supliment Glucomanan pentru pierderea in greutate, care funcționează într-adevăr

Noi oferim o mare de informații despre supliment glucomanan pentru pierderea in greutate. Acesta este un arzător de grăsime foarte popular astăzi.

Oricine caută un ajutor natural pentru pierderea în greutate trebuie să nu căutați mai departe de glucomannan și este, de asemenea, una dintre puținele ingrediente care sunt dovedite științific la locul de muncă. Glucomannan este o fibra naturala care se obține din rădăcinile plantei konjac. De asemenea, numit de cartofi konnyaku, elefant yam, Voodoo crin; konjac este nativ în multe țări din Est, inclusiv Japonia și Indonezia. Cu toate acestea, știi care cel mai bun Glucomanan apetitului, care funcționează este?

Ce este glucomanan?

Glucomannan este un ingredient care este derivat din rădăcina plantei Konjac (Amorphophallus konjac), care a fost cultivat în Asia de secole pentru utilizare ca aliment și medicină. Glucomannan este o fibră solubilă, care are capacitatea de a absorbi la fel de mult ca de 17 de ori propria greutate în apă. Aceasta înseamnă că, la intrarea în stomac, se umflă ca absoarbe apa, creând în vrac. Acest efect determină o suprimare a apetitului. După cum se consideră o fibră dietetică, Glucomanan este adesea utilizat pentru a trata constipația sau pentru a îmbunătăți mișcările intestinului.

Beneficiile glucomannan

În timp ce cercetarea este încă în evoluție, iar FDA nu a dat aprobarea pentru orice revendicări de sănătate produs glucomanan sau pierdere în greutate, studii preliminare sunt promițătoare. Într-un studiu publicat in 2007 British Journal of Nutrition, participantii care au luat o glucomanan și tarate psyllium supliment combinație a pierdut aproximativ 10 de lire sterline în 16 săptămâni, comparativ cu 1,7 lire sterline pierdute în grupul placebo. Un alt studiu folosind doar glucomanan a arătat o medie de 5,5 lire sterline pierdute timp de opt săptămâni, fără a face alte dieta sau schimbarea stilului de viata.

Studii și pierdere în greutate

O serie de studii efectuate care studiază relația dintre consumul Glucomanan și pierderea în greutate. Acestea au constatat în mod invariabil că utilizatorii experimenta în mod semnificativ pierderea in greutate mai mult atunci când consuma Glucomannan comparativ cu un produs placebo. Majoritatea acestor studii a încurajat utilizatorii să nu se schimbe obiceiurile alimentare sau de a exercita lor obișnuite în timpul studiilor clinice, pentru a exclude pierderea in greutate din cauza altor factori.

Cât de mult glucomannan să piardă în greutate

Capsulele Glucomannan și pulberi sunt disponibile în doze unice de servire precum și în pulberi vrac. Dozele zilnice totale de 3 până la 4g de glucomanan, luate treptat pe parcursul zilei, înainte de mese, sunt eficiente pentru pierderea in greutate. Cel mai bun rezultat pierderea in greutate din acest supliment dieta este posibilă numai atunci când este luat aproximativ 30 de minute înainte de masă. Poti cumpara glucomanan de la orice vânzători online, de încredere, care sunt cunoscute de a vinde cea mai bună calitate a produselor.

Capsulele Glucomannan pentru pierderea în greutate

Fibre creează sentimente de plenitudine, prin urmare, ceea ce face mai ușor să mănânce alimente mai puțin și să consume mai puține calorii. Asociatia Dietetica Americana recomanda 25g de fibre pe zi pentru femei și pentru bărbați 38g până la vârsta de 50 de ani, și 21 și 30g, respectiv, dupa 50 de ani Glucomanan este o modalitate ușoară de a crește aportul zilnic de fibre si ajuta la pierderea in greutate.

Alte beneficii de sănătate

Este o fibră solubilă în apă. Din acest motiv, în India medicamente pe bază de plante ayurvedice, glucomanan este folosit in mod traditional ca un remediu natural pentru a depăși problemele de constipație și indigestie. Așa cum am discutat la începutul acestui articol, acest supliment dieta poate absorbi o mulțime de glucoză și grăsime în tractul digestiv în sine și lasă o cantitate mai mică dintre ele pentru organism de a absorbi. Deoarece acest supliment de dieta extrem de vâscos în natură, este ca un burete care absoarbe chiar și excesul de colesterol in intestin.

În cazul în care pentru a cumpăra

Dacă doriți să cumpărați suplimentul Glucomanan pentru pierderea în greutate, puteți vizita link-urile de aici. Se redirecționează bolnav să fie pe site-ul oficial al Proto-Col SlimFizz. Proto-Col SlimFizz este un supliment glucomanan de încredere, care funcționează foarte eficient și semnificativ. Acesta funcționează ca un inhibitor al apetitului și pierderea în greutate. Acum, faceți clic pe link-ul pentru a fi pe site-ul oficial al acestei proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>