Supliment CLA și ceto dieta

Ceta dieta este alcătuită din cea mai mare parte din grăsimi, iar CLA este de grăsime. Acest lucru vă poate face să vă întrebați dacă suplimentele CLA și ceta dieta pot merge împreună armonios. Nu toate grasimile sunt create egale. Unele dintre ele sunt utilizate pur și simplu pentru energie, în timp ce altele au efecte puternice asupra sănătății. Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras care are diferite beneficii pentru sănătate. Este, de asemenea, un supliment popular de scădere în greutate. Acest articol examinează combinația dintre suplimentul CLA și dieta ceto.

Sursa suplimentului CLA

Acidul linoleic conjugat (CLA) este cel mai obișnuit acid gras omega-6, găsit în cantități mari în uleiurile vegetale, dar și în diferite alte alimente în cantități mai mici. CLA este în esență un tip de acid gras polinesaturat, omega-6. Cu alte cuvinte, este tehnic o grasime trans, dar un tip natural de grasimi trans care apare in multe alimente sanatoase. Numeroase studii arată că grăsimile industriale trans – care diferă de grăsimile trans trans precum CLA – sunt dăunătoare atunci când sunt consumate în cantități mari. În timp ce CLA este tehnic o trans-grăsime, este foarte diferită de grăsimile industriale trans care dăunează sănătății dumneavoastră. CLA este de fapt bun pentru sănătatea ta. Prin urmare, este bine să combinați suplimentul cu CLA și dieta ceto.

Ce este dieta ceto

Keto a crescut în popularitate în ultimul an ca strategie de pierdere în greutate rapidă. Dieta ceto este formată din cea mai mare parte din grăsimi (75% din calorii zilnice), unele proteine ​​(20%) și o cantitate mică de carbohidrați (5%). Mananca o gramada de grasimi si foarte putine carbohidrati te pune in ketoza, o stare metabolica in care corpul tau arde grasimi in loc de carbohidrati pentru combustibil. Arderea cetonilor în loc de pierderi de greutate în glucoză, reduce inflamația, alimentează creierul și crește energia. Puteți testa dacă vă aflați în cetoză folosind bețe de urină, bastoane de sânge sau un contor de sânge. Sau atenție la aceste semne – mai puțină foame, un gust metalic în gură și pierderea în greutate. Din moment ce dieta ceto necesită consumarea multor grăsimi, puteți lua în considerare administrarea suplimentului de CLA ca sursă de aport de grăsimi sănătoși. Noi credem că suplimentul CLA și dieta ceto vă vor oferi beneficii mai mari pentru sănătate.

Beneficiile suplimentului de CLA și a dietei ceto

Keto dieta a devenit din ce în ce mai populară. Acest lucru îi face pe cei interesați să găsească modalități de a optimiza această dietă pentru a obține beneficii mai mari pentru sănătate. Deoarece dieta ceto necesită o cantitate mare de grăsimi în timp ce taie o serie de opțiuni alimentare, este o idee bună să luați anumite suplimente. Și CLA este unul dintre cele mai bune suplimente pentru a lua o dietă ceto. Suplimentul CLA din uleiul de șofrănel poate fi deosebit de benefic pentru persoanele care utilizează dieta ceto, deoarece acest supliment poate contribui la aportul de grăsimi sănătos atunci când urmează o dietă bogată în grăsimi. Mai mult, suplimentul CLA poate maximiza impactul dietei ceto asupra sănătății generale. Un studiu a arătat că persoanele care urmează o dietă ceto care au suplimentat cu supliment de CLA din ulei de șofrănel au prezentat o pierdere rapidă în greutate, o creștere a energiei, o mai bună concentrare, scăderea zahărului din sânge și mai puține markeri inflamatorii decât cei care nu au luat CLA.

Cum să combinați suplimentul cu CLA și dieta ceto

Când faceți cumpărături pentru suplimentul CLA, alegeți un brand renumit care oferă cel puțin 1000 mg de CLA activ per pastilă sau capsulă. Doza generală pentru CLA este de 3000 mg, dar puteți crește până la 4000 mg sau chiar 9000 mg pe zi. Cu toate acestea, numai medicul dumneavoastră cunoaște doza potrivită pentru dumneavoastră. Deci, nu uitați să vă consultați medicul dacă vă gândiți să utilizați suplimentul CLA pe o dietă ceto. Pentru a obține îndrumări suplimentare privind cumpărăturile pentru cel mai bun supliment CLA, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>