Supliment de plante pentru obezitate

Obezitatea este o problemă de sănătate globală foarte frecventă. Acest articol va discuta despre efectele pozitive ale suplimentului pe bază de plante pentru obezitate. Obezitatea este cunoscută a fi legată de boli cardiovasculare și cerebrovasculare. Tratamentele medicale pentru obezitate au multe dezavantaje, inclusiv efecte asupra neurotransmițătorilor de monoamină și potențialul abuzului și dependenței de droguri. Siguranța acestor medicamente necesită îmbunătățiri. Între timp, suplimentul pe bază de plante a fost utilizat pentru a trata obezitatea de mai bine de 2000 de ani și a dovedit eficacitate și siguranță. Multe studii au confirmat eficacitatea suplimentului pe bază de plante pentru tratamentul obezității.

Ingredientele suplimentului pe bază de plante pentru obezitate

Nu este un secret faptul că ceea ce puneți pe farfuria dvs. joacă un rol central în pierderea în greutate. Dar ceea ce păstrezi în dulapul de condimente poate fi la fel de important. Multe plante aromatice și condimente s-au dovedit a lupta cu poftele și a stimula arderea grăsimilor și pierderea în greutate. Iată ierburi uimitoare, care sunt adesea folosite în cele mai bune suplimente pe bază de plante pentru obezitate.

  • Piper negru.

Ardeiul negru este un condiment obișnuit al gospodăriei. Conține un compus puternic numit piperină, care furnizează atât aroma sa înțepătoare, cât și efectele potențiale de scădere a greutății. Un studiu a descoperit că suplimentarea cu piperină a ajutat la reducerea greutății corporale la persoanele care au o dietă bogată în grăsimi, chiar și fără modificări ale aportului alimentar. Un alt studiu a arătat că piperina a inhibat eficient formarea celulelor grase.

  • Capsicum.

Capsicum este, de asemenea, cunoscut sub numele de jalapeno și ardei iute, disponibile într-o varietate de culori precum roșu, galben și verde. A fost cultivat de mii de ani. Bogat în vitamine, capsicum este un remediu eficient pentru multe boli. Consumul capsicului grăbește metabolismul și ajută la arderea mai multor calorii. Acesta reduce greutatea câștigată datorită unei diete bogate în grăsimi. Consumul de capsis duce, de asemenea, la secreția de sucuri digestive și previne indigestia.

  • Nopal.

Nopal este un gen al familiei de cactusi „mărgărită”. A fost folosită ca plantă medicinală în diferite populații indigene din Occident. Părțile comestibile ale plantei sunt frunzele, petalele de flori și fructele sale, numite „mărgărită” sau „ton”. De asemenea, puteți găsi valoare nutritivă și în semințele sale. Nopal este un aliment cu conținut scăzut de calorii, cu conținut ridicat de fibre. Unul dintre avantajele principale ale alimentelor bogate în fibre este că te face să te simți plin. Acest lucru înseamnă că nopal te poate face să te simți plin pe parcursul zilei fără să consumi prea multe calorii. Acesta vă va feri de la gustare sau supraalimentare în timpul meselor. Cercetările sugerează că, în general, consumul de alimente bogate în fibre, cum ar fi nopal, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de masă, vă poate ajuta să reduceți cantitatea de mâncare în timpul acelei mese.

Cel mai bun supliment pe bază de plante pentru obezitate

PhenQ poate fi considerat cel mai bun supliment pe bază de plante pentru obezitate, deoarece acest produs conține cele mai puternice ingrediente pe bază de plante pentru a pierde în greutate. Ingredientele PhenQ includ nu numai piper negru, capsicum și nopal, dar și cofeină, L-carnitină furmarat, picolinat de crom, carbonat de calciu și altele.

  • Cofeina: cofeina este un stimulent care te face mai concentrat și mai alert pe tot parcursul zilei. Îți reduce foamea și funcționează ca suprimant al apetitului ..
  • L-carnitină furmarat: L-carnitina furmarat este forma naturală a aminoacidului L-carnitină. Te ajută să arzi grăsime, odată cu producerea de energie.
  • Picolinat de crom: picolinatul de crom este mineral natural. Limită pofta de zahăr și carbohidrat, înseamnă că ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge.
  • Carbonatul de calciu: carbonatul de calciu ajută la întărirea oaselor și, în același timp, ajută la pierderea în greutate.

PhenQ vine, de asemenea, cu Alpha-Lacys Reset®, o formulă cercetată științific. Acesta ajută la declanșarea termogenezei în organism și crește rata metabolică. Deoarece toate ingredientele din PhenQ sunt naturale, nu trebuie să vă faceți griji pentru reacțiile adverse. Este total în siguranță! Cu utilizarea regulată a PhenQ, puteți fi bine pe drumul dvs. pentru a vă atinge visul de pierdere în greutate. Faceți clic mai jos pentru a afla cum să utilizați corect PhenQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>