Supliment pentru prostata

Suplimentul de prostată este folosit pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății prostatei la bărbați. Citiți mai departe pentru a afla mai multe informații complete despre beneficiul suplimentelor de prostată. Majoritatea bărbaților au o extindere a prostatei pe măsură ce îmbătrânesc. Extinderea prostatei este o afecțiune care poate provoca o varietate de simptome urinare deranjante. Alte două afecțiuni comune ale prostatei sunt prostatita și cancerul de prostată. Bărbații cu tulburări de prostată pot să administreze suplimente pentru starea lor. Un studiu a arătat că 73% dintre bărbații cu tulburări de prostată folosesc un tip de supliment alimentar. Mulți bărbați consideră că anumite suplimente pot contribui la îmbunătățirea stării lor. Acest articol va discuta beneficiile suplimentului de prostată.

Cele mai comune suplimente

Când aveți o mărire a prostatei, prostata este mai mare decât în ​​mod normal. Poate provoca probleme cum ar fi un flux urinar slab sau aveți nevoie să pipăi foarte mult pe parcursul zilei. Medicul dvs. vă poate sugera un medicament pe bază de prescripție medicală pentru a trata simptomele, dar este posibil ca reacțiile adverse să fie prea mari. Sau, pur și simplu, nu ar trebui să luați medicamente atât de des. Mai mult decât atât, mulți bărbați cu tulburări de prostată au beneficiat de scutire de suplimente. Și există cercetări științifice pentru a spate avantajul suplimentelor de prostată. Cele mai frecvent utilizate suplimente pentru tratarea tulburărilor de prostată sunt:

  • beta-sitosterol.
  • Saw palmetto.
  • Licopenul.
  • Semințe de dovleac.

Suplimente de prostată beneficiați de care trebuie să știți

Suplimentele de prostată sunt cele mai frecvent utilizate pentru a trata lărgirea prostatei. Cauza exactă a prostatei extinse nu este cunoscută, totuși, schimbările în hormonii sexuali masculini care vin cu îmbătrânire pot fi un factor. Următoarea este beneficiul suplimentelor de prostată pe care trebuie să îl cunoașteți și să îl luați în serios.

  • beta-sitosterol.

Beta-sitosterolul poate îmbunătăți puterea fluxului de urină. Beta-sitosterolul este un amestec de substanțe asemănătoare colesterolului numite sitosterol sau fitosteroli, luate din plante diferite. O revizuire din 2013 a analizat 11 studii care au concluzionat că beta-sitosterolul poate ameliora simptomele urinare de mărire a prostatei, inclusiv intensitatea fluxului de urină.

  • Saw palmetto.

Saw palmetto este un copac scurt care creste in America de Nord. Studii de mari dimensiuni au arătat că palmele de tip sawed can reduce dimensiunea prostatei sau ușurează simptomele urinare. Bărbații se pot baza pe aceasta pentru a ameliora simptomele comune de extindere a prostatei. Saw palmetto poate, de asemenea, ajuta la reducerea riscului de cancer de prostata. Un studiu a constatat că saw palmetto previne creșterea cancerului de prostată prin creșterea unui anumit tip de producție de proteine. Saw palmetto poate chiar îmbunătăți funcția sexuală. Saw palmetto a fost în mod tradițional utilizat pentru a trata disfuncția erectilă și a îmbunătăți funcția sexuală. Un studiu pilot a arătat o creștere semnificativă a funcției sexuale la 82 de bărbați în vârstă de 30 de ani și peste.

  • Licopenul.

Lycopenul poate reduce riscul de apariție a cancerului de prostată. Un studiu a văzut că licopenul încetinește progresia extinderii prostatelor la participanți. Licopenul ajută de asemenea la scăderea antigenului specific prostatei asociat cu inflamația prostatei, mărirea prostatei și cancerul de prostată. Doar asigurați-vă că să însoțească aportul de licopen cu o hrană bogată în grăsimi, cum ar fi avocado, nuci, ulei sau unt pentru a spori absorbția.

  • Semințe de dovleac.

Semințele de dovleac pot trata simptomele de extindere a prostatei. Potrivit unui studiu, atât uleiul de semințe de dovleac, cât și o combinație de ulei de semințe de dovleac și uleiul de lemn de palmier pot vindeca simptomele de extindere a prostatei. Un alt studiu a constatat că uleiul din semințe de dovleac ar putea bloca anumite tipuri de creștere a prostatei. Semințele de dovleac sunt, de asemenea, bogate în zincul mineral, iar zincul este critic pentru funcția normală a prostatei.

Obțineți toate beneficiile suplimentelor de prostată într-un singur produs

Da, vă puteți bucura de toate beneficiile suplimentului de prostată doar de la un singur produs. Și produsul este ProstaSURE. ProstaSURE conține deja beta-sitosterol, saw palmetto, licopen, semințe de dovleac și alte ingrediente puternice care au fost perfect formulate pentru a susține sănătatea prostatei. Toate ingredientele din ProstaSURE sunt naturale, sigure și benefice. Puteți utiliza acest produs în mod legal fără prescripție medicală. ProstaSURE este chiar potrivit pentru vegetarieni și vegani. Purtați o capsulă cu apă de două ori pe zi pentru a beneficia de ProstaSURE. Faceți clic mai jos pentru a afla mai multe despre acest produs de înaltă calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>