Supliment pentru incontinența urinară care funcționează de fapt

Aveți în vedere să luați un supliment pentru incontinență urinară? Aici veți găsi cel mai bun supliment pentru a trata sau reduce simptomele incontinenței urinare. Incontinența urinară se întâmplă atunci când pierdeți controlul vezicii urinare sau scurgeți involuntar urina. Afectează mai ales femeile, în special femeile în vârstă. De câte ori o femeie a născut, cu atât crește riscul de incontinență urinară. Fumatul este, de asemenea, un factor de risc. Majoritatea acestor femei au incontinență de stres, unde scurgeți urina atunci când râdeți, tușiți, strângeți sau faceți exerciții fizice. Un alt tip este incontinența de urgență, atunci când este posibil să fiți nevoit să „mergeți” brusc și nu puteți ține urina. Unele femei au ambele tipuri. Unele persoane pot avea incontinență temporară. Există vreun supliment pentru incontinența urinară care funcționează de fapt? Da este. Citiți mai departe pentru a afla.

Simptomele incontinenței urinare

Există mai multe tipuri de incontinență urinară, fiecare cu diferențe subtile de simptome și cauze.

 • Incontinența de stres se întâmplă atunci când scurge urina în timpul exercițiului, tuse, strănut, râs, ridicarea obiectelor grele sau alte mișcări ale corpului care pun presiune asupra mușchilor abdominali inferiori și vezicii urinare.
 • Urmează rezultate incontinente atunci când oamenii nu își pot ține urina suficient de mult pentru a ajunge la toaletă la timp și simt nevoia să meargă chiar acum.
 • Incontinența debordantă apare atunci când cantități mici de urină se scurg dintr-o vezică care este întotdeauna plină.
 • Incontinența funcțională este o afecțiune cu care se confruntă multe persoane cu control normal al vezicii urinare, care, din cauza problemelor cu mobilitatea personală, le este greu să ajungă la timp la toaletă.

Care sunt cauzele incontinenței urinare?

Incontinența urinară nu este o boală, ci este un simptom. Poate fi cauzată de obiceiuri de zi cu zi, condiții medicale subiacente sau probleme fizice. Anumite băuturi, alimente și medicamente pot acționa ca diuretice – stimulând vezica și creșterea volumului de urină. Ei includ:

 • Alcool.
 • Cofeina.
 • Băuturi carbogazoase și apă spumantă.
 • Îndulcitori artificiali.
 • Ardei iuti.
 • Alimente bogate în condimente, zahăr sau acid, în special fructe citrice.
 • Medicamente pentru inima și tensiunea arterială, sedative și relaxante musculare.
 • Doze mari de vitamina C.

Incontinența urinară poate fi cauzată și de o afecțiune medicală ușor de tratat, cum ar fi infecția tractului urinar și constipația. Incontinența urinară poate fi, de asemenea, o afecțiune persistentă cauzată de probleme sau modificări fizice subiacente, inclusiv sarcina, nașterea, modificări cu vârsta și menopauză. Oricare ar fi cauza incontinenței dumneavoastră urinare, există totuși un supliment pentru incontinența urinară care vă poate trata simptomele.

Supliment pentru incontinență urinară: ingredientele

Există două ingrediente principale care trebuie incluse în fiecare supliment pentru incontinența urinară:

 • Extract de semințe de dovleac: De mai mulți ani, semințele de dovleac au fost folosite pentru a sprijini sănătatea urinară. Extractul de semințe de dovleac poate reduce simptomele incontinenței urinare și poate spori controlul vezicii urinare.
 • Izoflavone de soia: izoflavonele sunt fitoestrogeni (estrogeni vegetali) care au un efect estrogenic ușor în organism. Deoarece acționează ca estrogenul, ele pot ajuta la întărirea mușchilor vezicii urinare, De asemenea, susține fluxul de urină și reduce durerea în tractul urinar, precum și îmbunătățește simptomele postmenopauză.

De fapt, nativii americani folosesc unul dintre acele extracte pentru tratarea problemelor urinare de secole. Și în vremuri mai recente, un studiu realizat de oameni de știință japonezi de renume a arătat că această combinație naturală de extracte de plante poate reduce incontinența la persoanele cu vezică hiperactivă în până la 79% din cazuri.

Cel mai bun supliment pentru incontinență urinară

Și pe baza cercetărilor noastre, cel mai bun supliment pentru incontinența urinară este Flotrol. Flotrol este un supliment alimentar care promite un suport natural al vezicii urinare, datorită ingredientelor organice care includ extractul de semințe de dovleac și izoflavone de soia. Ingredientele Flotrol au fost dovedite științific în condiții de siguranță și eficiență în sprijinirea unui control mai bun al vezicii urinare. Avantajele Flotrol:

 • Sprijină controlul vezicii urinare și sănătatea vezicii urinare în mod natural.
 • Tratează incontinența urinară.
 • Te ajută să eviți nopțile nedormite, accidentele jenante și scurgerile.
 • Special formulat pentru adulți maturi.
 • Nu este necesară rețetă.

Fiecare flacon de Flotrol conține 60 capsule. Doza zilnică recomandată de Flotrol este următoarea: 5 capsule răspândite pe parcursul zilei (însoțite de o masă) în primele 2 săptămâni de administrare, apoi o reducere la 3 capsule / zi (din nou, cu o masă) pentru restul perioada de administrare. Flotrol este un produs avansat care poate ajuta persoanele cu incontinență urinară. Accesați site-ul oficial pentru a cumpăra acest supliment extraordinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>