărește – mai mult decât alte produse.
 • Efectul nu a scăzut după un timp.

ProJoint Plus nu este foarte ieftin, dar în comparație cu alții, este mult mai ieftin. ProJoint Plus merită într-adevăr să cumpărați persoanele care doresc să prevină sau să trateze durerile articulare. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla prețul ProJoint Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>