Suplimentarea tratamentului pentru chelie funcționează cu adevărat?

A lua supliment pentru tratamentul chelie: merită încercat? Ei bine, acest lucru funcționează probabil, veți ști exact dacă îl încercați. Un efort demn de făcut – indiferent de ceea ce îți faci griji când te uiți în oglindă – te asiguri că dieta ta nu îți lipsește nutrienți de bază. Când vine vorba de prevenirea chelie, asta înseamnă să vă asigurați că mâncați suficient proteine, fier, acizi grași omega-3 și vitamina B. Dacă, în general, nu sunteți un mâncător bine rotunjit și sănătos, puteți lua supliment pentru tratamentul chelie pentru a vă asigura, cel puțin, că nu înrăutățiți lucrurile.

Cauza chelie

Chelia modelului masculin poate lua mai multe forme, de la o linie de păr în retragere la subțierea difuză pe coroana sau întregul scalp. Cauzele pot varia de la boli, medicamente, alimentație slabă, hormoni și supra-styling. Oricare dintre aceste cauze poate interfera cu ciclul de creștere a părului și poate împiedica foliculii de păr să crească păr nou. Pierdem în medie 100-150 de fire de păr pe zi, iar părul crește în medie de ½ inch pe lună. Însă, atunci când observați o vărsare mai mare a părului sau o creștere a părului încetinită decât aceasta, acesta poate fi un simptom al căderii părului. Pentru bărbați, este posibil să găsiți o pată chel crește în partea de sus a capului. Aproximativ 50% dintre oameni au un fel de cădere de păr până la vârsta de 50 de ani. Pentru simptomele căderii părului datorate îmbătrânirii sau hormonilor, pierderea bărbaților este cel mai adesea permanentă. Dar niciodată nu vă temeți, dacă bărbații iau măsuri timpuriu și iau supliment pentru tratamentul de chelie, pot hrăni părul subțire pentru a preveni simptomele de pierdere a părului în continuare. Simptomele caderii parului pot provoca stres psihologic. Mulți bărbați care au pierderi de păr raportează sentimente de depresie, conștiință de sine și stima de sine scăzută.

Ce se găsește în suplimentul pentru tratamentul chelie?

Suplimentele ar putea fi utilizate pentru a trata unele semne ale căderii părului, inclusiv subțierea părului și chelie. Adăugarea suplimentului potrivit la dieta ta în fiecare zi îți poate scădea riscul de chelie. Iată ce se găsește frecvent în suplimentele pentru tratamentul chelie.

  • Biotina.

Biotina este o vitamină complexă B (cunoscută și sub numele de vitamina H) care întărește infrastructura proteică din păr, piele și unghii.

  • Vitaminele A și C.

Toate celulele au nevoie de vitamina A pentru creștere. Aceasta include părul, țesutul cu cea mai rapidă creștere din corpul uman. Vitamina A ajută, de asemenea, glandele pielii să facă o substanță uleioasă numită sebum. Sebumul hidratează scalpul și ajută la menținerea părului sănătos. Vitamina C este un puternic antioxidant care ajută la protejarea împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi. Deteriorarea radicalilor liberi poate bloca creșterea și determină îmbătrânirea părului. În plus, corpul tău are nevoie de vitamina C pentru a crea o proteină cunoscută sub numele de colagen – o parte importantă a structurii părului. Vitamina C îți ajută organismul să absoarbă fierul, un mineral necesar creșterii părului.

  • Zinc și seleniu.

Zincul este esențial pentru sistemul dumneavoastră imunitar și are și proprietăți antioxidante. În plus, vă întărește foliculii de păr și poate ajuta la prevenirea anumitor tipuri de cădere a părului. Seleniul funcționează ca un antioxidant și vă ajută să vă scăpați corpul de efectele nocive care rezultă din expunerea la soare și la mediu. De asemenea, vă îmbunătățește sistemul imunitar, susținând capacitatea corpului de a-și menține funcțiile corespunzătoare, precum creșterea părului.

  • Acid folic.

Acidul folic joacă un rol vital în creșterea celulelor și țesuturilor de toate tipurile. Nu numai celulele părului, ci și celulele din unghii, piele și organele interne. Acidul folic este necesar pentru divizarea și regenerarea celulelor care sunt responsabile pentru creșterea părului.

Având în vedere Propecia

A lua suplimentul potrivit pentru creșterea părului poate fi un tratament eficient pentru chelie. Cu toate acestea, este posibil să dureze mai mult de 6 luni pentru a vedea rezultatele semnificative. Dacă nu puteți aștepta prea mult, atunci luați în considerare Propecia. Propecia (finasteridă) este un medicament pe bază de rețetă aprobat de Administrația Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente (FDA), inițial, ca medicament de micșorare a glandei de prostată, cu toate acestea, în 1998, a fost aprobat și la o doză mai mică ca tratament anti-chelie. Acesta este vândut sub formă de rețetă pentru medicamente pentru prostată sub formă de tablete de 5 miligrame sub numele de marcă Proscar. Pentru tratamentul căderii părului, acesta este vândut în 1 comprimate miligrame sub numele de marcă Propecia. Beneficiile Propecia pentru păr:

  • Propecia oprește căderea părului.
  • Propecia poate ajuta la regăsirea părului pierdut.
  • Propecia este aprobată ca medicament sigur și eficient.

Cu Propecia, veți vedea rezultate pozitive semnificative mai puțin de 6 luni. Propecia poate fi combinată chiar și cu un supliment pentru creșterea părului pentru rezultate mai rapide și mai bune. Cu toate acestea, nu uitați să consultați mai întâi medicul dumneavoastră. Dacă doriți să aflați mai multe despre Propecia, nu ezitați să vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>